Din cauza a ceea ce apare afte la femei

Care sunt cauzele afte?

Aftele se produce din cauza reproducerii în organele genitale feminine ciuperci oportuniste numite Candida, asa ca in medicina aceasta boala numita candidoza. Aceasta ciuperca de drojdie-ca și în cantități mici, este mereu prezent printre alte microorganisme în corpul unei femei, deoarece este implicată în procesele metabolice: el trăiește nu numai în vagin, dar, de asemenea, în intestin pe piele, în gură. Dar atunci când modificați orice condiții el începe să prolifereze în mod activ, devine agresiv, iritant membranele mucoase, provocând mâncărimi și alte simptome.De asemenea, afte pot provoca ușor diferite tulpini ale acestei ciuperci, care au un efect patogen asupra omului.

Nu se știe care duce la un vârf în creștere ciuperca Candida la femei. Există mai mulți factori care însoțesc adesea afte, dar nu este clar de ce unii oameni cu apariția unuia dintre ele susceptibile de a dezvolta candidoza, iar la altele boala nu apare.

Medicii atribuie acest lucru la puterea sistemului imunitar și a caracteristicilor hormonale.

Cauzele candidoză

Foarte adesea cauza afte este schimbarile hormonale. Niveluri crescute sau scăzute ale anumitor hormoni produși în corpul unei femei, capabile să schimbe mediul acid alcalin în vagin și, în unele cazuri, cauza un teren propice ideal pentru ciuperca Candida. De aceea, afte apare de multe ori în timpul sarcinii, inainte de menstruatie sau cand iau pastile cu hormoni.

antibiotice care iau, de asemenea, poate declanșa candidozei, deoarece aceste medicamente scuti oamenii nu numai de bacteriile patogene, ci și binele organismelor, inclusiv bacterii vii de acid lactic în vagin și de a crea mediul potrivit. Când acestea devin mai puțin ciuperci incep sa se multiplice, ceea ce declanseaza debutul bolii.

Aftele pot însoți boala venerică: micoplasmoze, Chlamydia, trichomoniaza, care afectează, de asemenea, microflorei vaginale. Încalc termenii de pe organele genitale mucoase pot fi o intervenție chirurgicală, leziunile mecanice sau chimice, infecție (nu neapărat ginecologic) boli. Adesea sturz apare in diabet si tulburari metabolice.

Cauzele infecție drojdie numite sintetice poartă lenjerie strans, utilizarea de garnituri pantalon, consumul excesiv de dulciuri și alimentația nesănătoasă.De fapt, acești factori nu pot fi numite motive precise pentru apariția afte, deoarece acestea nu întotdeauna și deloc cauza bolii. Dar cele mai multe dintre aceste fenomene duce la dezvoltarea candidozei.

Candidoze - nu este rezidentă din mediul rural roz, cu sânii plin și sinuos. Din păcate, femeile cunosc cuvântul, cu o parte mai puțin plăcută. Dacă această boală te doare, care apar din nou și din nou, merită luat în considerare motivele care contribuie la acest lucru. Aftele pot fi prevenite, trebuie doar să știi cum.

Din cauza a ceea ce apare afte la femei


Încălcarea mediului natural organelor genitale feminine poate fi cauza unei astfel de boli neplăcute ca candidoza sau afte. Venerică nu este, dar cauzele acestei boli pot fi foarte variate și se referă la sfera sexuală, de asemenea. Deci, ceea ce cauzează o infecție de drojdie?

În primul rând, printre cauzele afte în valoare de un sistem imunitar slăbit. Ea poate juca rolul de boli recent suportate, interventii chirurgicale sau traumatisme, boli endocrine sau boli lungite persistente care slabesc sistemul imunitar. A nu se încadrează într-un grup de risc, trebuie să luați în mod constant grijă de menținerea sănătății lor și a oferi organismului o șansă de a se proteja de factorii de mediu adverse.

Boala imunitate metabolică Afectarea și administrarea cronică de contraceptive hormonale. Contrar celor susținute de unii medici și producători de contraceptive orale pot provoca o slăbire semnificativă a sistemului imunitar și să conducă la un dezechilibru al microflorei vaginale. Tu încearcă să se protejeze de sarcini nedorite, iar în schimb veți obține afte într-o formă acută. Din păcate, această imagine nu este atât de rare. Ai un dinte dulce și mănâncă-l în cantități mari? Atunci ai nici un rău va ști că este, de asemenea, una dintre cauzele de infecție drojdie. Acest lucru este valabil mai ales a femeilor care suferă de boala în forma cronică.

controverse constantă lenjerie înconjurătoare sunt adesea reduse la problema afte. Șlapi si chilotei frumoase sunt acuzați synthetics că acestea sunt cauza acestei boli. Cu toate acestea, este necesar să se asigure o anumită claritate. Înșiși nu Thong provoca afte, un mit este legat numai de faptul că unele femei care purtau haine similare provoacă disconfort, provocând uscarea și arderea. Curelelor într-adevăr nu sunt potrivite pentru toate femeile, și afte poate declanșa numai de cei care nu sunt confortabile în. Dacă nu apar nici un disconfort, nu ar trebui să fie frică. În plus, riscul sunt iubitori de fuste fine si pantaloni stramti lumina pe vreme rece. Orice îmbrăcăminte și lenjerie de corp realizate din materiale sintetice promovează subrăcire a organelor pelviene, ceea ce poate duce, de asemenea, la dezvoltarea bolii.

Nu cred ca aceasta boala afecteaza numai cei care nu pot urmări igiena sau este promiscuu. De multe ori de stres, schimbarile hormonale din timpul sarcinii sau menstruației poate declanșa dezvoltarea candidozei în momentul cel mai neașteptat. Pentru a proteja împotriva infecției cu drojdie, trebuie să aibă grijă de propria sănătate și pentru a sprijini sistemul imunitar la un nivel ridicat.