Din ceea ce apare afte la femei, simptome, cauze, tratament

În ultimul timp există o întrebare pe care există un sturz la femei. Poate, ar trebui să începem prin orice reprezentant al sexului mai echitabile în anumite perioade ale vieții, poate chiar mai mult de o ocazie, se confruntă cu o astfel de neplăceri ca sturz. Aceasta este o boala comuna cauzata de bacteriile acidului lactic din genul Candida, astfel încât această patologie în medicină se numește candidoza.De ce este afte, este destul de dificil de rezolvat.

Boala nu este neapărat cu transmitere sexuală și pot să apară după sex. Există un număr foarte mare de moduri de a ridica infecție. Contează mai mult ca candidoza nu este, în sine, reprezintă un pericol deosebit pentru sănătatea umană și corpul. Multe milioane de oameni trăiesc în liniște cu problema, nu simt nici un disconfort, și nu e de mirare de ce există un sturz.

Posibile răspunsuri la întrebarea de ce este afte la femei, nu au nici un efect asupra simptomelor bolii. Simptomele sunt aceleași:

  1. Primul simptom este aparitia pruritului afte in organele genitale, atât în ​​exterior și în interior. Acesta este întotdeauna însoțită de o scurgere de culoare albă, o consistență asemănătoare brânzei de vaci, dar acesta din urmă nu este întotdeauna vizibil bolnav, deoarece aceasta va provoca mâncărime severă trebuie să o receptare mai frecventă a duș sau cadă.
  2. În afara organelor sexuale incep sa se umfle, să devină roșu aprins, și există buzunare de infecție.
  3. Acolo arde si dureri insuportabile in timpul actului sexual.
  4. Poate fi senzații neplăcute și dureroase, atunci când vizitează toaletă.

Toate aceste simptome nu înseamnă că ai Candidei. Doar la cea mai mică suspiciune că sturz la femei, este necesar de a vizita un ginecolog, care va efectua toate investigațiile necesare. Mai ales că afte este similar cu simptomele cu alte boli ale sistemului urinar.

Din ceea ce apare afte la femei, simptome, cauze, tratament


Cauzele specifice ale infecției drojdie la femei și bărbați în acest moment este dificil de a apela, dar creșterea de bacterii producătoare de acid lactic pot fi cauzate de următoarele:

  • care rulează orice infecții, inclusiv boli cu transmitere sexuală;
  • un sistem imunitar slab poate fi o cauza de infectii drojdie la femei;
  • de a lua orice medicament, cel mai frecvent antibiotice, pot provoca, de asemenea, de la ceea ce este afte;
  • ca boala este observata la femeile gravide, pacienții cu diabet zaharat;
  • o creștere recentă în cazurile de candidoza in diferite alergii;
  • Sturz are loc și atunci când se iau contraceptive.

Toate cauzele de mai sus de drojdie infecție la femei nu este unic, există și alți factori.

Barbatii, de asemenea, pot deveni infectate cu această patologie. Mai ales în ultimii ani, cazuri de astfel de boli au o parte puternică a populației devin tot mai frecvente. Cauzele infectiilor drojdie poate fi atribuită faptului că oamenii sunt infectate de fete si femei. Prin urmare, la detectarea la un afte și o confirmare a medicului tratarea ei trebuie să încheie, fie relația cu partenerul sexual, astfel încât, atunci din nou, nu sunteți infectat, sau ambele să fie tratate cu atenție.

Din ceea ce apare afte la femei, simptome, cauze, tratament

În primul rând, în cazul în care, în orice dubii, consultați medicul dumneavoastră și decide cu privire la ceea ce este afte la femei.

Ea apare astfel că o persoană nu are nici o ocazie de a aborda de urgență la clinică. Într-o astfel de situație, este important să nu se lase boala agresiv. Pentru a face acest lucru, trebuie să urmeze o dietă alimentară, care nu va promova dezvoltarea bacteriilor de acid lactic. Ar trebui să fie excluse din meniu, pâine, produse de panificatie si paste, alimente acre și picant va provoca mâncărime crescut și arderea, alcool și fumatul, respectiv, de asemenea.

Ei bine, desigur, este recomandat de îngrijire mai atentă a igiena corpului.

Cu încredere deplină de a avea boala medicul prescrie un tratament. Terapia trebuie să treacă atât pentru bărbați și femei. Deoarece cel mai probabil parteneri în timpul contactului sexual reciproc deja infectat.

În lumea de astăzi există o mare cantitate de bani împotriva infecțiilor cu transmitere sexuală. Chiar exista medicamente care actioneaza asupra cererii unice. De exemplu, Flucostat.

În cazul în care boala nu a luat forme grave de tratament poate fi efectuat extern sau topic. În acest scop, se aplică o varietate de lumânări și unguente.

În acută nu în timpul sturzul fără antibiotice, indiferent de ceea ce este candidoza.

Desigur, candidoza nu este o astfel de boală teribilă, dar să-l rulați nu este în valoare. Deoarece formele cronice ale bolii va duce la o urinar probleme ale organelor tractului la femei si fete are o probabilitate de apariție a eroziunii de col uterin și a infecției copiilor prin canalul de nastere.