Din ceea ce apare afte la femei


din ceea ce apare afte la femei

Din ceea ce pare afte?

Nu veți găsi o femeie care niciodată în viața lui nu s-ar fi confruntat cu candidoza. Înainte de a trece la tratamentul acestei boli, trebuie să știți, de la ceea ce pare afte, adică, cauzele sale.Această boală în medicină se numește candidoza. Numele popular de „candidoze“ boala sa datorat descărcării de gestiune, pe care ea a urmat. Ei (alocarea) este cel mai adesea de culoare albă și brânzos. De ce sunt sturz?

Factorii care contribuie la apariția afte

Agentul etiologic al bolii este o drojdie asemănătoare ciuperca Candida. Este inofensiv pentru organism și este implicat în procesul de schimb, împreună cu alte microorganisme. Aceasta ciuperca este fiecare femeie pe piele, gura, intestin, dar de cele mai multe in vagin.

Dezvoltarea infecțiilor fungice contribuie la următorii factori:

 • sarcinii;
 • diabet;
 • antibiotice;
 • fascinația cu pastile de control al nașterii;
 • boli, cu transmitere sexuală;
 • infecții cronice;
 • un sistem imunitar slăbit.

Există trei tipuri de drojdie. În primul rând - l kandidonositelstvo. În acest caz, nu există nici un simptom și plângeri cu privire la aceasta, dar frotiu poate detecta prezența drojdiei. Al doilea tip - o candidoza ascuțită cu semne de inflamație. În cele din urmă, al treilea tip - este o cronică regenerabilă (recurente) candidoza. Acest diagnostic se face numai în cazul în care într-un an, pacientul se confruntă cu problema de nu mai puțin de 4 ori.

Trebuie amintit că rădăcina tuturor relelor este slăbit imunitatea. Prin urmare, împreună cu este necesar tratamentul candidozei pentru a găsi și de a elimina imunodeficienței.

Sturz la bărbați

Unde se afte la bărbați, și care sunt simptomele ei?

Adesea boala este transmisă de la soția la soțul. La bărbați, pot să apară aceste simptome candidoză:

 • dureri în timpul urinării;
 • durere în timpul actului sexual;
 • placa apare pe glandul penisului;
 • la capul penisului si roseata prepuț;
 • mâncărime și de arsură în aceleași locuri (capul penisului și prepuțului).

Candida ciuperca se transmite de la mama la nou-născut, în cele mai multe cazuri (70%). În acest caz, nu există nici o diferență în ce fel mama a dat naștere, pe cont propriu sau prin operatie cezariana.

Sturz și bolile cu transmitere sexuală

Foarte des în literatura medicală candidoza este considerată în legătură cu bolile cu transmitere sexuală. Non-profesioniști, acest fapt este înșelătoare. Acest lucru se datorează unui tablou clinic similar în manifestarea simptomelor, așa cum apare foarte des dupa candidoza sex. De fapt, boala este de a bolilor cu transmitere sexuală nu are nimic de-a face.

Cu toate că, în unele cazuri, candidoza este cu transmitere sexuală, iar experții nu o neagă, dar statisticile înregistrate numai un număr mic de astfel de cazuri. Aftele devin adesea bărbați infectați la femei decât invers. Cea mai bună protecție din mijloace candidoza este un prezervativ in timpul actului sexual.

Foarte rar, dar încă înregistrate cazuri de transmitere a bolii în timpul contactului oral-genital. Acest lucru se întâmplă pentru simplul motiv că unii oameni sunt ciuperci sturz în gură. Este foarte ușor de găsit cu ajutorul unei inspecții speciale și facilități de testare, care va determina dacă sunteți un purtător de ciuperca Candida.

Cel mai adesea afte infectate prin intermediul de zi cu zi. Microfloră, provocând boala poate fi prezentă în așternut, în aer, legumele și fructele care nu sunt bine spălate.

Trebuie remarcat faptul că diagnosticul de „candidoze“ a pus femei pe cont propriu noi înșine. Baza acestui diagnostic sunt scurgeri vaginale alb, arsură și mâncărime. Cu toate acestea, aceste simptome pot fi din motive mai serioase decât ciupercile Candida. Aceste simptome pot fi legate de infecții genitale, care sunt latente în organism.

Metode mai familiare de tratament a bolii poate fi în articolul „Cum de a trata o infecție de drojdie la domiciliu? “.

Din ceea ce pare afte: cauze

Din ceea ce POYALYAETSYA afte

MOTIVELE drojdie infecție Incidență la fete si femei

Cum o candidoză

Din ceea ce apare afte la femei
Patogen Candida - ciuperci Candida. În prezent, există mai mult de 150 de specii de acest gen. Rolul principal în apariția afte joacă ciuperca Candida albicans, sunt agenții cauzatori ai candidozei în 95% din cazuri. Împreună cu răspândirea largă de tipuri diferite de ciuperci drojdie în mediu, C. albicans se gaseste numai la oameni și la animale și împrejurimile lor. Conform acestui tip de ciuperci de cercetare întâlnite la 7% din probele de praf și în 49% din probele de aer. Celulele fungice au formă circulară sau ovală, lor variază ca mărime de la 1,5 până la 10 microni. Ei trăiesc în mediu, și pe suprafața pielii și a membranelor mucoase persoana sanatoasa. Sub influența unor factori, fungi pot provoca boli - candidoza. Temperatura cea mai favorabilă pentru creșterea lor 21-37 C. Unii cercetători au observat că, la o temperatură de 40 ° C este întârziat creșterea ciupercilor, și la o temperatură de peste 50 ° C, există o moarte celulară completă, care fierbe timp de câteva minute, cauzează moartea fungilor.

Există dovezi că Candida stimulează producția organismului de anticorpi. Candida infecție care se dezvoltă pe fondul defalcare imunologice în starea organismului, este capabil, la rândul său, provoacă schimbări în starea sistemului imunitar al pacientului. Poate că intracelular și extracelular Locul de amplasare ciuperci, creșterea lor la celulele epiteliale. Străpungerea celulei epiteliale, C. albicans parazitează în citoplasmă și nucleul celulelor epiteliale care folosesc substanțe pentru creșterea și dezvoltarea lor, ceea ce duce, în zona din jurul formarea ciuperca pe moarte celulele epiteliale sale. fiind pe termen lung in interiorul celulelor epiteliale și se multiplică în ele chiar și înconjurat de microcapsule dens Candida ciuperci într-o oarecare măsură protejate de efectele de medicamente, care pot determina eficacitatea insuficientă a tratamentului candidozei.


MOTIVE PENTRU A afte APARITIA

Putem spune, ca despre cauzele specifice ale apariției afte în fiecare femeie, și cauzele globale ale creșterii bolilor fungice în lume, care, potrivit OMS, este suferă astăzi, fiecare al cincilea locuitor al planetei. Faptul este că speciile de Candida se gasesc in corpul unei persoane sănătoase în echilibru cu restul microflorei noastre interne. Și dacă soldul pentru un motiv oarecare deranjat, ciuperci sunt capabile de creștere necontrolată.

Cu toate că agenții patogeni de drojdie pot fi cu transmitere sexuală, în majoritatea cazurilor, nu afte asociate cu actul sexual. Sturz nu este o boala cu transmitere sexuala si este considerat, împreună cu ei, din cauza tablou clinic similar.

DIN CE APARE afte în vagin

Când candidoză vaginală observată scaun alb abundent cu fulgi similare cu branza de vaci (medici și spun, secreții branzos), se caracterizează prin prurit. Pentru candidoza vaginală, precum și alte forme, caracterizate printr-un dezechilibru al microflorei normale care se află în mucoasa. In tratamentul candidozei vaginale ar trebui să se țină seama de faptul că ar trebui să fie tratate, de regulă, și partenerii sexuali posibil, re-infecție de ciuperca.

Din ceea ce apare afte la femei

Factori de risc bine cunoscut pentru apariția afte este de a lua antibiotice, medicamente hormonale, inclusiv contraceptive, și diferite boli cronice, dieta dezechilibrată, cu o multime de carbohidrati, stresul curent pe termen lung, pe scurt, toate care contribuie la slăbirea imunității. Foarte adesea însoțește bolile de infecție drojdie, cum ar fi chlamydia, trihomoniaza, vaginita bacteriana, micoplasmozei.

Dacă vorbim despre tendințele generale în creșterea constantă a bolilor fungice, nu există nici o îndoială - este o gravă schimbări de mediu care au loc pe planeta noastră în ultimele decenii. Din cauza poluării atmosferei, apă de suprafață în corpul uman a început să primească substanțe străine.

Desigur, există sisteme fiziologice care protejează corpul nostru de aceste efecte dăunătoare, în special a sistemului imunitar. Dar capacitățile sale nu sunt nelimitate.


Dacă există o suspiciune de posibilitatea unei infecții drojdie de bere sau orice infecție, femeia pentru tratamentul afte ar trebui să consulte un ginecolog, iar partenerul ei - pentru boli venerice.

Cauzele candidoză

Multe femei, barbati si chiar si copiii din intreaga lume sufera de candidoza. și în fiecare an numărul de pacienți cu această infecție fungică este în creștere, în ciuda apariția de medicamente eficiente. Candidoze - este numele popular al unei boli, cum ar fi candidoza, care provoacă apariția ciupercilor de drojdie din genul Candida.

Candidoza poate fi cauzata de suprainfectia fungice in timpul slăbirii sistemului imunitar si boala poate provoca o violare a microflorei intestinale. Faptul că ciupercile din genul Candida este în corpul de femei sanatoase si barbati, iar atunci când are loc o cădere într-o funcție de protecție a sistemului imunitar, cum ar fi o boala persistă în sistemul nervos sau în timpul sarcinii, ciupercile inofensive incep sa se multiplice necontrolat din ceea ce pare sturz.

Candidoza poate afecta membranele mucoase ale cavității bucale și genitale, pielii și tractului urinar si organele interne.

Fungii din genul Candida sunt distribuite pe scară largă în mediul, oamenii de știință le-au descoperit nu numai la oameni și animale, dar, de asemenea, în probele de praf, aer și apă. Oamenii de știință au descoperit că ciupercile din genul Candida este cel mai bine să crească și să se multiplice la temperaturi de 20-37 de grade Celsius. Creșterea lor este încetinit la o temperatură de 40 ° C, iar la 50 de grade Celsius ciuperci din genul Candida celulele incep sa moara.

Ciupercile pot creste in interiorul celulelor corpului, și între ele, de asemenea, afecta țesuturile epiteliale, care le determină la dispariție. Acest lucru se întâmplă atunci când candidoza pielii. pentru ca obtinerea in interiorul celulelor epiteliale, ciuperca folosește pentru nutriție și creșterea acesteia, care este un parazit, în timp ce distruge chiar celulele epiteliului. Crearea în jurul unei zone de celule epiteliale moarte, ciuperca se află sub protecția lor, motiv pentru care este uneori atât de dificil de a vindeca candidoza pielii.

Din ceea ce apare afte la femei

De ce afte la fete si femei?

Deci, am descoperit ca Candidoza este cauzata de ciuperci excesiv din genul tirajate Candida, dar de ce este atât de comună este pentru femei și fete?

Este cunoscut faptul că ciupercile din genul Candida există în corpul de fiecare femeie, dar atâta timp cât acestea sunt în echilibru cu restul microflorei, ciuperci sunt inofensive, dar imediat ce există bacterii overgrowth, începe o infecție fungică.

Sturz nu este inclus în lista bolilor cu transmitere sexuală, dar, cu toate acestea, este cu transmitere sexuala, si simptome de la care începe, pot fi simptome mai grave ale altor boli.

Femeile sunt mai predispuse la entuziasm excesiv decât bărbații, atât de des candidoză are loc în sistemul nervos atunci când organismul este slăbit de stres constant sau prea multă muncă. Nervosa poate începe, de asemenea, tulburari ale ciclului menstrual, care pot contribui la dezvoltarea candidozei.

Din acest motiv este foarte adesea cazul cu fetele tinere care nu au stabilit încă ciclul, cauzând schimbări hormonale în mod constant și poate provoca apariția unei infecții fungice. Din cauza ciclului instabil, ovulația are loc la momente diferite. Ovulatia are un impact mare asupra nivelurilor hormonale din corpul unei femei.

Medicamentele care pot provoca candidoza

Sturz atacă adesea femeile în a doua jumătate a sarcinii. În a doua jumătate a sarcinii, în cazul în care există un risc de avort spontan, femeile de multe ori prescrie Duphaston. La primirea duphaston adesea deranjat microflorei intestinale, de la ceea ce poate fi un sturz. Prin urmare, aplicarea Duphaston ar trebui să fie conștienți de acest lucru și să ia utile lactobacili și bifidus bacterii.

Din ceea ce apare afte la femei

Duphaston este adesea prescris pentru femeile gravide cu avort spontan amenintate, dar mamele care alăptează, chiar și în endometrioza djufaston utiliza nedorite.

De foarte multe ori există drojdie în vagin, după ce a luat metipred monural sau antibiotice. Când primesc metipred, care este prescris pentru artrita reumatoida si alergii cronice, risc foarte mare de candidoza. Pentru a sturz nu este evidentă atunci când se iau metipred ar trebui să ia probiotice, cum ar fi Lactobacterin sau Hilak Forte.

Un alt medicament care ar putea fi cauza afte - este Trykhopol. Trichopolum indicat pentru tratamentul vaginitei bacteriene, trichomoniaza, amoebiaza (inclusiv amoebiaza hepatice), infecții bacteriene anaerobe, etc.

Trihopol nu poate fi folosit în prima jumătate a sarcinii și în timpul alăptării.

După ce a primit trihopol poate avea loc nu numai Candida, dar durerea în vagin. Simptomele comune după primirea Trichopolum sunt activarea excesivă a creșterii numărului de floră fungice și senzații neplăcute în vagin.

Este cunoscut faptul că infecția cu drojdie poate declanșa, de asemenea, anumite alimente, deoarece unele produse de a crea un mediu favorabil în intestin pentru creșterea și reproducerea fungilor din genul Candida. Această listă poate include produse cum ar fi dulciuri, produse de patiserie, cafea, băuturi alcoolice.

Aceste produse, precum și fast-food, ar trebui să fie complet excluse din dieta in timpul tratamentului candidozei. Dieta pentru afte ar trebui să includă produse lactate, legume, suc de morcov, hrișcă, orez, ouă și lactobacili utile și bifidobacterii.