Din ceea ce pare, și arată ca o afte la femei, simptomele și tratamentul candidozei

Sturz - o boală care cel puțin o dată în viața lui cu care se confruntă fiecare femeie. descărcare brânzos apar, provocând mâncărime și de arsură, și după tratament de multe ori a reveni din nou. Sturz la femei devine de multe ori cronice si simptomele nu este suficient pentru a elimina preparatele locale.Eliminarea bolii va ajuta la analiza aprofundată a cauzelor și tratamentul complex. Mai jos vom descrie fluxul de afte, cauze, simptome si metode de tratament.

Cauzele candidoză

Sturz - o boala care este excitat de o ciupercă din genul Candida, care este motivul pentru care lumea științifică a fost numit „candidoza“. Din ceea ce este afte la femei - o problemă care se referă la tinerele fete si femei mature au. Care este cauza scurgeri vaginale specifice?

Apariția bolii datorită faptului că imunitatea locală este slăbită și nu își îndeplinește funcțiile sale. florei vaginale protejeaza organismul de bacterii nedorite din exterior, dar acest lucru nu se întâmplă cu slăbirea apărare al organismului. Ca rezultat, fungi Candida și alte microorganisme se multiplica, ceea ce duce la formarea unei secreții lăptoase. Precedată de următorii factori:

Din ceea ce pare, și arată ca o afte la femei, simptomele și tratamentul candidozei

O altă cauză comună, care este în conformitate cu administrarea de antibiotice - igienă necorespunzătoare și poartă lenjerie strâmt. Alegerea lenjerie, da preferință la modele realizate din materiale naturale. lenjerie de corp adecvate, care nu va împiedica mișcările și dă umiditate și căldură să iasă. Aceasta include tampoane regulate schimbare.

Aceste motive - nu, din care toate apar afte la femei. Boala semnalează prezența unor probleme în organism. Pentru a provoca boli endocrine boala si diabetul. În acest caz, trebuie să se consulte un medic.

simptomele bolii

Fotografii de infecții drojdie la femei face posibila diagnosticarea bolii inainte de a vizita medicul. de descărcare de gestiune alb cu bulgări se acumulează pe pereții vaginului și labiilor, care ajută la determinarea cu precizie că înainte de candidoza. Medicul confirmă diagnosticul prin următoarele simptome:

 • afecteaza mâncărimea zona vaginală și arderea. Zona afectată este imposibil să se pieptene - pielea în această zonă este subțire, din cauza care epiteliul este ușor de rănit. Acest lucru va duce la infecții în continuare.


Durerea pe care o persoană care trăiește în momentul urinarii. Receptorii epiteliale Inflamate sunt sensibile, motiv pentru care urina este agresiv și aduce disconfort.

 • miros acru. Există doar o femeie, dar acest lucru este suficient pentru disconfort psihologic. Pacienții îngrijorat de mirosul se va simți pe cei din jur, care le face griji.
 • In timpul actului sexual, se poate găsi brusc că un partener se va vedea pentru sine cum arată infecții drojdie la femei. Cu toate acestea, această preocupare nu este atât de mult ca durerea în timpul penetrării. Medicii recomanda ca perioada de tratament pentru a renunța la sex - astfel încât să puteți evita cursul în continuare a bolii și pentru a evita infectarea partenerului.

  tratamentul candidozei

  În etapa inițială a candidozei sunt atribuite locale de droguri: loțiuni, supozitoare sau tablete. Medicamentele sunt administrate în vagin, care acționează asupra sursei problemei. Ginecologi prescrie supozitoare următoarea:

  1. Clotrimazol. Este produs sub formă de tablete vaginale și smântână. Acesta oferă un efect local, fără a fi absorbit în pereții vaginali și astfel fără penetrarea corpului. Încetinește creșterea ciupercilor și a daunelor celulelor de microorganisme, ceea ce duce ulterior la distrugerea germenilor și a femeilor de vindecare.
  2. Nisastin. medic desemnat pentru candidoza recurente. Acesta este utilizat pentru o soluție radicală la problema, dar utilizarea excesivă încalcă o microfloră vaginala sanatoasa. Acesta din urmă duce la dysbiosis.
  3. Pimafutsin. supozitoare vaginale, nu provoacă alergii și alte reacții adverse. Potrivit pentru copii și femeile gravide.
  4. Terzhinan. Nu conține substanțe toxice, este adesea indicat pentru femeile care așteaptă un copil.

  Din ceea ce pare, și arată ca o afte la femei, simptomele și tratamentul candidozei

  Pentru formele avansate de afte numit Polizhinaks și betadină. Preparate efect complex asupra proteinelor și organismelor, ceea ce duce la o recuperare rapidă. Înainte de a aplica instrumentele pe care ar trebui să se consulte cu un medic ginecolog. În viitor, încearcă să evite orice din ceea ce este afte la femei: nutriție proastă, lenjerie de corp strans si boala.

  remedii populare pentru a combate afte

  La tratamentul infecțiilor drojdie la femei spun comentarii cele mai bune. Modul recomandat de a vindeca boala - de a folosi remedii populare. Mai jos vom explica despre rețetele din componentele de fier vechi disponibile aproape fiecare femeie:

  • Se fierbe apa (500 ml). În apă clocotită se toarnă sifon pinch linguriță și coada șoricelului același număr de calendula. Se răcește și tulpina printr-o sită. Înseamnă duș de două ori pe zi, timp de o săptămână.
  • Vand amestec brun-glicerol, ud un instrument tampon de bumbac și se introduce în vagin timp de noapte. Fa acest lucru de 5 zile.
  • Ia 2 catei de usturoi, îndepărtați coaja și să treacă prin presă. Celuloză din legume se toarnă un litru de apă fiartă, se răcește și tulpina. Efectuați dusurile în dimineața, înainte de a merge la culcare, se repetă. Deplasare la sepie pentru a finaliza dispariția simptomelor. In timpul sarcinii, metoda descrisă este contraindicată.

  Amintiți-vă, percepția de medicamente și individual, astfel încât înainte de a aplica, vizita la ginecolog.