dinti albi la domiciliu, fără a dăuna - în măsura în care este posibil

dinti albi la domiciliu, fără a dăuna - în măsura în care este posibil

zâmbet atractiv simbolizează frumusețea și starea de sănătate a cavității orale. Oamenii de știință au dovedit că albeața dinților și calitatea lor - un factor care este moștenit.Dar nu toată lumea se poate lauda cu un zâmbet alb imaculat. În cazul în care părinții nu te recompensa cu zâmbet superb, este destul de fixable.

Exista tehnici speciale de albire care permit eliminarea plăcii și a îmbunătăți culoarea dintilor la domiciliu. Cum de a albi dintii la domiciliu, fără a dăuna și cu efect maxim, vom explica mai jos.

Este posibil să albiți dinții acasă?

Piața modernă a produselor cosmetice în fiecare an place inalbitori inovații dentare care promit un efect nu este mai rău decât în ​​clinică.

Dar nu toți agenții de albire pot fi considerate sigure. Faptul că ele conțin urme de elemente chimice, care, în contact cu smalțul dentar provoacă o reacție chimică, având ca rezultat smalț luminează.

Acest lucru are loc datorită dizolvării stratului de suprafață, împreună cu placa, cauzând smalțul este atât de subțire, care este capabil să nu îndeplinească funcția sa de protecție.

Există trei metode principale de albire:

 1. În cazul în care asistența cu laser sau cu ultrasunete - procedura are loc cu întreruperi minime pentru sănătate, nu are contraindicații și este controlat în totalitate de către un tehnician cu experiență.
 2. Remedii la îndemână - utilizează toate cunoscute proprietățile uleiurilor vegetale și a altor componente în orice casă, dacă este utilizat în mod necorespunzător, care este probabil să pierderea în continuare dinte.
 3. Preparate cosmetice pentru albirea dintilor - diverse corectoarele zâmbet markeri albirea fâșiile de albire efect, balsamuri și altele pot fi utilizate în mod independent, dar rezultatul și în continuare sănătatea dentară depinde de respectarea recomandărilor stabilite de către producător.

Să ne insista pe albire acasă, care poate fi realizată cu mijloace improvizate sau înălbitori dentare specializate. Cel mai important lucru în această problemă - este de a menține starea de sănătate a dinților și a cavității orale.

Albirea la domiciliu este posibilă numai atunci când există un medic stomatolog ajuns la concluzia că toți dinții sunt în ordine (fără inflamație cariat și găuri în dinți), iar gura nu este punctul central al inflamației (candidoza, stomatită).

Dacă există vreo îndoială cu privire la utilizarea unui mijloc de auto-albire ar trebui să fie abandonate, sau înainte ca să se consulte cu un medic dentist.

Hipocloritul de sodiu fara a face rau?

dinti albi la domiciliu, fără a dăuna - în măsura în care este posibil
Trebuie să înțeleagă că albirea - o procedură pentru îndepărtarea parțială a stratului superior de emailat sau de substanțe chimice abrazive, deci este absolut inofensiv procedura este dificil de a apela.

Dacă făcut de mai multe ori pe an, este posibil să se reducă la minimum riscurile asociate cu formarea de boli ale gurii și a dinților, în special.

Cele mai multe chadyaschimi și considerate elemente inofensive, cum ar fi:

 1. Sucul de lamaie - un înălbitor natural, deoarece are aciditate ridicată.
 2. Bicarbonat de sodiu - crearea unui mediu alcalin, sodă distruge microbii de pe suprafața dintelui și pietre, care acționează ca agent abraziv, curățarea rapidă a dintilor.
 3. Ulei esential de lamaie, arbore de ceai, și nucșoară - da rezultate mai puțin vizibile, dar care au un efect auxiliar prin întărirea gingiilor, inflamația pentru a le indeparta.
 4. Peroxidul de hidrogen - reacționează cu suprafața dintelui, prin care oxigenul este eliberat distruge în mod activ placa.

Carbonul activat cel mai sigur, hipoalergenic și inofensiv este considerat, vă permite să curățați suprafața dintelui cu pierderi minime. Fărâmițat în formă de tabletă pulbere protrudes element abraziv atunci când frecat se dizolva complet placa, ceea ce face dintii mai albi câteva tonuri. Procedura este complet nedureroasa si nu are contraindicații.

Condițional pot fi considerate geluri inofensive si pasta de dinti cu efect de albire, care au fost testate și aprobate pentru utilizare în masă.dinti albi la domiciliu, fără a dăuna - în măsura în care este posibil
Cumpara orice agent de albire a dintilor - un fleac, dar este necesar să se acorde o atenție la factori cum ar fi:

 • preț ridicat, își poate permite nu este pentru toată lumea;
 • risc de reacții alergice, deoarece toate componentele utilizate în sinteză;
 • obține un efect vizibil numai dacă utilizarea, ceea ce crește riscul de distrugere a smalțului dentar integrat din cauza expunerii constante la medii agresive.

Utilizați cosmetice de albire mai buna programare la dentist, pentru că toate au propriile lor caracteristici, care vânzătorii preferă să luciu peste. Dacă selecția greșită a gelului de albire sau de benzi pot provoca multe efecte secundare negative pe care le-au prelungit tratate suplimentar de către un dentist.

dinti albi la domiciliu, fără a dăuna - în măsura în care este posibil
Știi ce înseamnă acest lucru disponibile ca sifon poate albesc dintii? Cum de a albi dintii acasa cu sifon - o revizuire a populare rețete.

Rețete acasă albire

Luați în considerare cele 5 dinți cele mai populare, eficiente si accesibile de albire rețete la domiciliu:

 1. Stergandu suc de lamaie dinti - din jumatati de suc de lamaie stors este aplicat pe o cantitate mică de bandaj steril, apoi suprafața dinților șters din abundență, inițial, la exterior, o tranziție lină către interior. Procedura este recomandat să nu mai mult de 1 dată pe lună, ceea ce va contribui în același timp, să se bucure de alb ca zăpada zâmbet și nu vă faceți griji cu privire la starea smalțului dinților.
 2. Pasta de dinti + soda - în pasta igienică obișnuită se adaugă o jumătate de linguriță de bicarbonat de sodiu, iar apoi a făcut curățarea obișnuită a cavității bucale. O astfel de albire va arăta primele rezultate după 2-3 utilizări. Procedura nu îi este permis să dețină mai mult de 2 ori pe săptămână.
 3. Clătirea folosind peroxid de hidrogen - după fiecare peroxid clătit dimineață de uz stomatologic cavitatea bucală, care exercită un efect de albire. Utilizați truc bănuț fără deteriorarea smalțului dinților poate fi de 1-2 ori pe lună.
 4. Pasta de carbon activat în schimb - tablete sorbent pulverizat într-o rasnita de cafea la o pulbere și utilizat în fiecare dinți de curățare în loc de pastă de dinți. Această curățare are multe avantaje față de pasta, dar procedura este mai bine pentru a efectua un curs de 7-8 aplicații consecutive și apoi face o pauză de o lună.
 5. Uleiurile esențiale sunt lamaie si arbore de ceai - ca urmare a uleiului de curățare primar este aplicat un strat subțire cu ajutorul unui bandaj sau tampon de bumbac, timp de 5-10 minute, după care gura se clătește cu apă fiartă, cu câteva picături de suc de lămâie, capabil să dizolve și să elimine resturile de bază de ulei.

Toate aceste metode sunt bune, și nu necesită cheltuieli financiare speciale. Cu toate acestea, utilizarea lor este cel mai bine să discutați cu medicul dentist, care va sfătui și vă spune cum să efectueze în mod corespunzător procedura, și ce durata admisibilă a acestora.

mijloace moderne

Industria Estetica Stomatologie ofera aceste tipuri de agenți de albire:

 1. Geluri - aplicate pe suprafața dintelui pentru un timp specificat și apoi clătită cu apă.
 2. Konsillery cu o perie pe capătul - pentru a ajuta cu precizie aplicarea unei componente de albire pe suprafața dintelui, după care efectul este vizibil imediat.
 3. efect de albire Pasta de dinti - paste având o compoziție specială a boabelor și cauzând produse chimice de curățare completă a dinților.
 4. clătiri speciale cavitatea orală - au o compoziție de acid-bază special care permite câteva tonuri de a ușura smalțul dinților.
 5. stilouri înălbire - au același principiu de acțiune, dar nu este potrivit pentru persoanele cu gingiile sensibile.

dinti albi la domiciliu, fără a dăuna - în măsura în care este posibil
În ultimii ani, albirea dintilor poate moduri netriviale, cum ar fi:

 • Albirea guma de mestecat este fără zahăr;
 • bandă cu efect de albire;
 • balot pentru utilizare pe timp de noapte pentru a ajuta la a face procesul de clarificare a smalțului în timp ce persoana doarme.

Nu contează cât de scump agenți de albire care nu ați utilizat, efectul albului și conservarea pe termen lung depinde de ingestia de alimente (cafea, ciocolată, vin roșu), tutun, precum și caracteristicile individuale ale persoanei (procesele metabolice de calciu, potasiu și magneziu).

Stomatologi spun că orice mijloc de albire acasă, nu contează, achiziționate de la o clinica de specialitate, sau de unul singur, au dezavantaje pentru fiecare persoană. Nu putem spune că peroxidul de hidrogen va ajuta la albi dintii, fără excepție.

În cazul în care smalțul dentar subțiat peroxid va face chiar mai subtire si mai transparent, din cauza care a opus dinții devin mai multe nuante mai inchise. Produsele cosmetice pot declanșa reacții alergice, astfel încât înainte de a începe cursul de albire este cel mai bine să se consulte cu medicul dumneavoastră și de a face un test, cauzând o cantitate mică de fonduri pentru pielea mâinii.

Astfel, albesc dintii la domiciliu este destul de realist. Dar, așa cum este sigur - este în întregime dependentă de metoda utilizată.

Pentru a elimina efectele negative ale dezvoltării, se recomandă să se consulte cu medicul dentist, care va selecta agentul cel mai optim pentru albire acasă, reducând riscul de pierdere a dintilor si in continuare smalț subtiere.

abordare responsabilă a albirii și în urma recomandărilor expertului nu va primi doar un zâmbet strălucitor, dar, de asemenea, să fie încrezători în propria sănătate dentară.

dinti albi la domiciliu, fără a dăuna - în măsura în care este posibil
zambet alb face o persoană mai încrezător. Albesc dintii la domiciliu, fără utilizarea de resurse costisitoare este destul de real.

Programați erupția dinților primari de luni privire la aceasta pagina.