dinti albi la domiciliu, fără a dăuna tradiționale și metode moderne

dinti albi la domiciliu, fără a dăuna smalțului posibil. Principalul lucru - pentru a găsi metodele potrivite.

Un zambet frumos alb face o persoană mai atractivă și îi dă încredere. Nu toată lumea își poate permite procedura de albire la dentist, deci alternativa este de a încerca să albiți dinții la domiciliu.Smalțul își pierde culoarea din cauza colorarea produselor alimentare pe care o persoană consumă zilnic - ceai, cafea și altele. Fumatul, de asemenea, nu oferă luminozitatea ei. Datorită caracteristicilor fiziologice ale smalțului în timp devine galben și blokloy. Dacă pastele de dinți de albire nu aduce rezultatul dorit, aveți nevoie pentru a găsi alte modalități.

Diferența dintre înălbirea și smalțului brightening

In albirea dinților straturi de smalț profunda este acțiunea chimică care distruge pigmentii gasite in smalț timp îndelungat. Cu toate acestea, albirea chimică se efectuează reactivi mai degrabă agresive, cum ar fi peroxid de hidrogen foarte concentrat, acid fosforic și altele. Utilizarea unor astfel de agenți de înălbire intense poate duce la consecințe negative.

Clarificarea smalțul trece în mod diferit. După această procedură culoare caracteristică smalțului este îmbunătățită numai la suprafață. Procesul implică de curățare a dinților unui moale și, în unele cazuri de placi rigide, smalț, care dă nuanță mai închisă, fără a afecta țesutul intern.

În cazul în care smalțul datorită proprietăților sale naturale, are o tentă gălbuie, astfel încât nu poate fi realizat la Hollywood email alb. Nu este necesar să sperăm pentru pastele de dinți de albire sau moduri populare eficiente. În cazul unei smaltului naturale de culoare închisă chiar și albirea chimică nu produce întotdeauna rezultate orbitoare și pofta nesănătoase albesc natura smalțului galben ar putea provoca daune substanțiale l.

metodele tradiționale

Bunicii noștri au fost mult timp cunoscute ca metode de albire a dintilor la domiciliu. Instrumente care le-au folosit, nu numai că au un efect pozitiv asupra culorii smaltului, dar, de asemenea, gura decontaminat.

Purificare de bicarbonat de sodiu

Este cel mai simplu și accesibil, și așa foarte bine cunoscută metodă de a depăși în mod eficient dinții galbeni. Pentru procedura este necesară pentru a umezi peria cu apă caldă, se toarnă bicarbonat de sodiu pe ea și doar te speli pe dinți. Există un alt mod de a folosi sifon, potrivite pentru persoanele cu dinti sensibili. Pasta este mai întâi amestecată cu sodă, transformarea pulberii în pasta moale și numai apoi tratate cu emailul.

Unii oameni de albire de sodiu amestecat cu suc de lămâie. Cu toate acestea, din cauza compoziției de concentrare nu este recomandat să se utilizeze mai des decât o dată pe lună.

Este necesar să se menționeze aspectele negative ale utilizării bicarbonat de sodiu pentru curatare. Din cauza unor astfel de proceduri smalț rapid devine mai subtire, dintii pot deveni mai sensibile, pentru a începe să se rănească. În plus, gume slabe, de asemenea, reacționează negativ la cenușă, cu utilizarea frecventă a pulberii, ei pot începe să sângereze.

dinti albi la domiciliu, fără a dăuna tradiționale și metode moderne

peroxid de hidrogen

Peroxidul de hidrogen - o altă metodă populară tradițională de albire a dintilor la domiciliu. Pentru procedurile trebuie să umeziți peroxid tampon și freca dinții sau clătiți oral soluția preparată cavitate: 100 g de apă ia 30-40 picături de peroxid. După aceasta, este necesar să clătiți gura cu apă pentru a clăti.

Cu un astfel de disconfort poate să apară albire, mai ales atunci când peroxidul penetrează terminațiile nervoase. Ca sodă, peroxid de hidrogen crește sensibilitatea dinților și gingiilor afectează negativ. Așa numitele metode de albire convenționale nu pot complet în condiții de siguranță.

dinti albi la domiciliu, fără a dăuna tradiționale și metode moderne


moduri mai sigure

carbon absorbant

In trecut, a fost o modalitate destul de bun pentru a albeasca smalțului întunecat și chiar reduce ușor tartrului. Dar, în urmă cu câteva decenii, mâncarea era mai dur, și, în consecință, dinții au fost mai puternice. În prezent, dinții oamenilor devin mai slabe, ei nu trebuie să mestece alimente solide, smalț atât de slab poate suferi puternic după curățare a cărbunelui.

Puteți utiliza acest instrument, după un pic de antrenament. Dacă pisa cărbunele într-o pulbere fină, acesta va fi mai potrivite pentru utilizare. De asemenea, carbonul activat conținut în compoziția multor toothpastes albire.

caolin

Pe Internet de multe ori oferta de albire a dintilor folosind argila alba. Acesta conține mai abrazive decât sifon, și este, de asemenea, utilizat în unele paste de dinti. Cu toate acestea, utilizarea unor astfel de paste și dinți în plus, periere direct de argila trebuie să fie foarte atent.

fructe de albire

dinți cu grijă, fără a afecta smaltul dintilor ajutor mere obișnuite. proprietăți de albire, acest fruct nu are, dar te poate salva de zbor, emailul care dă o nuanță mai închisă. In plus, acizii organici conținute în mere, scos de ioni de calciu tartru. Piatra se prăbușește și se separă de smalț, ele devin mai ușoare vizual. Deci, dacă visezi de un zambet alb cu dinți - mananca mai multe mere.

De asemenea, un efect bun asupra culorii căpșuni și căpșuni. Mash boabe în sos și acest terciul dintii curati. După curățare, clătiți gura cu apă, și mai bine - dintii perie pasta. Deoarece alte fructe de padure ca căpșuni și căpșuni conțin acizi, glucoză și fructoză, care, la o expunere prelungită nu ajută, și să afecteze negativ suprafața dinților.

ulei de arbore de ceai

ulei de arbore de ceai este bun curăță placa. Pune cateva picaturi din acest ulei pe pensula, iar pe partea de sus a pune pasta de dinți. Cursul de tratament - o lună. ulei de arbore de ceai ajută la eliminarea nu numai placa, dar placa si elimina sangerarea gingiilor.

Metode vizuale de albire

O altă metodă complet sigur cum de albire a dintilor la domiciliu. Este potrivit doar pentru femei, și este folosind ruj luminos sau efect ruj Restabilizator. Acesta din urmă nu numai că mărește buzele, dar, de asemenea, face dintii mai albi vizual, cu toate că umbra lor reală schimbat complet.

Femeile, al căror zâmbet este departe de a fi ideale albeață, evita maro, morcov, coral, mov si roz nuante de ruj. Aceste culori vor face un zâmbet pe jumătate de ton mai inchisa.

practicile dentare

Dintre metodele pe scară largă profesionale pot distinge benzi de albire, pixuri si capace. Spune-mi mai multe despre cum să facă dinții mai albi la domiciliu.

Benzile conțin peroxid de hidrogen și alte componente auxiliare. În reacția peroxidului și smalțului dentar oxigenul activ eliberat, care este un puternic agent oxidant, distrugând pigmenți smalț organici. Odată cu utilizarea frecventă a unei astfel de benzi smalț, desigur, ea suferă foarte mult. Unii oameni observa o sensibilitate creștere dinte după prima procedură. Cu acest simptom, nu trebuie să tolereze disconfortul și să păstreze albire, mai bine să caute un mod mai adecvat.

Creion are același principiu de funcționare ca și benzile, diferența este doar în cerere. Gelul trebuie să fie distribuit pe suprafața periei speciale dinte și apoi ceva timp să se răspândească în afară buzele ca și așteptați uscarea completă a compoziției. efect de albire se produce după o lungă curs, iar efectele secundare sunt similare cu efectele secundare ale utilizării benzilor pot apărea destul de repede.

dinti albi la domiciliu, fără a dăuna tradiționale și metode moderne

Pentru a albesc dintii rapid la domiciliu, cu risc minim, medicii stomatologi recomanda utilizarea unor capace speciale, care sunt realizate în mod individual dintr-o distributie a clientului. Setul complet, în plus față de capace includ geluri speciale și instrucțiuni de utilizare. Aceasta înseamnă concentrația de peroxid de hidrogen este semnificativ mai mică decât soluțiile preparate, și de multe ori mai puțin decât în ​​soluții care sunt utilizate in clinici stomatologice. Prin urmare, riscul pentru smalțul dinților va fi minim, cu toate acestea, iar rezultatul va fi văzut nu mai devreme decât într-o săptămână de utilizare.

Nu este necesar să se utilizeze capace de capăt de albire de producție discutabile. falsurilor din China aproape nu au efectul dorit, iar în unele cazuri, pot fi chiar periculoase. Dacă un gel de consistență este prea subțire, se va scurge din condensator. Este plină cu arsuri grave ale mucoasei bucale. În plus, capacul, a produs un flux nu se poate fixa bine pe dinti, care, de asemenea afectează negativ confortul și eficiența procedurii.

dinti albi la domiciliu, fără a dăuna tradiționale și metode moderne

Nu contează ce fel de dinți trasnet metoda pe care o alegeți pentru tine - scaun dentare, retete traditionale sau proceduri dentare la domiciliu - pericol de deteriorare a smalțului este încă destul de mare. În plus față de metoda de a mânca mere, desigur.

Câteva reguli

  • Colorarea băutură este mai bine să bea printr-un pai, emailului nu a pata.
  • Înainte de a te speli pe dinți, este necesar să se folosească ața dentară - astfel încât să puteți preveni apariția cariilor.
  • Spalatul pe dinti ar trebui să fie de cel puțin 4-5 minute. microorganisme patogene se pot multiplica pe gingii si limba, astfel încât este necesară și sănătatea lor.
  • În cazul în care zona în care locuiți, apa nu contine o cantitate suficienta de fluor, cel mai bine este de a folosi o pasta de dinti cu fluor.
  • Mananca mai mult de brânză - este o sursa de calciu. În plus, brânza Cheddar este renumit pentru proprietățile sale de albire. Smalțul dinților consolida, de asemenea, morcovi și produse lactate.