Dinții de lapte la copii - pierdere de circuit

Mulți părinți sunt îngrijorați cu privire la aspectul prea devreme sau mai târziu a dintilor de lapte la copiii lor. La fel de îngrijorătoare, și în timpul schimbării unităților temporare în permanentă. Care sunt dintii de lapte cad mai întâi, vârsta la care apare la copii?Când au format începuturile

Dinții de lapte la copii - pierdere de circuit
Primii germeni de dinti s-au format la copil încă în uter. Acest lucru se întâmplă 7-8 săptămâni de gestație. Mama viitor este foarte important să existe elemente urme care contribuie la formarea țesuturilor dure ale dentinei și smalțului, în viitor, copilul nu apar carii.

La 20 de săptămâni de gestație, fătul a format începuturile unităților permanente, care se află sub dinții mai devreme temporare deja formate.

Motivele pentru schimbarea mușcătură

Imediat după naștere, copilul este hrănit doar laptele matern, dar copilul se mută treptat la alimente solide și pentru că el are nevoie de dinți. unități de timp sunt mici, ca firimituri maxilarului este foarte mic.

De ce dintii de lapte cad? Treptat, copilul crește, iar dinții rămâne aceeași dimensiune, pentru a restabili proporțiile, distribuția uniformă a forțelor masticatorii și formarea unei mușcături corecte este necesară pentru a schimba muscatura. Coroane de unități permanente de mult mai mare și mai bine adaptate la uzura prin frecare de alimente solide.

Una dintre funcțiile de dinți pentru copii - acesta este un punct de reper pentru buna creștere permanentă. Dacă, din orice motiv, un dinte temporar a fost eliminat, acesta poate avea un loc permanent în rândul greșit, au un defect de formă a coroanei.

Tabelul schimbă ocluzie temporară

La ce vârstă, de obicei, începe să cadă dinții de lapte? Timp de 4 ani, copilul a erupt deja toți dinții de lapte și molari permanenți au început să apară. Aproximativ în același timp, începe să se dizolve încet rădăcinile unități de timp. După aceea pic liber și să cadă, deschizând calea dinților permanenți. Creșterea lor începe la 5-7 ani.

Atunci când cad de obicei dintii de lapte la copii, care sunt unitățile dacă un anumit sistem de schimbare prima acolo?

 1. Schimbării primului incisivi frontale ale rândului de jos.
 2. Următoare intră pe primul rând al incisivilor.
 3. Apoi vine rândul său incisivilor laterale inferioare și superioare.
 4. Apoi, există o schimbare de unități premolari superioare și inferioare.
 5. Următorii dinți cad.
 6. Ultimele doua molarii variază.

Dinții de lapte la copii - pierdere de circuit
Ordinea de pierdere și de schimbare a dintilor de lapte în diferite copii pot fi ușor diferite. Principalul lucru este de a vă asigura că nu coroane permanente a început să erupă atunci când unitatea de timp nu a fost încă îndepărtat.

Fetele musca schimbare începe un pic mai devreme decât băieții de aceeași vârstă, precum și procesul de erupție. Prima unitate este întotdeauna slăbit rândul de jos, și apoi picătură antagoniștii lor pe maxilarul superior.

Cât de mulți copii cad dinții la copiii mici și câți ani a unui copil schimba ultima dintre ele? Variații totale de 20 de unități de timp, procesul se termină în 13-14 ani. Prin această vârstă, gura 24 de dinți copilului, 12 pe fiecare falcă.

Conducerea Pierderea dintilor primare la copii în funcție de vârstă și ordinea de erupția permanentă:

 • incisivi centrali schimbat în vârsta de 5-7 ani.
 • Schimbarea incisivilor laterali are loc în 7-8 ani.
 • Căderea următoare primii premolari, ele cresc in 8-9 ani.
 • Acesta este urmat de primul premolar - 9-10 ani.
 • Apoi dinții în continuă schimbare ale ambelor maxilare - 10-11 ani.
 • Deci, toamna trecuta primii molari - 12-13 ani.

Cele mai recente molari terțe par - este dinții de minte. Ele sunt tăiate de la fiecare persoană la vârste diferite, unele sunt, în general, nu pot să apară. În medie, ultimii molari crește de la 16 la 35 de ani.Conform acestei scheme de ocluzie temporară are loc la o schimbare constantă. abateri ușoare de la ordinea specificată, dar atunci când există nereguli semnificative ar trebui să consulte un medic stomatolog și copil ortopedul.

De ce depinde de termenii de înlocuire dinte

Pe pierderea dintilor primare la copii și schimbările în timp util este influențată de:

 • Dinții de lapte la copii - pierdere de circuit
  nutriție dezechilibrată a copilului;
 • slabă calitate a apei potabile;
 • suportate boli infecțioase, virale;
 • predispoziție genetică;
 • boli cronice ale organelor interne;
 • reportată mamei în timpul sarcinii, boli infecțioase.

Ca un copil creste variază în dimensiuni ale maxilarului apar decalaje între coroane. Acesta este un proces natural, care nu ar trebui să fie un motiv de îngrijorare. Când, dimpotrivă, aceste lacune nu crește, este necesar să se arate copilul dentist, deoarece acest lucru poate fi un semn de rudimente creștere anormală de unități permanente.

În cazul în care dinții nu se încadrează în timp

De ce, în timp util, nu se încadrează dinții de lapte la copil, și nu cresc noi? Cauza poate fi de retenție sau dinte Edentia rudimentele unități permanente.

CDAD se numește erupție incompletă a coroanei sau amplasarea adânc în gingie. Acest lucru poate apărea din cauza îndepărtării premature a copilului mic dinte temporar sau rudiment malpositioning în țesuturile osoase.

Un alt motiv - moartea a germenului dintelui. Acest lucru se poate întâmpla când procesele inflamatorii la rădăcina dintelui laptelui. Boala cauzatoare de carii profunde, pulpitei, parodontita, purulente abces. Edentia absolută destul de rare, aceasta este cauzată de încălcarea dezvoltării fetale.

Cât de vechi încep să cadă primii dinți pentru copii, dinți la copii, în cazul în care unitatea temporară a erupt cu întârziere? Acesti copii variaza dintii sunt mult mai târziu decât colegii lor. Dar când schimbarea dinților nu va vârstă de 9 ani, trebuie să vă consultați medicul.

De ce există o întârziere de creștere a unităților permanente?

 • Dinții de lapte la copii - pierdere de circuit
  rahitismul;
 • sifilis congenital;
 • încălcarea echilibrului hormonal;
 • deficiență de calciu și fluor în organism;
 • intoxicație;
 • beriberi;
 • boli tiroidiene;
 • tulburări metabolice.

Factorii de risc includ traumatisme, poziție greșită de germeni dentare, boli inflamatorii ale țesuturilor osului alveolar, lipsa de spațiu în rândul din față.

Bulversări sistemului endocrin poate provoca o întârziere în schimbarea de ocluzie temporară, coroane nu apar în perechi și în ordinea corectă. Maxilarul inferior al unui copil este slab dezvoltată, există o încălcare a proporțiilor feței, copilul este inactiv. Când timpul a început tratamentul dezvoltării fizice a copiilor se accelerează, și-l prinde cu colegii lor.

Când hiperfuncție adrenal observat schimbarea accelerată a ocluzie temporară, coroane au o dimensiune foarte mare, maxilarul puternic dezvoltat.

Cum au căzut dinții pentru copii? Această coroană cu pulpă fără rădăcină.

Problema prin schimbarea înțepătura

Când începe de obicei să cadă dinții de lapte la copii, și de ce noul crawl coroana copil peste cele vechi? o creștere paralelă a coroanelor în două rânduri numite rechin dinți. Acest lucru are loc la un lent unități de lapte rădăcini de resorbție.

Dinții de lapte la copii - pierdere de circuit
dinți de rechin la copii mici, de obicei, nu cauzează probleme majore, după îndepărtarea coroanelor temporare sunt în mod constant angajate în locul lor.

Uneori, în loc a scăzut gingiile inflamate dinte, există umflături sau hematom. În astfel de cazuri, nevoia copilului de a arăta dentist. Dupa mucoasa si lichidul acumulat disecție de scurgere coroana permanentă cu fante.

Cât de vechi este de obicei primul dinte copil cade și ce să facă în cazul în care există o întârziere? De la 5-6 ani, este necesar să se monitorizeze cu atenție starea dinților pentru copii, eșalonarea în timp pentru a elimina unitatea. Să firimituri alimente solide: mere, pere, nuci sau morcovi. Atunci când există o întârziere semnificativă de creștere, apar dinții de rechin, ar trebui să viziteze un dentist.

Uneori musca se poate produce o schimbare asimetrici, de multe ori acest lucru se datorează caracteristicilor individuale ale copilului sau tratament stomatologic efectuat anterior. Unitatea sigilată puternic zdruncinat, de multe ori trebuie să fie eliminate în cabinetul medicului.

De ce cresc dintii stricati

Uneori, dinții permanenți pot apărea forme neregulate, chiar dacă predecesorii lor au fost chiar. Acest lucru se poate întâmpla atunci când coroana nu este suficient spațiu în dentiției, ca unitate de timp constantă este mai mare. Un alt motiv poate fi obiceiul de suptul degetului sau roadere obiecte de orice fel copilului. Părinții trebuie să dezvata copilul de la astfel de activități, pentru a continua pentru a forma o muscatura corecta.

În cazul defectelor dentiției, copilul trebuie să vadă un medic, ortodont pentru a corecta încălcările.

Atunci când copiii cad primul si ultimul dinti pentru copii, acesta vine de obicei la cât de mulți ani? Răspunsul la aceste întrebări poate un medic dentist pediatru după inspecție, anamneza ținând seama de caracteristicile individuale ale dezvoltării copilului. Dacă este necesar, medicul va face un tratament cu raze X și ghid, explica cauza erupției încălcărilor de circuit da sfaturi utile.