Do Pix - cum să se ocupe de

  • ferăstrău bandă;
  • ferăstrău circular;
  • Masina de gaurit cu un burghiu de 7 mm.;
  • mașină manuală;
  • mașină de prelucrare a lemnului;
  • Grinding din cordonul ombilical;
  • șmirghel.

Deoarece materialul de bază din lemn ia bare de orice rasa. Dacă nu aveți un bar suficient de mare, acesta poate fi realizat din mai multe plăci de lemn, lipici-le împreună. Și ia întregul mecanism de vechi pen inutile.Cu ajutorul benzii de văzut de copac face o bară de 15 mm în lățime. Apoi, un ferăstrău circular să-l taie în două părți de aproximativ 5 cm. Vom transforma jumătățile de sus și de jos ale pen-ului. In fiecare parte a forate prin gaura de foraj diametrul de 7 mm.

Do Pix - cum să se ocupe de

Acum, în găurile din două părți introduse în adeziv transparent tub de alamă pre-acoperite. Pentru adezivul ar putea pătrunde în deschiderile, nișele și în alte locuri se diluează câteva picături de apă adezive.

Do Pix - cum să se ocupe de

Aproximativ o oră mai târziu, atunci când adezivul este complet uscat, vom curăța toate denivelările și colțuri, folosind o mașină manuală. După aceea, vom trece pe la stadiul de creație. Setarea barei în mașina de prelucrare a lemnului, rotunji piesa de lucru și de a face o imagine favorit. Cu ajutorul diferitelor instrumente pe care le puteți schimba și de a face forma originală.Do Pix - cum să se ocupe de

Când proiectul este gata să se ocupe de găuri respinga măcinare din cordonul ombilical. Apoi, întreaga suprafață a capacelor lustrui șmirghel fin. Pentru lemnul nu este rasfatata, acesta este acoperit cu patru straturi de lac pentru ferastraie mecanice. Astfel, înainte de fiecare suprafață de aplicare strat este atent lustruit.

Do Pix - cum să se ocupe de

Când ultimul strat de lac este complet uscat, mânerul poate fi colectat. Începând cu vârful. Adeziv superglue pe ei partea inferioară a carcasei și un ciocan de transvazare la vârful bine înrădăcinat. Exact aceleași proceduri lipici la clema superioară a mânerului.

Do Pix - cum să se ocupe de

Folosind cleștele introduse în mecanismul principal pen. Noi conectați jumătăților de carcasă mâner prin intermediul unui inel metalic.

Do Pix - cum să se ocupe de

pix de casă. Este distractiv!

Pix - Master Secret

12 idei pentru comanda pe rafturile dulapului de bucătărie - a învăța să faci

Gorodpak: ambalare cadou, cutii de produse

Celula zăbrele în loc de text este un foarte simplu

Umerașe în hol

Decorare de sticle de mână. master class

Decupaj si usi de decor cu mâinile lor (foto decât)

tort pentru copii

Casa de cadouri - Mai mult de 220.000 de cadouri și reducere

Înlocuirea instalația electrică din casă panoul

Jocul, evoluează, cresc OM. Cum de a face un model al Pământului?

Cum de a face origami - wikiHow