Dulgheri din lemn cu mâinile lor, precum și ce să pisa, tehnologia

Dulgheri din lemn cu mâinile lor, precum și ce să pisa, tehnologia

podele din lemn niciodată nu ies din moda. Acestea creează o atmosferă în casă, iar lemnul în sine - este un material natural care nu conține substanțe nocive. Cu toate acestea, pentru ca aceasta să fie frumos și a servit mai mult de un deceniu, necesită periodic resurfacing podea. Face posibil cu mâinile, dacă știi toate nuanțele procesului.Care sunt instrumentele și materialele necesare pentru lucrarea?

Dulgheri din lemn cu mâinile lor, precum și ce să pisa, tehnologia
În fotografie prezentate polizoare, șmirghel cu granule de diferite dimensiuni si scule de mana pentru slefuire

Astfel, măcinarea panelului de pardoseală se poate face numai după ce materialele și uneltele necesare vor fi dezvoltate. Veți avea nevoie de:

 1. Sander special pentru o suprafață orizontală. Dacă este necesar să se pună în aplicare prelucrarea podea de lemn pus pe grinzi, dispozitivul poate fi utilizat un tip de tambur. Este destul de greu, asa ca acoperitoare de podea subțiri se poate îndoi sau chiar rupte. parchet Slefuirea trebuie să se facă prin intermediul unor mașini de rectificat de suprafață.
 2. Mașină pentru plinte și locuri greu accesibile (puteți utiliza, de asemenea, ciclul manual).
 3. Clădire sau curat acasă vid. Ar trebui să fie suficient de puternic. Înainte de a începe procesarea plăcii de parchet, trebuie să eliminați toate resturile de la suprafață. În caz contrar, polizor se poate rupe.
 4. Sandpaper. Veți avea nevoie de un material cu boabe de dimensiuni diferite: de la №40 la №120.

Unii producători din șmirghel indică direcția în care să se deplaseze materialul pentru a asigura un impact maxim.

 • Foarfece pentru a tăia pielea.
 • Putty. Acest material va fi necesară în cazul în care va trebui să elimine decalajul dintre placi.
 • Lacuri, pensule și role pentru finisare podea de lemn.
 • pregatirea substratului

  Dulgheri din lemn cu mâinile lor, precum și ce să pisa, tehnologia
  Procedeul de preparare include suprafața de eliberare a mobilei, îndepărtarea stratului de lac vechi, repararea sau îndepărtarea elementelor stricate, fragile de podea, de control de montare

  Înainte de a începe procesarea plăcii de parchet cu propriile sale mâini, este necesar pentru a trata suprafata. Este necesar să se facă o astfel de manipulare:

  • Scoate tot mobilierul și obiectele inutile din camera.
  • Rupeți plinta.
  • În cazul în care placa de parchet a avut nici un decor, ar trebui să fie eliminate. De exemplu, lac poate fi curățat prin mijloace chimice speciale sau prin metoda termică.
  • Toate cuie sau șuruburi, care ies deasupra suprafeței de placi de pin, este de dorit să se scufunde în lemn. În caz contrar, s-ar putea deteriora râșnița.
  • parchet vechi trebuie să fie examinate cu atenție. În cazul în care nu este atașat ferm elemente, acestea trebuie să fie bine fixate cu șuruburi.


  La manipularea podea, cu mâinile lor echipamente neprofesionist in camera va fi cantități mari de praf. Că nu a pătruns în cealaltă cameră, ușa ar trebui să fie acoperite cu folie de plastic. Fereastră în timpul concediului de deschis.

  În timpul funcționării, trebuie să ia în considerare echipamente consumul de energie. Rețeaua trebuie să reziste la puterea dispozitivului.

  În plus față de motive de formare, va trebui să se obișnuiască cu echipamentul. Înainte de a porni mașina, este necesar să se introducă șmirghel. Apoi înclinați dispozitivul și conectați-l. În continuare, coborâți treptat utilajul într-o poziție orizontală. Această procedură este necesară pentru a se asigura că dispozitivul nu este ieși din mână. Slefuirea podeaua de lemn ar trebui să fie făcut cu mare responsabilitate. Încercați să urmeze operațiunea de vehicul cu motor. Nu uitați să introduceți un nou șmirghel, deoarece este șters.

  Procesul de măcinare

  propriile lor mâini pentru a face acest lucru nu este atât de dificil, dacă știi tehnologia performanței sale:

  • Lustruirea podelei trebuie să fie realizată într-o direcție diagonală în ceea ce privește instalarea plăcilor. Aici, încercați cât mai mult posibil pentru a ajusta în mod corespunzător presiunea șmirghel pe suprafața podelei. Acest lucru se poate face manual, folosind șuruburi speciale situate pe dispozitiv. Dacă presiunea este prea mică, atunci acest lucru este calitatea prelucrării. Dacă această rată este prea mare, măcinarea poate fi întârziată din cauza pentru a reduce numărul de rotații ale mașinii.
  • Pe lângă podea din lemn de prelucrare se face cu hartie abraziva, cereale, care este unul mai puțin decât numărul anterior. Total abordări - 4. Fiecare panou de procesare a timpului făcut de-a lungul fibrelor de lemn.
  Dulgheri din lemn cu mâinile lor, precum și ce să pisa, tehnologia
  Tehnologia pe bază de lemn Turn slefuire podea

  Rețineți că șmirghel periodic trebuie schimbat. Mașina trebuie pornită numai în timpul mișcării. Dacă prima oprire, iar apoi opriți alimentarea, gaura se va opri la site-ul.

  • Nisip podeaua ar trebui să fie de așa natură încât fiecare piesă succesivă de câțiva centimetri față de cea precedentă.
  • Auto-șlefuit podele din lemn la perfectiune este imposibil. Acesta va fi suficient, și că podeaua va arata exact vizual.

  Dulgheri din lemn cu mâinile lor, precum și ce să pisa, tehnologia

  În timpul funcționării, de asemenea, trebuie să respecte regulile de siguranță:

  • Nu poți lăsa mașina prea rapid sau lent. Viteza sa ar trebui să fie mediu.
  • placa este necesar să fie efectuată măcinarea, astfel încât cablul de alimentare mașinii nu intră sub șmirghel.
  • Dacă viteza a încetinit șmirghel, lustruire podea trebuie să fie efectuată cu o presiune mai scăzută.

  strat de finisare finală

  În această etapă, trebuie să chit fisurile și crăpăturile existente în podeaua de lemn. Pentru acest amestec special folosit. După ce umplutura sa întărit părțile în exces necesare pentru a se pisa amestecului.

  Dulgheri din lemn cu mâinile lor, precum și ce să pisa, tehnologia
  Pentru etanșarea fisurilor în suportul de lemn folosind chit

  zonele greu accesibile ale podelei de lemn realizate din cicluri speciale de prelucrare. Baza tratată trebuie bine aspirate. Pentru suprafețe de degresare, ștergeți-l cu spirt alb.

  Mulți utilizatori pun întrebarea de cât de mult Dulgheri de lemn. Prețul de muncă variază de la 350 de ruble. pe 1 m2. Acesta va fi mai ieftin să facă toate manipulările mâini. Dar dacă nu sunt încrezători în abilitățile lor, este mai bine să încredințeze munca pentru profesioniști.

  Conținut legat de:

  Alegerea panourilor de podea - grosime, specii de lemn și de modul în care să se stabilească

  Parchetul de bambus - argumente pro, contra, și utilizarea ratingurilor

  Ce și cum să sigileze fisurile din podeaua de lemn - mai multe moduri

  Etaj din lemn - aceasta este întotdeauna adevărat. În ciuda abundenței de piață o varietate de podele inovatoare este încă o mulțime de oameni nu văd o alternativă la parchetul din lemn dovedit. Chiar și în ciuda faptului că necesită întreținere periodică. Și el, la rândul său, presupune executarea anumitor activități, dintre care unul este de rabotat podele din lemn.

  Am uitat să menționez că după măcinare podea, dacă utilizați lac pentru lemn, trebuie să vă asigurați că acesta este perfect pentru genul de lemn, care este acoperit de podea.

  Zaxar, mulțumesc pentru completare!

  Zahar, și puteți prostrogat bord?

  Vă mulțumim pentru conducerea dumneavoastră, părinții din țară produse de lustruit podeaua de lemn, iar acum ei sunt ca noi!