duș în aer liber în țară cu propriile mâini - instrucțiuni pas cu pas, cu fotografii, desene cu dimensiuni și video

Tipuri de dusuri din zona suburbană

cabină de duș de vară poate fi făcută în patru moduri:

 • Un duș portabil format din stâlpi metalici pentru pereți de carcasă din material rezistent la apă, un covor de cauciuc și un rezervor de apă, capete de duș și macaraua. Acest tratamente de apă cabina pus în aer liber din țară la debutul verii, și apoi eliminate. Acesta este cel mai simplu tip de suflet de vară, ca proiectarea ansamblului nevoie de o oră. Dar faptul că aceste suflete va dura mai mulți ani, poate fi vorba;
duș în aer liber în țară cu propriile mâini - instrucțiuni pas cu pas, cu fotografii, desene cu dimensiuni și video
Material pentru duș va oferi un film solid
 • Duș pe peretele exterior al casei. Opțiunea neobișnuită, deoarece structura este lipsită de pereți (acestea sunt înlocuite cu un ecran temporar) și este situat la peretele casei, sfințită de soare. Firește, peretele este protejat de țiglă umed sau alt material rezistent la umezeală, și un rezervor de apă atașat la locul unde cade mai mult decât lumina soarelui. Cu toate acestea, într-un duș poate îngheța din cauza vântului, iar apa din rezervor rareori încălzit la o temperatură dorită;
duș în aer liber în țară cu propriile mâini - instrucțiuni pas cu pas, cu fotografii, desene cu dimensiuni și video
Cabină de duș adiacente casei se află sub acoperiș
 • Carcass duș. Acest design preferă să facă cele mai multe grădinari. Ea sta pe fundația gramada constă dintr-un cadru metalic și materialul pentru dulapurile de placare, care pot fi realizate din plastic panou, bord sau policarbonat. Cu toate acestea, acest duș va rămâne pentru o perioadă scurtă de timp, spre deosebire de structura capitalului;
duș în aer liber în țară cu propriile mâini - instrucțiuni pas cu pas, cu fotografii, desene cu dimensiuni și video
cadru de proiectare păstrează cabină de duș
 • Structura capitalului construit pe fundații benzi și zidărie, izolate și dotate cu apă încălzită. Pentru l-au hrănit conducte de canalizare, instalatii sanitare si instalatii electrice, deoarece acest duș este folosit nu numai în timpul verii, dar și în timpul iernii. Pentru construirea de structuri de încredere necesită o mulțime de timp și materiale.

Structura internă a cabinelor de vară

Duș destinate pentru tratarea apei în aer liber, este o structură din patru părți: 1. groapă de drenare săpat adânc și două picioare lățime. Dacă face o adâncitură în calitatea solului, bazându-se pe utilizarea pe termen lung, este necesar să se furnizeze barele de protecție sale din cărămidă. Masoneria trebuie efectuată într-o manieră eșalonată, deoarece va îmbunătăți absorbția apei freatice care curge în jos;
 2. placa de podea, situată în partea de sus a orificiului de scurgere și completează scurgere podea de canalizare;
 3. Cabina de dus constând din pereți nu mai mare de 2, 2 metri. Este important să se verse a fost bătut împreună dintr-un material rezistent, care nu pierde și rezista la greutatea butoaiele de apă;
 4. Capacitate mare, umplut cu apă. Volumul său ar trebui să fie selectate în funcție de cât de mulți oameni doresc să ia un duș într-o singură zi. De obicei, o persoană își petrece pe tratamente de apă de aproximativ 25 de litri. În acest butoi ar trebui să ofere două găuri - umplerea cu apă din apă sau găleți și pentru setarea robinetului cu o duză de perforat prin stropirea cu apă.

Deoarece rezervorul de apă folosind un butoi sau alt recipient în negru. Butoaiele întuneric apa devine caldă în mai puțin timp decât în ​​lumină.

Toate piesele enumerate de duș de vară pot fi improvizate materiale. De exemplu, nimic nu împiedică să colecteze cabina de foi de metal rămase din aranjarea gardului pentru casa. Suportul pentru aceasta poate fi o țeavă.

În duș vara, realizate din materiale ușor accesibile, în comparație cu cabina de cumpărare, este demn de remarcat următoarele beneficii:

 • costuri reduse de materiale pentru construirea;
 • o oportunitate de a face un duș cu un design unic și formă, adaptată la peisajul local;
 • duș stand anumitor materiale (policarbonat sau film) pot fi transferate cu ușurință într-un alt loc sau eliminate;
 • asamblare suflet improvizat, mai degrabă decât necesită un desene complexe;
 • construcție de conștiință, deoarece cabina se va bucura cel mai mult.


Cu toate acestea, la un duș cu structură de vară improvizat are un dezavantaj major - cheltuielile mari de energie și de timp pentru a construi.

Pregătirea pentru construirea unui duș de vară: desene de proiect, dimensiuni, scheme

Primul lucru de făcut - pentru a schița un plan al viitoarelor structuri. ilustrări schematice și desenele pot fi găsite în spațiile de internet, dacă nu crezi în propriul lor designer de abilități.

duș în aer liber în țară cu propriile mâini - instrucțiuni pas cu pas, cu fotografii, desene cu dimensiuni și video
Acest duș este de dimensiuni 0,7h1,2 m
duș în aer liber în țară cu propriile mâini - instrucțiuni pas cu pas, cu fotografii, desene cu dimensiuni și video
Duș constă în vestiare și dușuri

Dacă doriți să duș un design diferit, cu alte dimensiuni, proceda conform normelor. Gândire construcții de circuit, să fie definite cu materialele. Acest lucru este important, deoarece unele materii prime de construcție, cum ar fi policarbonat sau ondulat vela mare diferite, de ce este necesar să se prevadă montarea suplimentară a jumperi.

Înainte de a elabora desenul trebuie să ia în considerare toate dimensiunile rezervorului și selectați un volum adecvat. În același timp, este necesar să se determine locul de instalare și dimensiuni ale deschiderii ușii spre exterior.

Fă un duș spațios sau deja - proprietar de afaceri. Dar dreptul de a adera la dimensiuni standard:

 • Lățime - metru (posibil 20 cm). Atunci când se decide cum să fac un duș în lățime, este necesar să se ia în considerare dimensiunile ușii și diferența pe cadrul ușii (7-10 cm);
 • Lungime - 80 cm (puteți adăuga încă 40 cm). Dacă aveți de gând și se spală și schimba hainele, atunci nu poate fi îngustă în duș. Dimensiunile 80x80 cm potrivite numai pentru cabine, lângă care există un dressing;
 • Înălțimea - nu mai puțin de 2 metri. Acest parametru este un cadru strict, deoarece este determinată de cea mai mare creștere în familia umană cu brațele ridicate. După cum este influențată de localizarea butoaiele de apă, deoarece este de obicei pus pe acoperișul clădirii. Înălțimea de duș poate fi crescută în cazul în care acesta este echipat cu o tavă.

Materialele și instrumentele necesare. calcul

Pentru fundație, perne pietriș-nisip sub el și evacuarea apelor uzate vor avea nevoie de următoarele:

 • ciment;
 • nisip epurat;
 • pietriș;
 • Material (hârtie pentru acoperișuri și folie PVC) Sigilarea;
 • țeavă de oțel.

Prin construirea cadrului pentru un duș de vară, puteți merge două moduri - să-l colecteze din grinzi de lemn sau sudate din țevi metalice. În ambele cazuri, alegerea materialului nevoie de abordare competentă:

 • Rama de lemn de suflet de vară mai înțelept pentru a colecta de la baruri, copaci rasinoase. Cât de mult de grăsime ar trebui să fie fiecare lemn depinde de grosimea tablei și greutatea recipientului din policarbonat cu apă. Parametrii standard ale barei - 5x5 cm;
 • cadru metalic construit din montanți verticali -. Diametrul conductei 4 cm grosimea peretelui acestor părți metalice trebuie să fie de cel puțin 2 mm. In plus, cadrul poate fi echipat cu intermediari - tevi cu diametrul de 2, 5 cm și o grosime de 1 până la 2 mm.

Puteți refuza ambele opțiuni și să facă un cadru din profile de aluminiu. Acest material nu este acoperit cu rugina, dar va costa mai scump din lemn si metal.

Ca materiale pentru finisaje cabina de dus utilizat în mod normal:

 • Scanduri si grinzi. Materialele de conservare a lemnului și atent tratate cu bugs repelente;
 • turnate;
 • Slate;
 • Policarbonat. Ar trebui să fie acoperite cu un strat de a rezista expunerii la razele ultraviolete;
 • Pardoseala profesionala, dar numai de înaltă calitate, în caz contrar, materialul nu va rezista la umiditate.
duș în aer liber în țară cu propriile mâini - instrucțiuni pas cu pas, cu fotografii, desene cu dimensiuni și video
O altă opțiune de aranjament. Dar pentru a construi o cabină nevoie de un set de materiale

În afară de aceasta, sufletul va fi nevoie de reinstalare viitoare:

 • ușă;
 • Duza de udare poate;
 • Cadru pentru o fereastră (opțional);
 • Rezervor de apă.

Capacitatea rezervorului de la 50 la 220 de litri pot fi cumpărate de pe piață. Materialul cel mai potrivit pentru duș baril - oțel, plastic sau aluminiu. De preferință, rezervorul este cilindric, mai degrabă decât sub formă circulară, deoarece permite încălzirea rapidă a apei.

Dintre instrumentele în construcția unui duș de vară va avea nevoie de:

 • lopata;
 • ciocan;
 • Hacksaw;
 • foraj;
 • bulgară;
 • Șuruburi și cuie;
 • Nivelul de construcție și un fir cu plumb;
 • Cord și spatula.

Ghid pas cu pas: modul de a face un design de vară cu propriile lor mâini. De la tigaie pentru a termina

Duș pentru tratamente de apă construi în aer liber, după cum urmează:

Sfaturi de operare cadru de lemn suflet al țării

Principalul lucru este de a dus-o bine ventilat, în caz contrar podeaua și pereții sunt acoperiți rapid cu mucegai și progniyut. În cazul în care elementele de lemn ale construcției de vară nu este vopsit, trebuie să fie timp pentru a inspecta integritatea timpului. scanduri stricate Descoperit ar trebui să fie curățate și puse pe alții în locul lor. Acest lucru va salva de la răspândirea putregaiului în întreaga structură.

duș în aer liber în țară cu propriile mâini - instrucțiuni pas cu pas, cu fotografii, desene cu dimensiuni și video
După ce a luat un duș este posibilă, și chiar necesar, să reinvestească până ușa să se usuce structura

Ladder să urce pe acoperișul sufletului, este de dorit să facă un literal, fixat pe peretele clădirii. Ar trebui să fie sigur și ușor de a se toarnă apă într-un butoi cu un furtun, se întindea de la alimentarea cu apă, a fost ușor.

Rezervorul poate manipula antiseptic. Așa cum este mai bine să utilizeze gidropirit - peroxid de hidrogen simplu sau permanganat de potasiu, dizolvat în apă.

Sistem de linie de duș jeturi spre duza înfundarea poate fi prevenită dacă tamburul interior se spală periodic, la fundul rezervorului poate colecta precipitatul. Uneori trebuie să curățați și duș capete, așa cum se deteriorează de multe ori din cauza duritatea apei.

Din faptul că, în timpul umplerii tubului conținutului său rula peste margine, predosterezhot set metru nivel. Ele pot fi de la supapa sanitare într-un rezervor WC cu care timpul se va opri fluxul de apă.

Acum știi cum să construiască un duș cabana cărămidă. Principalul lucru este de a determina dimensiunea, cumpăra materiale și urmați exact instrucțiunile. Câteva zile de muncă - și vă puteți bucura de tratamente de apă în zilele calde.