Dusurile cu afte la domiciliu

Faptul că o astfel de spălătură de drojdie știe, poate că fiecare femeie. Dar nu toată lumea știe cum să efectueze în mod corespunzător această procedură, și într-un efort de a atinge un scop bun, dar provoca daune suplimentare pentru corpul tau.Dusurile cu afte la domiciliu

Să începem cu faptul că opinia medicilor cu privire la oportunitatea spălături vaginale divizate. Unii dintre ei cred că terapia complexă a mutilării genitale a femeilor este imposibilă fără această procedură. Alții, cu toate acestea, cred că dusurile poate provoca daune ireparabile microflorei vaginale și împiedică numai tratament complet. Orice ar fi fost, spălătură pentru afte este folosit destul de des, și dă rezultate pozitive. Ce este și cum să o facă în mod corect, să ia o privire mai atentă în acest articol.

Ceea ce este necesar pentru procedura

Astfel, dusurile afte - este un proces de introducere deliberată în vagin cu soluții de diferite compoziții de uz medical sau sanitar.

Cu un set minim de echipament medical necesar pentru această procedură, se dusurile cu afte poate deține la domiciliu. Trebuie să fie achiziționate de la farmacie o seringă specială - un ventilator echipat cu un vârf de plastic sau o cană Esmarch - sticla de cauciuc pentru apă fierbinte cu pictat în tuburi de cauciuc, acoperit cu sfaturi. Puteți utiliza, de asemenea, o mare de 20 cc seringă (cu ac eliminate).

reguli de conduită

Efectuarea dusurile din drojdie de bere, este important să se respecte anumite reguli:

tehnica de

La domiciliu, pentru a petrece spălătură afte este cel mai bine într-o baie, luând poziție culcată și picioarele pe barele de protecție sale sau așezat pe toaletă scaunul de toaletă. În timpul procedurii, după introducerea soluției vârfului 5cm de droguri ar trebui să fie liber să curgă în vagin și turnat înapoi, fără a atinge limite de col uterin.

Dacă vă simțiți durere în timpul introducerii soluției tubului sau infuzie, este mai bine să-și întrerupă procedura.Spălătură pentru afte nu ar trebui să provoace durere. Încercați să aștepte un pic mai mult și să se relaxeze. Evitați mișcările bruște și rapide, deoarece acestea pot duce la deteriorarea peretilor vaginali.

Prescripția de soluții farmaceutice

Aftele pot efectua folosind soluții diferite injectarea ca farmacie și fabricate la domiciliu.

clorhexidină

Dusurile cu afte la domiciliu

soluție gata pot fi găsite în orice farmacie, la un preț rezonabil. Inițial, acest medicament vine într-un ambalaj convenabil, care nu necesită utilizarea unei seringi. Sticla este prevăzută cu propria duză pentru introducerea în soluția vagin. Drojdie de la injectarea se poate face atât din aceeași sticlă, și revărsare într-o seringă specială.

O soluție de produs (1 oră. L. Furatsilina, 1, Art. N. peroxid de hidrogen 0,5 litri de apă clocotită) este utilizat pentru a scapa de simptomele afte. Cu toate acestea, medicamentul nu are nici o acțiune antifungică.

Dusurile cu afte la domiciliu

Dacă afte este adesea recomandat pentru spalaturi soluție de sodă. Acest site este necesar, la rata de 1 h. Lingură de bicarbonat de sodiu la un pahar plin cu apă. Procedura este necesar să se efectueze cel puțin 2 ori pe zi. Acest lucru va ajuta în timp pentru a schimba mediul vaginal acid la alcalin, ceea ce face impropriu pentru dezvoltarea coloniilor de fungi.

Douching musetel afte în oameni considerate a fi extrem de eficiente. Pentru a pregăti trebuie să se toarnă apă clocotită peste 3 lingurite musetel si se lasa infuzat timp de 2-3 ore. Spălarea vaginului mușețel are efect anti-inflamator și ajută la prevenirea proliferării în continuare a Candide.

ulei de arbore de ceai

Dusurile cu afte la domiciliu

Ulei în sine este vândut prea concentrat. Prin urmare, pentru a nu arde peretele vaginal. pentru a face o soluție foarte slabă de câteva picături de ulei și alcool, amestecat cu un pahar de apă.

O linguriță de gălbenele este preparată într-un pahar cu apă la fierbere și se răcește la temperatura corpului. Perfuzia rezultată poate fi utilizată nu numai ca o spălătură, dar, de asemenea, beat ca un ceai pentru a ridica imunitatea.

soluţie permanganic

Dusurile cu afte la domiciliu

Pentru a nu arde mucoasa, folosiți o soluție slabă de culoare roz pal. Dacă faci procedura, aceasta înseamnă de câteva ori pe zi, va ajuta să facă față chiar și cu boala avansată.

Du-te on-line de testare și de a afla dacă aveți o infecție de drojdie. Aceasta va dura doar câteva minute.

La fel ca și materialul: Pentru a evalua și partaja cu prietenii: