Ea a aflat că soțul ei are o altă

Sunt la o pierdere ce să fac?

La data l-am pus o întrebare, dar el jură că nu e nimic acolo. Este de înțeles de ce a mărturisit? Pentru apoi să-l viziteze, nimeni nu va merge. Dating permise doar rude. Și cu greu un iubitor ar aștepta pentru el la 5 ani.Nu știu ce să fac. Divorțul - înseamnă că l-am trădat într-o situație dificilă?

Pe o taxa - el nu este vinovat, el a fost setat să funcționeze, să fie extrem. Colegii de la locul de muncă au dat mărturie falsă, va termina cu toate aruncate lui. A rămas cu el imediat ce I (soția) și mama ei.

Împreună, suntem în vârstă de aproximativ 10 de ani, căsătorit timp de 4 ani. Copiii nu avem mult timp pentru a ramane insarcinata.

Îl iubesc foarte mult, și pentru a vedea un complet nu se aștepta. Eu încă nu pot să cred.

Ajutor Consiliul. Cum să fie în locul meu? Dacă nu am renunța în această situație, dacă el va aprecia acțiunea mea? Mi-e teamă că este ceva ce nu se face cu el, așa că este în disperare.

Trebuie să vorbesc despre asta cu mama lui? La urma urmei, dacă divorțul, fără a explica situația, voi fi pentru ea un dușman al poporului, am aruncat fiul ei într-o situație dificilă.

Nu merge la amanta? De fapt, nu am vrut să vorbesc cu ea, desigur, eu încă fierbe la simplul gând despre asta.

Eu chiar sper pentru pomosch.Spasibo ta.

Răspunsuri la întrebări de către psihologul Stel'maschuk Margarita Sergeevna.

Eu simpatizez cu tine - într-adevăr într-o situație de viață dificilă. Această situație, ca un „test de rezistență“ pentru fiecare individ și pentru familia ca întreg. Experiența crizei, indiferent de „standard“ este o criză sau „deviante“ devine o perioadă dificilă a vieții de familie. Svetlana, în cazul dumneavoastră acest lucru este un fel de dublă criză deviante: nu numai că soțul tău a fost condamnat Ați putea să-l suspecta de trădare.

Așa că ne-a lăsat împreună încercăm să înțelegem această situație dificilă și cât de bine ai.Acum să vorbim despre modificările propuse în lumina faptului că soțul tău a fost condamnat la cinci ani. Tu scrie: „Nu știu ce să fac. Divorțul - înseamnă că l-am trădat într-o situație dificilă. ... Eu îl iubesc foarte mult, și pentru a vedea un complet nu se aștepta. Eu încă nu pot să cred. Ajutor Consiliul. Cum să fie în locul meu? Dacă nu am renunța în această situație, dacă el va aprecia acțiunea mea?“. Există un anumit număr de contra-întrebări:

- Sunteți foarte mult ca soțul și să nu-l părăsească, dar numai în cazul în care este garantat datorită sfârșitul vieții?

- Dacă perioada relativ liniștită a vieții de familie pe care o alegeți să nu pentru a asculta „clopot“, atunci de ce acum ai „accidental“ a văzut SMS-uri, apeluri, fotografii?

- Dacă încă fierbe la gândul de amanta sa, și nu vrei să vorbești (și cu siguranță nu vreau) să-l, atunci de ce există o întrebare: „Pentru a merge acolo pe amantă

- Au nevoie de argumente suplimentare care justifică îngrijirea dumneavoastră?

Să ne întoarcem la întrebarea: „Cum să fie în locul meu?“. Svetlana, situația este că, în locul dvs. -. Și pentru a rezolva (uita la sfaturi, sau nu acordând o atenție pentru a le), și să își asume responsabilitatea pentru deciziile lor vor include în continuare nevoie de tine cel mai mult. Nu contează ce vă decideți: să fie un erou - iubire și toate; juca erou - cum să aprecieze și că va spune; sau o a treia opțiune - cu viața lor și calea lor de viață.

Eu cred că nu vă așteptați la un astfel de răspuns, și este puțin probabil să-ți placă. În plus, nu există nici un consiliu, pe care doriți să primiți. Cu toate acestea, sper că (scrisoarea) va solicita să răspundă sincer la ea că este pe care doriți să proprii.

Svetlana, doresc sa treaca prin toate adversității și să fie fericit!

Rata de răspuns psiholog:

Svetlana, stai! alegere dificilă, desigur, atunci când există sentimente. Dar dacă vei fi un om - nu ratați această oportunitate. Trădat o dată, va trăda chiar - convins pe experiențele lor. Și nu va aprecia. Aș vorbi cu amanta lui - scrie sms-o să înțeleagă de răspuns. Da, într-adevăr, și așa totul este clar. Fostul meu soț este în corespondență cu mine (eu sunt sub un nume fals), atunci când am întrebat - ce despre soția? - Am scris - „dar dacă am fost pentru a elimina femeile, eu nu recunosc.“ Iubeste-te! Ai grijă de tine, permiteti-va la ceva care nu este permis - masochki, massazhiki, împachetări, pulover în plus - în schimb, pentru a lumina viața soțului ei. Nu vă fie teamă să aducă - el te-a trădat! Și te aperi doar.

Și apropo, nu te superi pe amanta - nu ar avea acest lucru, ar fi o alta - a fost o alegere de soțul tău - începe o conexiune de pe partea sau nu.

legea Elena123. Ea a trăit cu trădător. Iertată prima dată! În al doilea rând. Un confuz, în cele din urmă, el a trădat din nou, atât de mult încât acum trăiesc bolnav, durere și resentimente persistă.
Nu aveți încredere în acest om. Trăiește-ți viața!