Echipa Zona - cum să faci un film din demo

1. Primul pas.
Pentru o simplă înregistrare a demo veți avea nevoie de o versiune de lucru de Counter Strike și demo. Dacă aveți deja un demo înregistrat, aveți nevoie pentru a pune un fișier cu extensia dem (demo) în folderul cstrike. Dacă doriți să înregistrați un demo rula jocul cu următorii parametri: -console -console sau cstrike.exe hl.exe. În timpul jocului principal în consola (declanșate făcând clic pe) Înregistrare coolgame.dem, în cazul în care coolgame este numele demo-ul tau, o poti face pe oricine. Pentru a opri înregistrarea demo, introduceți comanda de oprire.

pentru rechemare cheie consola „în sus“ și Enter. Dacă se înregistrează un demo, atunci jocul, încercați câteva secunde de la început să nu facă nimic, așa că atunci nu va grabiti la comenzi de intrare.

De asemenea, este foarte convenabil pentru a rula demo folosind programul GeekPlay. Acest program vă va arăta pentru a începe redarea informațiilor de bază despre demo-ul, de exemplu, numele hartă, numărul de persoane și așa mai departe.

2. Al doilea pas.
Al doilea pas pe care trebuie să beneficieze de programe speciale. Lucru este că atunci când introduceți startmovie echipa de Counter-Strike începe să ia capturi de ecran și salvați-le în directorul jocului principal, și anume Half-Life folder sau Counter-Strike. COP face într-un ritm pe care îl specificați ca FPS, adică numărul optim de cadre pe secundă este numărul 30. Deci, în fiecare secundă jocul va salva 30 de capturi de ecran ca formatul bmp. Sunt de acord cu demo-ul care durează mai mult de 10 minute, necesită o mulțime de spațiu, astfel încât trebuie să-l elibereze pe hard disk. Din moment ce avem deja o anumită cantitate de capturi de ecran, să pentru viteză și economia tuturor traduce bmp în format jpg.

Pentru aceasta vom folosi una dintre cele mai renumite programe ACDSee. Rularea ACDSee.exe navigați la folderul în care toate imaginile noastre sunt stocate. Apoi, selectați-le și utilizați funcția de Conversie meniul Instrumente (Ctrl + F). În fereastra rezultată, selectați cel mai economic și potrivit format jpg, indica calea unde pentru a salva noua imagine și marcați Eliminare Câmp / Înlocuiți original pentru noi fișiere jpg înlocuiește vechiul bmp.

3. Al treilea pas.
Acum trebuie să utilizați un program sau VideoMach pjBmp2Avi. Puteți utiliza, de asemenea Animation Shop, care programa este inclus în Paint Shop Pro pachet, dar destul de impresionant nu ustraevaet distribuție a dimensiunilor tuturor. Pentru o conversie ușoară de la bmp sau la AVI tga, puteți utiliza un pic destul de simplu pjBmp2Avi utilitate. Pentru munca mai grave folosind VideoMach.

În rezoluția, puteți selecta rezoluția fișierului de destinație. Klinkuv pe butonul Resize, suna Video fereastra Setări de Dimensiune MDM servește pentru a seta lățimea și lungimea. Make rezoluție divizibil cu - să rezoluția un număr multiplu. În metoda Sacaling puteți alege Reeșantionați (de înaltă calitate) sau Resize (de mare viteză). În fila Advanced, puteți seta, de asemenea, imaginea de întindere, se potrivesc de compresie în centru, etc. pentru imagini mici sau mari, care nu se potrivesc cu setarea rezoluției. Înapoi pe tab-ul Video, puteți seta decupajul imaginii clic pe butonul Resize. Sau, de exemplu, pentru a roti o imagine, făcând clic pe butonul Rotire.

În Ordinul cadru, puteți bifa Salvați înapoi pentru a încadra numărul de a fost de la sfârșitul anului.

Ticăit cadru cheie Fiecare pas puteți seta pentru un cadru cheie.

Constatând Data Rate, puteți specifica rata de date în kilobytes pe sekudu.

Butonul DEFAULT System resetează setările la setările implicite de sistem.

Pe câmpul Rata de eșantionare vă puteți seta chatsotu de sunet în hertzi, cea mai mare rata - cea mai mare calitate, dar dimensiunea mai mare.Canale pe teren, puteți selecta tipul de sunet - mono și stereo.

Rezoluție - rezoluție muzical de 8 sau 16 biți.

Intercala - deselectarea puteți seta numărul de cadre pentru stratul.

Făcând clic pe butonul Opțiuni format Puteți configura codec audio.

4. clipuri crearea unui film mai mari

Întotdeauna amintiți-vă pentru a scrie un clip film bun nu este un păcat de a utiliza și ieftin. Puteți regla, de asemenea, unele momente frumoase, suferă de toate aceeași nimeni nu va, eu personal nu fac întotdeauna interesant să se uite la film săraci în cazul în care cineva doar tocat la Cs. În Egmovie a fost un moment de mare - atunci când camperului șutează de la un elefant, ca și în cazul în care camera este de zbor cu un glonț și devine în contra-terorist. Următoarele imagini au arătat deja de ochii Counter-Terrorists atunci când glonțul este hit-uri. Deși nu este mai bine pereborschat astfel de momente, așa cum este mai potrivit pentru filme, și să nu se taie.

În concluzie, aș dori să spun că un excelent exemplu de acest tip de clipuri video poate fi numit, deja menționat mai sus, tăierea Evil Geniuses Clan. Toate îndeplinesc următoarele arata foarte profesionist cu plăcere. Te sfătuiesc să te uiți la și să învețe de la. Egmovie.zip - fișier cu acest film ia 100 megaocteți și durează 14 minute. În general, au tendința de a reduce dimensiunea nu trebuie să depășească 50MB, și ia un maxim de 100. Nu toată lumea va fi încântați să descărcați 100 MB, și apoi afla ce unii, în opinia lor, pentru a primi de-a lungul.

Vreau doar să spun că e tot ce voi spune aici pot fi aplicate la reduceri, dar va crește dramatic complexitatea de a crea un film. Deci, să spunem că nu sunteți mulțumit cu metoda anterioară, și doriți să vă încercați ca un creator al unui film. Ei bine, numai tu vei avea o mulțime de timp și efort pentru a crea ceva util. În primul rând trebuie să decidă cine va face filmul dacă o faci ca o echipă - care distribuie roluri, selectați regizor, scenarist, maperov, artiști, creatori de audio, etc. Dacă nu doriți să recruteze o echipă, atunci va trebui să se unească în sine toți profesioniștii, că, în general, nu este atât de dificil. Dar pentru echipa mare și complex proiect de profesioniști este necesar.

În primul rând, scriitorii au venit cu și de a crea un fel de document de design, ca și în cazul în care derazhat gândurile în cap, este puțin probabil ca acestea vor fi în măsură să transmită tuturor membrilor echipei de ideile lor. Apoi, scriitorii ar trebui să discute cu maperami fezabilitatea tehnică a acestei sau acea idee.

Dacă doriți să facă filmul, care va fi foarte interesant, este de dorit să ia ceea ce unele carte de bine-cunoscute și de a crea un film bazat pe el. Amintiți-vă cs_militia_movie, unde a avut loc toată acțiunea pe o hartă cs_militia ușor remodelate. Firește că există o problemă cu sursa, dar în cele din urmă, chiar dacă nu puteți obține codul sursă - există întotdeauna tipul de program sau WinBSP bsp2map, care maperam au mult sudoare, dar rezultatul va justifica toate eforturile tale. La crearea sau un card de editare trebuie amintit că r_speeds ridicate și alte restricții nu vor fi prea importante. Aceasta este, în cazul în care înregistrarea finală a demo poate fi rulat pe un card PC puternic în cazul în care frânele nu sunt foarte vizibile. De asemenea, maperov de lucru trebuie să fie strâns legată de munca regizorului.

suport audio ar trebui să includă un fel de potrivit pentru orice stil de muzica. utilizate în mod obișnuit, în principal, nu hip-hop sau muzica pop, dar ceva foarte popular și, eventual, grele. Cele mai frecvente muzica pentru filme - un hard rock si electronica. Specialist în suport audio trebuie să se sincronizeze cu exactitate ceea ce se întâmplă pe ecran cu acompaniament audio. De exemplu, în cazul în care există o luptă fierbinte, este mai bine să folosească ceva de genul Korn, Pantera, Sepultura, etc. dacă utilizați hard rock. Dacă utilizați electronică, în cazul în care în prezent grupul Kontrov vine la ostaticii, dar nimeni nu este în jurul valorii, atmosfera este tensionată la limita, trebuie să joace ce unele muzica de rău augur. Când grupul vine peste o ambuscadă, această muzică sinistru ar trebui să explodeze în gaura de sondă „melodie“, în timp ce ascultați care vrea să ia AK-47 și să se grăbească în luptă. Vreau să se constate că compoziția ar trebui să fie luate pentru a nu cei care doar ca tine, iar cei - care se află în prezent pe partea de sus a topuri, pentru ca tu cu siguranta va fi capabil de a crește foarte mult popularitatea filmului său. In ceea ce priveste sunetele originale - comenzi cum ar fi conversație sau sunete de fotografiere, aș dori să spun următoarele, de regulă, un lucru om pentru a vedea actul frumos cu muzica buna, de ce a crea o cacofonie muzical? Firește, dacă sunetele nu va interfera cu muzica și acțiunea în mișcare, apoi steagul în mâinile tale! Dar aș vrea să rețineți că, uneori, aproape ireal pentru a crea un fișier audio care să reflecte cu acuratețe ceea ce se întâmplă în acest moment. Desigur, trebuie să încerci să înregistreze sunetul și tot ce se întâmplă pe ecran. Și, desigur, pentru feliere de sunet pentru a crea un aproape imposibil.

Succesul va depinde de tine si profesionalismul tau. Pentru început se uite diferite locuri de muncă, care sunt la diferite site-uri, de a comunica cu oameni informați cel puțin în poligon.counter-strike.ru poligonului. Încercați să facă unele reduceri, lasa prietenii și cunoscuții tăi te vor aprecia, și apoi puteți trece la ceva mare și luminos - acest film pentru Counter-Strike.