Echipament necesar și consumabile pentru unghii cu gel acasă

Echipament necesar și consumabile pentru unghii cu gel acasă
Naroscheny cuie pentru o lungă perioadă de timp nu a ieșit din modă. Nu atât de mult timp în urmă, pentru a efectua o astfel de procedură a fost posibilă numai în salon de construcții de unghii. Recent, cu toate acestea, un număr tot mai mare de instrumente și instrumente profesionale, a căror achiziție va permite să efectueze propriile lor unghiile la domiciliu.Echipament de constructii

Dacă doriți să vă propriile unghiile de gel sau tehnologie acrilice, nu se poate face fără o lampă specială UV. Acesta a fost pe acest echipament trebuie să-și petreacă o cantitate mare de cheltuieli. grinzi speciale permit destul de uscat rapid și eficient acoperirea cu gel sau un strat de șelac. Costul unei astfel de lămpi se amortizează după numai o clădire câteva independente.

Atunci când alegeți o lampă cu ultraviolete, să acorde o atenție deosebită la puterea a acestui echipament. Nu ar trebui să fie mai mică de 24 W. În caz contrar, gelul pur și simplu nu a căzut adormit, și va fi irosit toate eforturile tale.

Unele modele actuale de lămpi UV sunt, de asemenea, echipat cu un cronometru și suflare. Cu toate acestea, aceste îmbunătățiri sporesc valoarea echipamentului, astfel încât alege un produs pe baza capacităților lor financiare.

Echipament necesar și consumabile pentru unghii cu gel acasă

Materialele necesare pentru tehnologia de gel

Capacitatea Gel este ideal pentru incepatori, deoarece este destul de simplu de a lucra cu un astfel de material. Pentru a obține un rezultat perfect, face furnizarea de toate materialele necesare. În plus față de lampa UV, veți avea nevoie de:

• Gel colorat. Acesta poate fi de mai multe nuante - roz, alb sau piersici.

• Base Gel - transparent.

• gel de finisare. Acest material este folosit pentru a face unghiile suplimentare strălucească. Prin ea însăși, acest material este complet transparent.

• Dacă intenționați să utilizați în timpul sfaturi build-up, veți avea nevoie, de asemenea, un adeziv special.

• dehydrator pentru a preveni exfolierea unghiei.

• Primer permite combinarea unghiile naturale si artificiale, cu eficiență maximă.

• formulare de hârtie sau sfaturi.

Echipament necesar și consumabile pentru unghii cu gel acasă

Capacitatea Gel este complet sigur pentru sanatatea ta. În timpul creării de unghii artificiale apare nici un miros sau toxice fum neplăcute, la fel ca în tehnologia acrilice. Rezultatul este o foarte curat și un aspect natural.

Echipament necesar și consumabile pentru unghii cu gel acasă


Aproape fiecare femeie modernă nu o dată în viața lui să crească unghiile în salon de unghii. Această procedură este destul de simplu și destul de accesibil. Cu siguranță, nu se întrebau doar mental, „De ce nu am construi doar propriile unghiile?“. Dacă maestru această tehnică, mâinile și unghiile tale vor arata frumos și ordonat, în orice moment. Pentru a face acest lucru, nu trebuie să fie scrise comandantului în avans și cheltui bani în plus pentru construirea și corectarea.

Caracteristici ale clădirii acasă

Dacă decideți să creați propriile unghiile, vă rugăm să vă asigurați că nu aveți nici contraindicații. Pick up lacul de unghii.


Nu se recomandă să efectueze o astfel de procedură pentru persoanele cu diabet zaharat, boli gastro-intestinale severe si in timpul medicamente hormonale. Nici un rău din clădire, dar unghiile vor sta rău, și în cele din urmă dispar pur si simplu.

Dacă măriți mai întâi unghiile le mai bine pentru a da prioritate tehnologiei de gel. Lucru este faptul că gelul lucra mult mai ușor, el a distribuit frumos și uniform pe întreaga suprafață a unghiei. Cum de a alege instrumentele și materialele pentru unghii puteți învăța din articol introductiv.

Principalele etape ale procedurii

3. Aplicarea gelului. Remedii alocate suprafața unghiei și forma lungimea dorită, și apoi uscat bine sub o lampă UV. Astfel de măsuri ar trebui să fie mai multe.


4. Efectuarea forma finală a unghiilor. În această etapă, aveți nevoie de diferite duritate de ferăstraie.

Echipament necesar și consumabile pentru unghii cu gel acasă

5. Strat de finisare de gel. Ar trebui să fie uscat sub o lampă timp de cel puțin 5 minute.
După sfârșitul tratamentelor de unghii nu se poate uda mâinile de aproximativ 40 de minute. Este suficient pentru a lubrifia pur si simplu crema hranitoare. Se tratează unghiile cu grijă și atenție, să actualizeze periodic manichiură, apoi mâinile tale vor deveni mândria ta.

Din cauza problemelor inerente legate direct de afaceri. sarcinile externe sunt cele care sunt complet proiectate pentru a oferi o gamă completă de servicii pentru proprietarii de automobile, și vă permite să atragă noi clienți și să păstreze cele vechi. Și în interior este o utilizare foarte eficientă a spațiului disponibil. Stații pentru echipamente și de masterat de timp și toate, în scopul de a-și recupera investiția și profitul.

Echipament necesar și consumabile pentru unghii cu gel acasă

Baza lui este materialul de construcții - un gel care tinde sa se intareasca atunci cand este expusa la razele ultraviolete, astfel încât unghiile expuse direct la lampă specială. Aceste cuie sunt crescute în două moduri: pe sfaturi și forme.

Există o varietate de geluri. Materiale Sistemul de unghii cu gel în principal acid liber sunt utilizate, deoarece acestea sunt mai sigure pentru unghii naturale:

- aproape toate geluri inodore;

- lumină diferită de lățime de bandă și de aer (prin care unghiile protejate împotriva diferitelor ciuperci și respira);

- Această tehnologie, practic, nici o iritare a pielii;

- absolut nu are nevoie de un depozit puternic, deoarece acest material nu este suficient pentru a exfolia;

- caracterizata prin multifuncționalități (eventual în același timp, face manichiură franceză, utilizat pentru TIPS modelare).

Echipament necesar și consumabile pentru unghii cu gel acasă

Un clasic care nu se demodează - este o unghiile foarte lungi și frumoase. Recent, într-o manieră forma neobișnuită a marginilor, modele luminoase, care corespund în totalitate timpul anului și sacou.

Soluția ideală pentru cei care doresc sa aiba o manichiura perfecta mânere ingrijite sunt unghiile cu gel. Iar pentru cei care doresc să înțeleagă de unde se crape sau dezlipirea unghiile, este necesar să se examineze modul de efectuare a procedurii de construire.

Echipament necesar și consumabile pentru unghii cu gel acasă

Atunci când această procedură nu este utilizat finisaj-gel și nu este complet garantată durabilitate manichiură. Dar totul depinde de client. Capacitatea in acest mod de unghii durează aproximativ 1,5 ore și consolidare - 30 de minute. Acesta este un strat obișnuit ca lac doar puțin complicat.