Eczema - cauze, simptome si remedii populare eczeme tratament

Eczeme și toate această boală

Ce este eczema?

Neuro-alergică de reacție, care este însoțită de erupții cutanate severe în toate părțile corpului, care este suficient de puternic mancarimilor numit eczeme. Printre numărul mare de boli în domeniul dermatologiei este considerat a fi cele mai frecvente, după cum reiese din datele statistice.Piele protejează organele interne umane de la diferite tipuri de interferență agresive în îngrijirea greșită a acesteia este expusă la contaminare. Ulterior, porii prin care respiră. în cele din urmă devin infundate cu noroi, care, la rândul său, duce la formarea de probleme, cum ar fi acneea. Destul de des, acestea sunt principala cauză a bolilor cum ar fi eczeme.

Eczema - cauze, simptome si remedii populare eczeme tratament

După cum arată statisticile, aproape unul din 10 de planeta noastră este bolnavă ca o boală gravă. În acest caz, persoanele care sunt înconjurate de către pacient, în cele mai multe cazuri, sunt, de asemenea, care suferă de o astfel de boală, iar acest lucru în ciuda faptului că eczeme infectate de pe un port imposibil. Trebuie remarcat faptul că destul de des la astfel de boli eliminate persoanele aflate la tot felul de reacții alergice, precum și pacienți cu boli, cum ar fi febra fanului si astm.

tipuri de eczeme

În funcție de caracteristicile bolilor împărtășesc următoarea clasificare a eczemei:

  • dermatita seboreica.
  • Eczema atopica - este cel mai periculos, precum și motivele apariției sale, oamenii de știință nu au fost în măsură să stabilească.
  • eczema ocupationala.
  • un fel de eczema microbiana - se manifestă într-o înroșire puternică, care începe în cele din urmă la fulg și mâncărime.

Cauzele eczeme

Având în vedere toate motivele care au influențat apariția unei astfel de boli grave poate fi observat atât de mult încât acestea să poată fi cauzate nu numai externe, dar, de asemenea, o varietate de factori externi.

Vorbind de externe, poate identifica imediat expunerea la alergen și componentele chimice incluse în multitudinea de produse, cum ar fi conservanți și coloranți. haine de slabă calitate realizate din materiale sintetice, precum și impactul produselor chimice de uz casnic, în contact cu porțiunile expuse ale pielii umane pot declanșa, de asemenea, dezvoltarea eczeme.

Utilizate pe scară largă și toate alimentele preferate, cum ar fi ciocolata, nuci și fructe citrice, care sunt, de asemenea, provocatori ale acestei boli. Oamenii predispuse la o varietate de reacții alergice la polen, precum și preluarea de o mare cantitate de timp este același medicament, în mod frecvent bolnavi cu eczeme cronice.

Eczema - cauze, simptome si remedii populare eczeme tratament

Luând în considerare diferiți factori interni care declanseaza eczema, o importanță deosebită trebuie acordată predispoziție genetică și ereditate. Faptul că majoritatea oamenilor de știință sunt de acord asupra unui aviz comun, care eczeme pot fi transmise prin moștenire. Pe baza celor de mai sus, este posibil să se constate că, în cazul în familie care a avut vreodata eczema. practic toate rudele sunt la risc și pot dezvolta, de asemenea.

Nu mai puțin frecvente vedere al experților este că eczeme pot fi cauzate de o disfuncție a sistemului imunitar al organismului uman.

excitare nervoasă și un număr mare de stres, tulburări endocrine, toate acestea conduc adesea la dezvoltarea de diferite tipuri de eczeme.

Încă destul de des aceasta boala apare pe fondul bolilor cronice și infecțioase, deoarece acestea reduc drastic funcțiile de protecție ale organismului. Chiar și infecții, cum ar fi amigdalita, sinuzita si cariilor dentare cele mai obișnuite pot fi, de asemenea, o cauza majora de eczeme. Mai mult decât atât, cauzele apariției unei astfel de boli grave pot fi atribuite oboselii cronice, precum și tensiunea de curent continuu a corpului. În prezența zonelor afectate ale corpului, care, pentru un timp considerabil nu se vindeca pot dezvolta eczeme.

Din ceea ce a apărut eczeme, acesta este separat în următoarele tipuri de pe orice loc al corpului:

  • Adevărat - motivele de apariție care, în timpul nostru nu a putut fi stabilită, dar există speculații că inițiatorii ei sunt genetica si traume psihologice.
  • Atopichiskaya - în cele mai multe cazuri, apare la persoanele cu boli cronice și astmatice alergii.
  • Professional - apare numai în timpul expunerii continue la o substanță care poate fi atât chimice, cât și naturale. În acest caz, aceasta afectează o parte a corpului uman, care este expus la un agent provocator.
  • Microbiana - de multe ori cauza este ceea ce sau inflamatie timp afecteaza organismul.
  • Seboreica - apare la persoanele care au o cantitate considerabilă de infecții fungice la nivelul pielii capului.

Pentru fiecare tip specific de eczeme, există terapii individuale, care sunt de multe ori posibilitatea de a restabili rapid activitatea normală a organismului. Nu trebuie să uităm faptul că această boală se referă la cronice, și, prin urmare, va trebui să efectueze diverse acțiuni preventive.Semne si simptome de eczeme.

Ea Eczema se poate manifesta absolut oriunde în corpul uman, dar în cele mai multe cazuri afectează zona comună, și pentru că cea mai mare parte se poate observa pe glezna, încheietura mâinii, cot și genunchi curburi. De multe ori, boala afecteaza pielea feței, gâtului și în zona pieptului.

Primare Indicatorii eczeme concludente sunt modificări ale pielii, care devin dur și cu fulgii în timp zonele afectate încep să se formeze fisuri. Pentru că destul de des este însoțită de mâncărime omul însuși, nu controlează, agravează situația, iar pielea afectată într-o anumită zonă începe să semene cu pigmentare. Trebuie remarcat faptul că, în funcție de caracteristicile bolii și de specii, precum și caracteristicile individuale ale unei anumite persoane, simptomele se pot manifesta în sine complet diferite.

Ce poate ajuta un medic?

Dacă observați orice modificări în corpul dumneavoastră, care seamănă cu simptomele primare ale bolii, nu întârzie vizita la un specialist, sau mai degrabă, un dermatolog. Faptul că numai el este capabil de a diagnostica corect, chiar și în ciuda faptului că semnele exterioare pot fi foarte asemănătoare cu o serie de alte boli.

În timpul unei vizite la un specialist, el vă va cere o mulțime de întrebări, și ar trebui să dea răspunsuri corecte și adevărate, deoarece acestea ajuta la identificarea cauzelor bolii.

Tratamentul Oamenii de eczeme

În cazul când sunt însoțite de eczeme neplăcut și mâncărime severă, mijlocul de asomare este o tavă, gătite folosind kreolina că la 2 linguri trebuie diluate într-o găleată cu apă fierbinte. În acest caz, temperatura lichidului trebuie să fie astfel încât să puteți dip în brațele și picioarele.

Procedura de decuplare durează aproximativ 25 de minute, iar apoi, în orice caz, nu ștergere și se lasă pielea să te usuce. Apoi, trebuie să ungeți bine posibil, suprafața deteriorată a pielii pe crema de corp, în ceea ce privește regularitatea utilizării unor astfel de băi, atunci ei trebuie să facă de câteva ori pe zi, până la eliminarea completă a bolii.

Dacă rîia din nou te va deranja, lubrifia zonele deteriorate flutsinar unguent.

eczeme Podsolite.

care acționează Mare și remediu popular pentru a combate eczeme sunt băi de sare. Desigur, mulți cred că o astfel de componente, sub formă de sare se va agrava doar o situație deja dificilă, deoarece corodează pielea, dar sa dovedit că chiar opusul. Faptul că sarea de mare vindeca eczeme și nu provoacă nici o durere.

Pentru baie adecvată de sare de gătit trebuie să formați într-un recipient (preferabil pelvis), apă caldă și sărurile dizolvate în aceasta mână. Dacă doriți să obțineți cele mai bune rezultate, utilizarea speciilor sale marine. Lăsați-vă pe mâini sau alte zone deteriorate în tava pregătită și țineți apăsat până se răcește lichidul. Mai mult, corpul și lubrifiați crema de ștergere dorită bold, cum ar fi de exemplu copiii. După mai multe astfel de proceduri, va fi capabil să observați ce un rezultat.

unguent Eczeme a fost eficace!

Plângând eczeme, care este foarte dificil de a da în orice tratament și însoțită de boli, cum ar fi formarea de coajă blister, în care se acumulează lichid. De-a lungul timpului, ei încep să izbucnească, iar în locul lor sunt răni care, la rândul lor, pot sângera și rănit grav privarea pacientului de a se deplasa.

mijloace excelente pentru combaterea acestui tip de boala este un unguent preparat prin rețetă populară. Pentru ao obține, trebuie să luați aceleași trei containere de dimensiuni mici, de exemplu, sticlă. Cel care aveți nevoie pentru a obține apă în a doua pauză un ou proaspăt și se toarnă oțet în al treilea.

Atunci când această cantitate de conținut în fiecare recipient trebuie să fie egal. Toate componentele trebuie amestecate într-un pahar de volum recipient curat, care ar trebui să fie de aproximativ 250 ml. apoi se închide și se agită puternic. Acest lucru ar trebui să fie făcut, până când au o textură omogenă, care seamănă cu cremă.

Zilnic gresare picioarele unguent și a pus pe partea de sus a șosete din țesături naturale, și după un anumit timp de la o astfel de boli grave, va fi de peste.

Mama și-mama vitrega împotriva eczeme.

Când eczema în mâinile, care de multe ori începe în articulația cotului, iar apoi se extinde pe întreaga suprafață a pielii umane și este însoțită de mâncărime severă, un remediu popular de mare este mamă și-mamă vitregă. Se taie iarba folosind un polizor, iar suspensia rezultată este amestecată cu lapte proaspăt. Aplicați compoziția rezultată la locul afectat sănătos și apoi le înveliți cu folie de polietilenă sau hârtie rezistentă la apă. Înfășurați totul cu un prosop sau o cârpă groasă. A face o astfel de comprese pentru noapte, după trei aplicații, puteți nota un rezultat bun.

Întregul punct de struguri.

Hotărât pentru a scăpa de eczeme pentru totdeauna, utilizați următorul remediu popular. Un ciorchine mic de struguri trebuie să fie amestecați cu grijă și variația de masă care rezultă într-un tifon. Aplicarea cataplasma rezultat aveți nevoie de zi cu zi, și să păstreze aproximativ 3 ore. În acest caz, după 20 de zile aveți nevoie pentru a face o pauză de 10 zile și apoi începe tratamentul. Potrivit celor care au incercat acest remediu popular în mai puțin de două luni de eczema nu este o urmă rămâne.

Tratamentul de saramură eczemă castravete.

Printre numărul considerabil de rețete populare viabile, al căror scop eliminarea eczeme, aceasta este o metoda foarte populara de tratare castravete saramură. Utilizați este foarte util atunci când boala a lovit pielea mâinilor, care au nevoie pentru a aplica lotiune.

Se presară sare pe rană.

O altă rețetă populară manifestări magnifice de eczeme, acte de lemn dulce amestec uscat, cu sare de mare. Ambele componente trebuie să fie luate în proporții egale și se macină pentru amestecare completă și măcinare. Aplica amestecul pe un uscat zone ale pielii deteriorate și să le ligatura cu ajutorul unui bandaj. După o oră, se scoate bandajul și cu ajutorul oțet de mere clătirea amestecul de pe suprafața corpului. Efectuarea de astfel de proceduri trebuie să fie de 3 zile și apoi să ia o pauză pentru aceeași perioadă de timp. Prin a 10-a zi de boală va fi de peste.

eczeme umede.

Această formă a bolii foarte bine tratate cu unguent pentru prepararea cărora este necesar să se ia o gâscă sau grăsime viezure în absența sa, este destul de potrivită cremă pentru copii, care în greutate ar trebui să fie de 70% și se amestecă baza cu ulei de pin într-o cantitate de 40%.

Componentele unguent ar trebui să fie bine amestecat și aplicat pe locul afectat de trei ori pe zi.

Dieta pentru eczeme.

Potrivit experților în această boală cum ar fi eczeme, este de dorit, timp de 2 zile abandoneze complet mâncarea, și dacă vă decideți să gătesc ceva, știi, orice produs alimentar ar trebui să fie fierte sau aburit, dar, în orice caz, nu prăjit.

Medicina modernă, care sunt numiți de către specialiști pentru tratamentul unor boli, cum ar fi eczeme, nu necesită respectarea unei diete stricte, dar dacă vă place să aranjați dvs. zile corp de post, este să se abțină de la a lua anumite alimente nu va fi dificil.

Amintiți-vă că postul este permis numai persoanelor care nu au boli asociate cu sistemul digestiv. In mod normal, o dieta adecvata in aceasta boala, cum ar fi eczeme, ar trebui să aibă o durată de până la șase săptămâni, după care dreptul de a utiliza alimentele interzise anterior este, de asemenea, de dorit. Încercați să le adăugați la dieta ta de zi cu zi încet și treptat, pentru a nu expune corpul la stres sever.

Masa pentru eczeme.

Produsele acceptabile si recomandate sunt eczeme si legume fierte, inclusiv supe, terci, care este necesar să se pregătească numai pe apă, precum și orice produse lactate. În ceea ce privește fructele pot fi consumate doar culorile lor luminoase și cel mai bine este să-i pregătească suc proaspăt, care este mult mai rapid pentru a digera. Produse din carne folosesc numai fierte.

Vestea cea mai interesantă