eczeme tratament la domiciliu

Eczema este una dintre bolile cronice ale pielii și este de natură alergică. Printre principalele caracteristici ale bolii trebuie remarcat imunitate la mai multe tratamente, prin care chiar si dupa vindecarea pacientului aparent poate depăși recurenta frecventă.eczeme tratament la domiciliu

manifestări de eczeme

De obicei, boala afecteaza zone diferite, dar cele mai vulnerabile la pielea feței și a mâinilor și picioarelor. Cu toate acestea, acest lucru nu exclude apariția unor eczeme pe alte părți ale corpului. Dacă executați o boala care se poate dezvolta etapa cea mai severă, care se numește „eritrodermie“. În acest caz, există o inflamație a tuturor pielii umane.

În ceea ce privește simptomele de eczeme, atunci ele depind de ce tip de eczema pacientului a lovit în multe feluri. Printre comune și caracteristice manifestări clinice ale bolii trebuie remarcat faptul că, în toate cazurile din zona afectată de roșeață a pielii, care se pot dezvolta în albăstreală. Ochiul liber se poate observa că pielea părea să fie condensat, îngroșat.

După ceva timp apare rash, urmată de o mâncărime constantă, care determină pacientul foarte incomod. Datorită dorinței constante de a zgâria în gât, pacientul își pierde capacitatea de a duce o viață de zi cu zi normală, devine agitat și nervos. Mai mult decât atât, se complică foarte mult vis. Perioadele de exacerbare a bolii sunt însoțite de febră. În timpul perioadelor de remisie inflamatiei, dar pielea devine nenatural uscată, inelastică și neplăcut la atingere. Apar microfisuri și alte defecte.

Progresia bolii poate fi declanșat de mai mulți factori, printre care se includ:

 • alergii la produsele alimentare;
 • o reacție alergică la componentele chimice care formează detergenții și agenții de curățare;
 • expunerea constanta la situatii de stres;
 • probleme cu circulația sângelui;
 • Numeroși agenți infecțioși;
 • boli care afectează sistemul digestiv.

Pentru a aborda în mod eficient cu boala de piele, trebuie să identifice în mod clar sursa dezvoltării sale, nu este întotdeauna posibil. Ca urmare, terapia provoacă anumite dificultăți, care accelerează progresia bolii.

Dau seama de gravitatea bolii va ajuta la faptul că este foarte contagioasă. Prin urmare, amânarea unei vizite la un specialist, pacientul pune în pericol nu numai sănătatea lor, dar, de asemenea, funcționarea normală a oamenilor din jurul lui. De aceea, chiar și cea mai mică suspiciune de eczeme ar trebui să determine persoana pentru a pune cazul lor și du-te la medic pentru un examen, care va fi capabil de a diagnostica corect.

In unele cazuri, simptomele de eczema confundat cu dermatita de contact, dar acesta din urmă este mai ușoară și, cel mai important, necesita un tratament diferit. Baza de tratament este, în primul rând, eliminând un factor care a declanșat boala, precum și preparatele medicamentoase persoane desemnate.

Există un alt sub-set de instrumente care vizează combaterea eczeme. Acesta este asociat cu mulți ani de experiență a oamenilor, selectează anual plantele medicinale și plante aromatice, care pot atenua boala sau complet a scăpa de ea. Astfel, devine clar faptul că tratamentul eczemelor la domiciliu este destul de realist.

Sfaturi pentru prevenirea și tratamentul eczemelor

Tratamentul bolii este nu numai cu medicamente prescrise de un medic sau alegeți propria. Aceasta înseamnă o mai mare atenție la modul lor de viață, de aceea este important să se respecte anumite condiții-cheie.

Pentru a preveni sau cel puțin de a reduce riscul de a dezvolta eczeme, este necesar pentru a minimiza contactul pielii cu o varietate de pulberi, care conțin substanțe chimice. Ele provoacă adesea iritații și inflamații ale pielii, ceea ce duce la consecințe mai grave.Este important de a sprijini nutriție a corpului propriu-zis. schimbari drastice in dieta nu este necesară, dar meniul este o nevoie urgentă de a elimina produsele alimentare care sunt considerate a fi alergeni puternici. fructe citrice, bomboane de ciocolată, alune.

eczeme tratament la domiciliu

Produsele cele mai periculoase

Este important sa mananci alimente bogate in vitamine, pentru a oferi organismului toate substanțele necesare pentru a lupta. Legumele si fructele sunt, în acest caz, altele decât asistenții.

Cerințe de igienă pentru tratamentul eczemelor

Pentru a face față cu boala neplăcute pentru a ajuta la etapele cele mai de bază, care nu sunt plătite de obicei prea multă atenție. Pentru eczeme, este important să se ia un duș, nu fierbinte, dar apa calda, deoarece nu usuca pielea. În plus, se recomandă să se utilizeze un săpun delicat realizat din ingrediente naturale.

În prezența erupții cutanate, în orice caz, nu se poate freca foarte mult pielea cu un prosop, cauzând iritații suplimentare. După ce a luat un duș, puteți lua o cârpă moale și șterge pielea ușor. Următorul pas ar fi o schimbare de haine - este mai bine să ia timp off de la lucruri înguste sunt în mod constant în contact cu rana. rochii spațioase, confortabile sau costume va fi cel mai bun.

crema speciala

eczeme tratament la domiciliu

Pentru a reduce inflamatia folosind instrumente special create de experți. Acestea pot fi achiziționate de la orice farmacie, de obicei creme sunt disponibile în mod public. La acasă, ar trebui să utilizați o crema de steroizi, care se aplică pe zona afectată după tratament lotiune. Frecvența utilizării sale nu este limitat, iar rata continuă până la recuperare completă. Puteți cumpăra, de asemenea, difenhidramina - un medicament care ajută pentru a scăpa de mâncărime. Acesta este vândut în tablete, dar folosind este necesar să fie atent, deoarece unul dintre efectele secundare includ probleme de somn și slăbiciune generală.

eczeme tratament la domiciliu

Ca un mijloc simplu pentru a scăpa de eczeme este numit săpun hipoalergenic, care ar trebui să fie utilizat în timpul tratamentului cu un duș. După procedura, asigurați-vă că pentru a hidrata crema de piele dovedită.

remedii populare

tratamente eficiente pentru eczeme sunt considerate diferite ceaiuri din ingrediente naturale: plante și fructe.

Rădăcina elecampane

eczeme tratament la domiciliu

Este necesar să se găsească rădăcina plantei, pisa-l, ia în cantitate de o lingură și se toarnă un pahar de apă. După infuzia de bulion, acesta poate fi luat în scris, o lingura de trei ori pe zi.

eczeme tratament la domiciliu

Brusture și păpădie

Pentru a pregăti mijloacele de brusture, trebuie să-l prindă rădăcini și rădăcină de păpădie în proporții egale, se adaugă apă și se lasă la infuzat peste noapte. La sfârșitul data scadenței bulionul este gata de utilizare. Regimul de dozare este simplu: o sută de mililitri de trei ori pe zi, timp de o lună.

Tinctura de succesiune și afine

Medicamentul este gătită foarte repede: ar trebui să se amestecă cele două frunze de plante într-un raport de unu la unu la unu lingură și se toarnă două cești de apă clocotită. După aceea, bulionul trebuie să insiste și se răcește. Se administrează de trei ori pe zi, timp de cincizeci de mililitri înainte de mese.

Pentru uz extern

Prima metodă este să inunde gătit acasă este medicamente foarte eficiente din componentele uzuale.

 1. Ia trei din același volum al navei.
 2. Se toarnă într-un ou crud în celălalt - apa, a treia - aceeași cantitate de oțet.
 3. Se amestecă ingredientele într-un recipient, se acoperă cu capac și se agită până la până la consistența devine gros.
 4. Aplicați crema înainte de culcare în zonele afectate.
 5. Blanking inflamat cu o cârpă de bumbac.
 6. Dimineata spalati unguent.
 7. Schimbarea în haine curate.

Tratați cu apă sărată

eczeme tratament la domiciliu

Sare de mare fără impurități

Acest instrument este foarte simplu. Este necesar să se ia un recipient umplut cu apă fierbinte și se adaugă sare de mare, fără impurități. Lichidul rezultat trebuie să ude în gât sau, dacă este posibil, să se lipească de vas și să păstreze zona afectată atâta timp cât apa se răcește. Apoi sore trebuie uscată și lubrifia crema.

Această legumă rădăcină este adesea ajuta la diferite boli si eczema nu este o excepție. Este necesar să se frece de cartofi pe o răzătoare, stoarce și înveliți cu o cârpă fără sintetice. Această cataplasmă dori să se aplice în zona afectată de multe ori este posibil, ceea ce va reduce inflamatia si a accelera procesul de vindecare.