El are un alt

El are un alt

- El are o alta. a. și, plîngînd prietenul meu - cum ar putea să facă acest lucru pentru mine. el a distrus. Ce am de gând să fac? Și cel mai important, cu care a fost inselat pe mine. a. a.


fraze incoerente a scăzut de la grindină ei, înainte de lacrimile care curgeau pe obraji. A fost o priveliște rău. Și nu spun că este tipic de situația în care se confruntă cu orice altă femeie căsătorită cu o astfel de tragedie. Se pare ca o bătaie de joc. Pentru că celălalt - este altul, și cu ea, acest lucru nu se poate întâmpla.

- Să, vă toarnă niște ceai, și vom discuta totul.

A fost nevoie de o jumătate de oră să deplângem despre ce băieții caprele, amenințarea de răzbunare, povestea detaliilor dureroase.

Atunci când emoțiile au diminuat un pic, l-am întrebat:

- Și ce vrea?

- El spune că iubește atât. Că am fost dragă să-l, dar pe ea nu poate refuza.
(De fapt, aceste cuvinte sunt în valoare de următoarele bărbați: „Nu vreau să divorțeze, pentru că am fost fericit cu totul, dar vreau să fac sex“)

- Spune-mi, și tu ești în regulă cu ea? Dacă nu luăm în considerare faptul că el a avut o femeie ti se potriveste locuiesc cu el?

- Îl iubesc. lacrimogenă ... sob ...

- Îți amintești cum anul trecut ai avut o aventura la locul de muncă? - Am decis să merg pe cealaltă parte.

- Este destul de un alt! Sex la petrecere - aceasta nu este dragoste! - ea nervoasă în scaunul se foi lui.

- Și el nu a iubi. Dacă doriți să salvați căsnicia și să trăiască cu ea mai departe, doar da timp.- Oferi să-l împărtășească cu o altă femeie. E groaznic. Nu pot să fac sex cu el!

- Poate pentru timpul pentru a merge în vacanță sau să-l rog să nu vină. Uită-te la situația de la cealaltă parte, veți înțelege sentimentele mele. Verificați sentimentele sale. Apropo, ai o mare oportunitate să se simtă ca o femeie liberă! Acum, acest lucru pare o nebunie pentru tine, dar ai putea dori. Sau veți găsi că cel mai bun om nu este soțul tău. Ia-o pauză. Dacă aveți de gând împreună, strica totul. Vei fi jignit, gelos, și el se va simți vinovat și furios.

Ea nu a ascultat. Trei luni au trăit într-o tensiune nervoasă puternică, apoi a plecat. Într-o jumătate de an în urmă, dar viu, imediat ce acestea nu au întors, ea nu a fost niciodată în stare să-l ierte.

Oamenii sunt uimitor de creativi atunci când vine vorba de modul în care să strice viața ta.

Neînțelegerea una: să-mi acest lucru nu se va întâmpla niciodată.
90% dintre bărbații schimbă soțiile lor. Doar au o bărbați iscusiți, ale căror soții nu sunt conștienți cu privire la schimbarea, și au femeile viclene care preferă să nu știu.

Dacă nu sunteți dispus să accepte actul sexual omul cu o alta femeie, atunci este mai bine să nu depășesc limitele spațiului personal al soțului ei. Nu-l trateze ca pe propria lor proprietate. Atunci nu trebuie să supere de destin.

El are un alt

Afirmatie doi: O să-l facă să renunțe la amanta lui.
Ce rost are?
Chiar daca aventura lui este de peste, pentru tine nu este fosta pasiune aprins. Mai mult decât atât, el poate găsi întotdeauna o altă femeie pentru întâlniri intime.
Sunteți dispuși să-și petreacă viața lor cu privire la supravegherea și controlul?

Fericirea - este libertatea de la toate programele.

De ce țineți cel care vrea să plece?
De ce a salva o căsătorie, în cazul în care, în plus față de obiceiurile, nimic?
De ce tolera o singură persoană pentru viață este mai bună decât datând diferiți bărbați, deoarece există un sentiment?
De ce limita soțul tău de viață și de copii?

El are un alt
Cu stimă, Anna Lukyanova