Eliminarea o bătaie suspensie față cu mâinile lor (video) - un reparații auto independent - o sută de mașini

Eliminarea o bătaie suspensie față cu mâinile lor (video) - un reparații auto independent - o sută de mașini

Venind din suspensia scîrțîitul monotonă din față și bate în timpul condusului - un motiv serios de îngrijorare. Masina in sine indicii despre design defecte șasiu existente. Pentru a continua călătoria nu sa sfârșit, din păcate, mai bine grăbește-te cu explicația naturii de apariție a bate la ușă. Imediat cursa în reparații auto, opțional, în mod independent inspecta suspensie față într-un garaj mai mult decât reală.De ce apare detonație

pavaj Imperfect - care este principalul vinovat, „celebrare“, deoarece suspensia joacă un rol primordial în interconectarea design rutier și vehicul. Era ea, care ia greul plin de gropi de drum. Chiar și cu conducere atentă, în timp, aranjamente sunt supuse uzurii.

Eliminarea o bătaie suspensie față cu mâinile lor (video) - un reparații auto independent - o sută de mașini

Poate produce sunete diferite viteze de rulare:

 • Amortizoarele (uzură, contaminare, cantitate insuficientă de lichid);
 • capace, garnituri uzate sau banda de cauciuc crăpată pe ele;
 • Lagare;
 • Propulsia (lateral, longitudinal);
 • mecanisme Departed în contact cu corpul;
 • Pierderea de elasticitate a arcurilor de pe rafturi.

Având în vedere diversitatea surselor de mai sus de zgomot - diagnosticare complexe suspensie față o soluție rezonabilă.

auto complet diagnostic suspensie față într-un garaj

Eliminarea o bătaie suspensie față cu mâinile lor (video) - un reparații auto independent - o sută de mașini

O condiție importantă: garaj trebuie să fie echipate cu o platformă de vizionare, singura modalitate de a deschide o imagine de ansamblu completă a tuturor mecanismelor de interes. Dacă nu există găuri, puteți ridica partea din față a mașinii, folosind o mufă, dar această metodă alternativă nu poate fi numit confortabil.Vehicul montat pe o gaură de vizualizare și gata pentru diagnosticarea următoarele mecanisme:

1. articulații sferice sunt elementul de legătură între butuc pârghie și amortizor.

Cum de a verifica?

Roata din față și să fie postate să-l submineze cu ambele mâini dintr-o parte în alta în direcția transversală. În timpul legănatul are loc frison sau joc - articulația sferică a îndeplinit său, și cu siguranță este timpul să înlocuiți. În plus, uzura pieselor provoca fluctuații de direcție, ceea ce face dificil de controlat. Noi nu trebuie să piardă din vedere statului anterei. Fisurile și deformarea cauciucului este inacceptabilă.

2. Eficiența blocurilor silențioase verifica cu ușurință presiunea puternică asupra pârghiei prin palete (rangă, bar trageți). Credincios o indicație de eroare - a apărut pneuri.

Dacă maneta este sub forma unui mecanism de pliere, înlocuirea bucșe poate fi efectuată după cum urmează:

 • Pentru a scoate maneta și locul de aterizare de murdărie;
 • Hob stoarce din cuib. În primul rând, manșonul poate fi îndepărtat și apoi biți pisoarului împreună cu suportul metalic, fără a atinge pârghia;
 • Apăsați în noul tăcut în brațul, pre-lubrifiate cu ulei.

3. primăvară și șoc absorbant lonjeronului. Modul cel mai accesibil pentru a diagnostica este montanți alternând balansoar dintr-o parte în alta în fața mașinii. Pentru a simți transvazare, trebuie să pună mâna pe tejghea, este pe suprafața exterioară a compartimentului motorului. De asemenea, atunci când este privit din amortizoarele ar trebui să acorde o atenție la ulei - în cazul în care există o scurgere, acesta este un semnal negativ.

deteriorare primăvara este vizibilă cu ochiul liber. Prezenta sa dea tulpina generate fisuri și pierderea elasticității. Inspecție vizuală este suficientă pentru a suporta, în cazul în care este incompatibil - acesta trebuie să fie înlocuit.

Eliminarea o bătaie suspensie față cu mâinile lor (video) - un reparații auto independent - o sută de mașini

4. bruierea de direcție - periculoase, dificil de controlat masina, in special in curbe. Aici este necesar să se verifice de tracțiune și sfaturi cu privire la subiectul de uzură și formarea de lacune. Acest decalaj provoca o bătaie în timpul deplasării, mai ales pe drumuri accidentate.

diagnostic:

 • Steering sfaturi este cel mai bine pentru a verifica cu asistentul, care va efectua mișcări bruște volanul dintr-o parte în alta. Între timp, sarcina de a afla șoferul există joc sau nu. Pentru a face acest lucru, trebuie să se atașeze la suprafața vârfului de mână - cioc se aude clar;
 • Prin aceeași tehnică sunt testate tije de legătură. Scopul - identificarea lacunelor în articulații.

Pentru a înlocui aceste elemente trebuie să aibă o cheie completă și roșcove și tragator. Înainte de a începe procedura, mecanismele sunt curățate de murdărie, zona este tratată cu cheie prize de lichid.

5. Dacă în timpul unitatea a auzit o bătaie, și dispare atunci când apăsați pedala de frână este eliberată și după ce există din nou - sistem de frânare cu siguranță obraznic.

Pe problemele existente ale plăcuței de frână poate fi văzut după cum urmează:

 • Folosind un jack pentru a ridica o masina, deșurubați roata;
 • Disc de frână, etrier și butucul în același timp, se dovedesc;
 • Acordați atenție la pad-ul în cazul în care crăpate, mărunțire sau desprinsă la toate - înlocuirea plăcuțelor de frână este inevitabilă.