Elven cadou-crescatoria de pisici Neva Masquerade

Bine ai venit siberian

Suntem încântați să vă urez bun venit la grădiniță pisici Neva Masquerade „cadou Elven“.

Neva Masquerade pisica a primit numele de la culoarea pointovy neobișnuit de elegant! În combinație cu părul care curge lung și moale, precum și o nuanta incredibil de luminos de ochi, contrastante puncte de pe fata, labe și coadă dau reprezentanții rasei seamănă oaspeții nobile scor mascaradă, unul dintre palatele imperiale pe râul Neva.informații fiabile cu privire la originea rasei, din păcate, nr. A fost apariția cadou cu adevărat Elven, rodul experimentelor feline persistente sau un proces natural în evoluția sau rasa traversată nu este cunoscut pentru anumite.

Deci Neva pisica a primit statut oficial în roci registru.

Orenburg pepinieră pisici Neva Masquerade „Elfilor Gift“ - este unul dintre puținele din regiunea adevărații urmași ai rasei. Animalele de companie noastre sunt de rasa pura si Trust reprezentanți ai raselor de elita din Romania de pisici, mândria crescătorilor români - „Neva mascarade“. Conformitatea cu animalele noastre de companie la standardul internațional de calitate a fost confirmată de mai multe ori, pe platourile de filmare de expoziții, în care am avut o șansă de a lua parte.Neva Masquerade pisica - de ce este necesar să se acorde prioritate acestei rase?

Printre sutele de beneficii, am dori să menționăm cele mai importante. Fără îndoială, adevărații cunoscători ai rasei vor găsi, decât adaugă la lista:

- aspect inspirat gratios;

- O, sănătate Siberian prezent puternic;

- Neva pisica - supravietuitor;

- blana lunga, matasoasa nu este rulat și nu necesită pieptănare regulată

- Neva Masquerade este jucaus si prietenos, dar cu moderatie. Favoritul nu va fi impusă și ați înțeles întotdeauna cum să se comporte, din cauza strămoșii Siberian liberi și ea are o minte ascuțită;

- Neva mascarade lână nu provoacă alergii;

- Face mod nu răzbunătoare și rapid pentru a lua de familie;

- Se intelege Faimoasa cu copii, nu va fi niciodată temperament rău; Se preferă să se ascundă cu ușurință alunecat din handprints pentru copii.

De la mine, aș dori să adaug că lăsați în casa Neva Masquerade pisicuță - aceasta înseamnă pentru a obține un adevărat, bun prieten! Neva pisică este inteligent, modest și are un devotament incredibil și dragoste pentru proprietari.

Michael și Valerie, "Elfilor cadou" pepinieră pisici Neva Masquerade în Orenburg.