Este posibil să învețe box la domiciliu "

Este posibil să învețe box la domiciliu

Răspunsul la această întrebare frămîntă mulți adolescenți care din diferite motive nu pot merge la sala de sport de box: cineva se teme, timid, cineva nu este permis părinților și nu dau bani, iar cineva catastrofic nu au timp.
Răspunsul este la fel de simplu ca problema. Nu, în caseta de acasă, nu învață, iar acest lucru ar putea pune capăt acestui articol, dar există o singură excepție - să învețe ceva acasă poți doar dacă trebuie să antreneze o persoană competentă, care are o mulțime de experiență pentru a elaborarea de programe de formare și organizarea procesului de instruire. Acest lucru poate fi un antrenor personal cu o pregătire pe oră sau prietenul tău, tovarășe. Foarte des slazhivaetsya, astfel încât oamenii care urmăresc transferul sau citind o carte despre box, cum ar fi „The Mexican“, ne-a umplut în antrenor. În nici un caz nu trebuie să se ocupe cu astfel de sarlatani - nu primești nimic, dar leziuni. Încearcă să adopte o abordare responsabilă față de alegerea antrenor, din cauza aceasta va depinde nu numai de nivelul de abilitățile dumneavoastră, dar, de asemenea, sănătatea dumneavoastră.
ei înșiși programe de antrenament Relativ, spun veți găsi un antrenor și începe antrenamentul. Ca un minim veți avea nevoie de mănuși de box pentru greve de așteptare. greve de lucru poate ambele mănuși de box și pe labe. pe ultima este mult mai convenabil. În aceste mănuși, va fi capabil de a lucra de protecție, contra căptușeală, bate, ia un hit pe bloc, etc. De fapt, cu excepția Literacy formator, labe de box și nu au nevoie de mănuși. Dar nu uita, oamenii nu vor fi în măsură să vă antrenor întotdeauna, mai devreme sau mai târziu, el vă va oferi toate cunoștințele lor, și trebuie să se ocupe pe cont propriu. Sper că până la momentul în care ești atât de pasionat de box, orice vrei sa mergi la sala de box, dar dacă nu - atunci va trebui să cumpere un sac de box sau o para, totul depinde de spațiul pe care sunt dispuși să sacrifice pentru sport-colț, și, desigur, dumneavoastră preferințe, citiți despre saci de box aici. În mod ideal, dacă aveți bare de perete. pe care va fi posibil de a practica exerciții fizice, trage-up-uri, sosuri, presa de rock. Pe același perete puteți închide geanta, și (nu trebuie să ia geanta prea grea după antrenament, deoarece nu vrea să trage). Dacă peretele baruri nu, pot exista suspendarea pungi așa. Dar nu se poate construi numai de formare pe picioare și punga în plus față de toate acestea, va trebui să meargă jogging. cel puțin, în primăvara, vara și toamna. Iarna este, de asemenea, posibil, dar riscant, puteți prinde o răceală. Înlocuiți rulează în timpul iernii poate fi o piscină - foarte util pentru întărirea brâu umăr. Nu uitați să luați pauze între sesiunile de formare într-o zi sau două, totul depinde de fitness inițială.


Și acum să ne întoarcem la problema de formare în sala de sport de box și acasă, ia în considerare avantajele și dezavantajele punctelor sale.Instruirea în sala:

1. Programul este un antrenor profesionist competent, care are experiență și de abordare a formării. Dar acest lucru nu este întotdeauna, unii antrenori sunt absolut nu pasa de elevii lor.
2. O varietate de scoici. În sala de sport de box normală poate lucra la saci de box, pere, tampoane de perete, fac exerciții cu medbolom.
3. Este foarte important! va fi capabil să dețină sparring într-un ring de box, și, astfel, ascuți caracteristicile lor tehnice și funcționale. Schimbarea constantă a partenerilor de sparring va ajuta să găsiți diverse modalități de a proteja și de atac, ca marele rivali și joasă. Puteți urmări modul în care îmbunătățirea abilitățile tehnice, condiție fizică și psihologică. Sentimentul de frică rămâne, și este normal, dar aceasta teama nu va mai face rost de tine complet, dar va trebui să-l ghideze în direcția corectă.
4. au falsificat noi prietenii. sfat minte este foarte important.
5. Unele camere au o saună!

Singurul dezavantaj, care poate fi în sala de sport de box este un grup mare de oameni, atât de multe încât este imposibil să se efectueze un warm-up, și după un antrenament în sala de vestiar să stea în linie. Dar acest lucru se întâmplă rar.

Antrenament la domiciliu:

1. Puteți face muzica mai tare.
2. Ușor de a lua un duș și schimbe hainele.
3. Nu este nevoie să aștepte în linie pentru a proiectilului.
4. Dacă vei fi angajat cu antrenorul, el va acorda o atenție la tine.
Contra atât de mult mai mult.
1. Dacă nu sunteți treaz pentru a lucra în perechi, nu va fi capabil să:
a) pentru a depăși teama în luptă libere și contra loviturilor.
b) în cazul în care pumni și combinații nu funcționează suficient în sparring-le mai greu de a utiliza într-o luptă de stradă. Porniți pe sac și picioare - aceasta, dar într-o luptă liberă - este cu totul alta.
c) nu învață cum să doză putere și într-o luptă liberă, „benzină“, vor fi suficiente pentru un maxim al rundei.
g) temperamentul caracterul, caracterul este întărită în opoziție.
e) se dovedesc de protecție și contra-acțiune.
e) să lucreze pe picioare.
2. Nu va fi capabil de a lucra cu diferite scoici, de exemplu, cum ar fi o pernă de perete. exerciții cu medbolom,
3. Oh, și, desigur, dezvoltarea disciplinei și calitățile individuale.

După cum puteți vedea, în opinia mea, la antrenament acasă destul de posibil, eu fac exerciții fizice acasă, dar la cea mai mică ocazie de a iubi pentru a merge la sala de sport. Oriunde faci acasă, în sala sau în stadion, principalul lucru pe care ți-a plăcut.