Euphorbium kompozitum în vegetații adenoide la copii

Copilul se plânge de pierdere, dificultăți de auz în respirație nazală? Acest lucru - principalele simptome de inflamație a amigdalelor faringiene. Medicii de multe ori sugerează pentru a rezolva problema cu ajutorul chirurgiei. Dar, dacă nu permit trecerea la un stadiu avansat al bolii și pentru a începe tratamentul la timp, se poate face cu metode conservatoare. Spray „Euphorbium kompozitum“ prescris în vegetațiilor adenoide pentru ameliorarea inflamației și a ameliora starea pacientului.remediu eficace homeopat

„Euphorbium kompozitum“ produs de Heel farmaceutice germane sub formă de spray, picături și soluții injectabile. Acesta include componente de origine minerală și vegetală:

 1. Euphorbia Resinifera (Euphorbium). Are un efect benefic pentru sinuzita și bolile inflamatorii ale gâtului, ajută la îmbunătățirea stării pacientului, la un edem al urechii medii și OZEN.
 2. Pulsatilla pratensis (Pulsatilla). Întărește sistemul imunitar pentru a face față în mod eficient cu bolile catarale ale tractului respirator superior.
 3. Luffa laxativ (Luffa Operkulyata). Elimină rinita senny si rinita.
 4. Gidrargium biyodatum (Merkurius Biyodatus). Se luptă cu inflamație purulentă a amigdalelor și a membranelor mucoase.
 5. Gepar sulfuris kalkareum. Aceasta ameliorează procesele purulente cronice ale urechii medii.
 6. Mucozită nazalis suis. combate în mod eficient cu polipi si anomalii ale sinusurilor paranazale.
 7. Argentum nitrikum. Elimină faringite, otite, boli cronice ale mucoasei nazale.
 8. Sinuzita - nosode. Aceasta ajută cu sinuzita orice natura.

De asemenea, „Euphorbium“ conține substanțe auxiliare, ser fiziologic și apă purificată. Efectul terapeutic este deja evidentă în a treia - a patra zi de aplicare.

Pe măsură ce lucrările de droguri?

Medicamentul trebuie prescris numai de către un medic.

Acțiunea medicamentelor homeopate este ca organismul uman penetrează doze mici de substanțe care declanșează anumite boli. Ca urmare, pacientul are imunitate la aceste boli. Prin urmare, „Euphorbium“ poate fi folosit chiar și ca măsură preventivă. Agentul are proprietăți antimicrobiene și facilitează respirația.

Medicamentul este utilizat în vegetații adenoide la copii numai după 4 ani sub forma unui spray. Alte indicatii pentru prescriere sunt:

 • infecții ale urechii;
 • sinuzita;
 • sinuzita;
 • sinuzita frontală;
 • răceli;
 • procese inflamatorii cronice.


Cand adenoids de droguri elimină în mod eficient simptomele:

 • edem la nivelul mucoaselor;
 • inflamație la nivelul sinusurilor paranazale;
 • uscăciune și senzație de arsură în cavitatea nazală;
 • inflamație a canalelor urechii.

Antibioticele sunt administrate în procesele inflamatorii din organism, influențează negativ asupra microflorei intestinale și reduce imunitatea. Prin urmare, utilizarea lor nu este întotdeauna adecvată, în special în pediatrie. Remediile homeopate au devenit foarte popular datorită compoziției naturale, efectul ușoară și absența efectelor negative asupra organismului.

Cum se utilizează instrumentul?

„Euphorbium compositum“ prescris la copii de la 4 ani, sub forma unui spray. Medicamentul este injectat în cavitatea nazală a unei 3 - 5 ori pe zi. „Euphorbium“ exercita efecte anti-inflamatorii in adenoids, imbunatateste procesele metabolice, îmbunătățește imunitatea locală. Mijloacele scurtează procesul de vindecare, facilitează cursul bolii. Review-uri sugerează că utilizarea medicamentului ca măsură preventivă în toamna și iarna reduce semnificativ riscul de SARS, gripa si boli respiratorii acute.

Succesul tratamentului depinde înseamnă doza corectă:

 1. Până la vârsta de șase ani este recomandat pentru a produce o injecție în fiecare canal al cavității nazale la 4 ori pe zi.
 2. Copiii peste șase ani prescrise medicamente la aceeași doză ca și adulți, două injecții de până la 6 ori pe zi.

Un avantaj semnificativ al medicamentului este că „Euphorbium“ nu creează dependență. Cursul de tratament ar trebui să fie mai mult de cinci zile. Înainte de a utiliza, trebuie să obțină permisiunea medicului curant.

Contraindicatii si efecte secundare

Contraindicații la utilizarea „Euphorbium compositum“ de droguri este doar idiosicrazie componentelor sale. Este deosebit de atent la acest punct în aplicarea fondurilor, în scopul de a atenua simptomele unei reacții alergice, deoarece poate determina efectul opus.

supradoze de droguri și de sensibilitatea individuală la componentele sale pot provoca următoarele reacții adverse:

 • ardere;
 • mâncărime a canalelor nazale;
 • consolidarea separării de mucus;
 • Atacurile bronhospasmului.

Se crede că medicamentul poate fi folosit de la copilarie, dar din cauza numărului insuficient de studii clinice nu este inca recomandat numirea sa la copii de până la 4 ani. „Euphorbium“ conține iod, astfel, de asemenea, ar trebui să fie luate cu precauție la utilizarea sa în bolile tiroidiene.

Ceea ce este mai bine în vegetații adenoide - Homeopatie sau o intervenție chirurgicală?

Distinge toate cele trei grade de vegetații adenoide mărite. Atunci când rulează procesul inflamator fără o intervenție chirurgicală nu se poate face acest lucru ca o sursă de infecție cronică ar trebui să fie eliminate. Mai ales adenoids împiedică în mod semnificativ respirația copilului. Micul pacient suferă din cauza lipsei de oxigen. Aceasta afectează dezvoltarea mentală și fizică nu este cel mai bun mod.

Dar adversarii chirurgie stres - îndepărtarea amigdalelor faringiene inflamate determina organismul este lipsit de primul nivel de protecție. La urma urmelor, corpul retine bacteriile care intra prin cavitatea nazală și pentru a preveni pătrunderea lor ulterioară în organism. Rezultatul este redus semnificativ imunitatea.

Decizia privind metoda de tratament polipilor ar trebui să ia medic pediatru. „Euphorbium compositum“ pot fi combinate atât cu preparate homeopatice și alte medicamente. Utilizarea spray-facilitează foarte mult starea pacientului și promovează o recuperare rapidă.