Exercitarea si pierderea in greutate cum să facă, astfel încât să nu regret o experiență personală

Astăzi avem un subiect dificil ...

Pentru a fi sincer, m-am gândit cu privire la modul de abordare a acestui articol care nu a fost teamă să-l deschidă. Puțini oameni ca ideea de exercitii fizice regulate.De obicei, oamenii preferă să stea pe #xAB; chefir dieta # xbb;, cumpăra pulberi pentru pierderea in greutate si pune doar cu excesul de greutate. Principalul lucru nu pentru a merge în apropiere de sala de sport mai aproape de 300 de metri.

Dar eu exagerez. Desigur, nu toată lumea se teme de a ridica din nou în fund. Și, dacă aveți un loc de muncă sedentar, iar tu de la ea deja dureri de spate, tu chiar vrei ceva de făcut.

Și pot exista două probleme:

Ai puțin timp

Niciodată nu ați făcut, și se tem de ceva nou.

Așa că astăzi am pentru tine sfaturi cu privire la modul de abordare a acestei situații. Gata să vorbească?

Apoi vom începe de la sfârșitul anului ....

De ce am ridica de pe canapea?

Când am fost supraponderali ... Nu, suna prea moale. Adică, atunci când am fost îngrozitor de gros, eu prea jenat pentru a merge la sala de sport. Și, cu toate că nu am avut nici o îndoială că mă va ajuta, am găsit încă motive pentru a nu merge acolo.

Oprește dacă am pierdut?

Nu. Mi-am pierdut in greutate rapid si fara durere.

Dar dacă aș putea arăta mai bine în cazul în care a mers la sala de sport? Desigur. La naiba, ce un idiot am fost.

Iată o poveste apare în mintea mea atunci când întrebarea #xAB, este posibil să se piardă în greutate, fără a face nimic #xBB;.? Posibil. 100%. Nu este o picătură de îndoială - nici eu, nici știință.

Dar Serghei, de ce încă o dată transpirație?

Bună întrebare. Mai ales pentru o persoană care a comis această greșeală.

Și motivul pentru care a transpira, doar un singur - pentru a mentine muschii. Acesta este principalul lucru. Crede-mă, au nevoie de tine mult mai mult decât crezi. Nu contează, ești un bărbat sau o femeie.

Ați putea spune-mi: #xAB, Serghei, exercitarea arde calorii - acesta este principalul motiv pentru pierdere în greutate exercita #xbb;. Și sunt de acord cu tine, dar numai prima parte a propunerii.

Exercitarea nu arde calorii si ajuta pentru a atinge deficitul lor, ceea ce este necesar pentru pierderea in greutate. Dar există unele nuanțe care nu sunt cunoscute tuturor:

Exercitiul arde calorii, dar nu toate produc același efect. Despre diferența dintre antrenament cardio și de forță, vom vorbi mai târziu.

Calorii la activitatea fizică este mult exagerat (mai ales pentru cardio). Ați putea crede că arde 500-600 de calorii pe oră, dar în realitate această cifră este de câteva ori mai puțin.

Unele persoane pot dezvolta #xAB; sindromul câine # xbb; - atunci când o persoană se răsplătește cu alimente pentru formare, și se privează de rezultate.

Noi nu suntem câini, iar noi nu te va recompensa cu alimente. În Koshmann Fitness, ne bazăm pe deficitul creat de putere, nu exercita. În general, nu se poate conta chiar consumul normal de calorii in timpul activitatii fizice.

Da, există unele numere (cum ar fi jogging - 600 kcal pe oră), dar este prea abstract. Această cifră medie, ceea ce reprezintă o probabilitate de 99% nu se va face. Există factori, cum ar fi greutatea, nivelul de fitness și intensitatea antrenamentului.

Este imposibil să-l ia în considerare toate. Prin urmare, producția este simplu - noi nu încercăm. Noi nu considerăm caloriile cheltuite pentru activitatea fizica. Mai mult decât atât, este dificil, chiar inutil.

În plus, știu câțiva oameni care sunt dispuși să lucreze în afara păcatele lor în regimul alimentar pe o banda de alergat. De exemplu, un bar Snickers (600 calorii), trebuie să ardă 1-1,5 ore. Sigur vrei un bar Snickers?

Această concluzie este: pentru a pierde în greutate pur și simplu mânca mai puțin. Dar ai știut deja (deși în speranța de a auzi altceva). Problema nu este cu grăsimile pe care le va arde muschii.

În cazul în care obiectivul dvs. este pur și simplu pentru a reduce greutatea corporală - merge mai departe, stai pe canapea, rapid. Iar data viitoare când devin pe cântar și să vedem -10 kg, ține cont de faptul că cel puțin 5 kg de această greutate - mușchi.

Eu încă nu înțeleg despre ce era vorba? Stay tuned - va fi în curând exemple bune.

Deci, este mai bine să faci pentru a pierde in greutate?

Ei bine, în funcție de ceea ce vrei să spui prin cuvântul „pierde in greutate“ ...

În cazul în care „pierderea în greutate“ pentru tine - este sinonim cu „pierdere în greutate“, cea mai bună opțiune pentru tine va fi un antrenament cardio.

Ele sunt numite astfel deoarece sarcina principală devine inima ta, ceea ce este necesar pentru a conduce o grămadă de sânge prin corp.Ca rezultat, sunt pierzi energie, dar alte muschi nu funcționează suficient de lucru pentru a rămâne relevantă pentru organism. Aceasta este întrebarea de ce practic vor pierde musculare pe o dieta.

Cred că știi că organismul dumneavoastră are o varietate de organe și țesuturi. Unele dintre ele sunt importante, iar unele nu atât. De exemplu, va fi dificil de a trăi fără un ficat, dar nu atat pe muschii puternici picioarelor - în lumea modernă, ele nu sunt prea ai nevoie.

Deci, nu fi surprins dacă, în condițiile de lipsa de alimente corpul dumneavoastră în primul rând decide să scape de mușchi. Oricât de ciudat ar suna, dar grăsimea - este un țesut prioritar în corpul dumneavoastră.

Corpul tau nu înțelege că doriți să piardă în greutate - este doar încearcă să supraviețuiască și a salva cât de multă energie posibil. Ca rezultat, stai pe o dieta (chiar dacă este dieta corectă, sănătoasă), greutatea este redusă, dar nu arata bine. zone cu probleme rămân încă problematice. Și apoi tu și toate încetează să piardă în greutate. Acum aveți mai puțin musculare și are nevoie de mai putine calorii.

Un rezultat excelent. Tu pare a fi „mai subtire“, dar nu arata bine, și chiar devin mai slabe.

Ei bine, problema este clar. Cum să o rezolve?

Pe de cealaltă parte a pierderii în greutate ...

Nu face o greșeală - nu te uita la pierderea in greutate ca scaderea in greutate. Uită-te la ea ca o ardere de grăsime.

Greutate - este doar un număr. Acesta nu vă garantează un aspect rece.

Să luăm două persoane:

Origine a pierdut 5 kg de grăsime, fără pierderea masei musculare

Al doilea a pierdut 10 kg de greutate, 5 dintre acestea sunt grăsime, și mai mult de 5 musculare.

Unul dintre ei făcut? Eu cred că mai întâi. El a făcut 5 pași încrezător înainte. Și al doilea a luat 5 pași înainte și înapoi 5. Mai devreme sau mai târziu, el va înțelege, dar el a pierdut deja timp.

Prin urmare, nu fac propriile greșeli - să învețe pe cont propriu. Atunci când pierderea în greutate este importantă nu numai arde de grăsime, dar, de asemenea, pentru a menține musculare existente.

Ei bine, cum să le păstreze?

În primul rând, trebuie să mănânci suficiente proteine. Pe de proteine ​​sunt aici spun detaliu. astfel încât acum nu se oprește.

In al doilea rand, muschii au nevoie de putere de încărcare ...

Amintiți-vă că corpul tau primul scapa de țesut inutile? Și ce crezi că cel mai bun mod de a păstra mușchii?

Dă corpul tău să înțeleagă că el are nevoie de aceste mușchi pentru a supraviețui (eu sunt un pic exagerat, dar ai prins ideea).

Pentru a face acest lucru, vă sugerez trei strategii, și trei tipuri de formare:

1. HIIT (de mare intensitate Interval de formare) sau HIIT (de mare intensitate interval de formare)

2. Forța de formare

3. MRT (metabolic Rezistența de formare) sau RMN (antrenament de rezistenta metabolice

Le-am aranjat în această ordine pentru un motiv. Începem cu un finisaj simplu și sistemul de formare cel mai avansat pentru pierderea de grăsime până în prezent.

Gata? Deci, în primul rând HIIT ...

1. HIIT - de mare intensitate Interval de formare

Nu atât de mult timp în urmă, pe Internet războiul nemilos a fost luptat pentru titlul de „cel mai bun fel de formare.“ Și, având în vedere că cei mai mulți oameni sunt instruiți doar cu scopul de a pierde in greutate, atunci victoria a fost câștigată standard, prelungită cardio de intensitate scăzută - alergare, ciclism, etc.

Argumentul principal realizat prin faptul că, în timpul antrenamentelor intense corpul tau foloseste in principal magazine de carbohidrati (glicogen) și rezervele de grăsime nu. Pentru cei mai mulți oameni care sunt prea leneși pentru a înțelege problema, a fost suficient pentru a alege un cardio de intensitate redusă, ca modalitate de pierdere de grăsime.

Eu nu am de gând să conteste argumentele lor astăzi. În cele din urmă, acest lucru este adevărat: mai intens exercitarea, cu atât mai mult corpul tau tinde sa consume energie din glicogen în loc de grăsime. Acest lucru se datorează modul de eliberare a energiei aerobe și anaerobe.

Dar esența celuilalt. antrenamente intense nu poate arde de grăsime în timpul punerii lor în aplicare, dar ele sunt exact arde mult mai multe calorii. Și având în vedere că rezultatele pierderea in greutate depinde de calorii (bilanțuri energetice), acest lucru este un avantaj evident.

plus Cât de mare?

studiul a fost realizat. în care 10 bărbați și 10 femei au fost instruite de 3 ori pe săptămână. Un grup a servit 4-6 sprinteaza de 30 de secunde (cu 5 minute pauză între ele), iar celălalt grup a făcut cutumiare cardio 40-60 minute (funcționare lentă).

6 săptămâni primul grup a pierdut experiment mai mult de grăsime.

Da, 4-6 sprinturi de 30 de secunde arde mai multa grasime mult de 60 de minute pe o banda de alergat.

Do HIIT are mai multe avantaje cheie:

1. Accelerarea metabolismului de până la 24 de ore dupa antrenament. Chiar și atunci când sunteți culcat pe canapea.

3. Îmbunătățirea sensibilității la insulină în mușchi.

4. Nivelurile crescute ale oxidării acizilor grași în mușchi.

5. O creștere serioasă a nivelului de hormon de creștere (care ajută într-adevăr cu pierderea de grăsime).

6. Scăderea apetitului după exercițiu.

Si cel mai important, datorită HIIT de încărcare anaerobă vă ajută să vă păstrați musculare.

Nu mă crezi? Uită-te la un sprinter și un alergător de maraton ...

Exercitarea si pierderea in greutate cum să facă, astfel încât să nu regret o experiență personală

INFA ca este interesant, dar.
Alarmant este dorința de a ajuta pe aproapele său.
În primul rând, site-ul arată prea bine și frumos. În al doilea rând, determină imediat o zazyvaniya constantă negativă, mai degrabă balanseze acest material divin, și apoi un pic mai mult și va fi plătită. Ei bine, și în al treilea rând - dacă doriți să ajute într-adevăr doresc să obțină în formă? De ce toate aceste comenzi prin e-Meil, descărcare, etc. Aranjarea toate la dispoziția publicului.)

ramură Descoperi 4

În detrimentul site-ului - vă mulțumesc. Mă bucur că vă place. Cu web design mă ajută de fiecare tehnician.

La cheltuiala materialului - nu cred că este divin. Dar faptul că el este sănătos, și eu chiar apreciez - nu voi nega.

La cheltuiala de bani - materialul este liber, și va rămâne așa pentru totdeauna.

În detrimentul emeila - până la un moment dat și a fost: Am fost materiale de cursuri în domeniul public. Dar apoi am văzut că mi lucruri alte persoane vinde pentru bani.

Desigur, emeil nu salva pe revânzarea de cunoștințele mele, dar eu pot menține legătura cu oamenii și să le avertizeze de astfel de cazuri pe care ei nu plătesc pentru ceea ce se poate obține gratuit.

Nu vrei să știi emeil ta? Vă puteți dezabona imediat după descărcarea materialului.