face rapid o rochie cu propriile lor mâini, fără modele, ls

Toată lumea știe că garderoba unei femei nu este niciodată completă. Vrei mereu ceva nou, și de foarte multe ori este vorba despre rochii. Pentru a reface dulap este de dorit să învețe să le coase. Având în vedere lipsa etern de timp, este dificil să nu se gândească - și dacă este posibil să se simplifice sarcina? De exemplu, încercați să facă o rochie fără un model.face rapid o rochie cu propriile lor mâini, fără modele, ls

Este posibil să coase rapid o rochie cu propriile lor mâini, fără un model?

Munca fără pre-aranjate de scheme pe cineva și construcții complexe care sperie cel mai mult de masterat novice, este posibil, cu toate acestea, o astfel de lucru are încă unele limitări. Nu fiecare element poate fi creat în câteva minute și fără nici o muncă laborioasă.

 • -Formă adaptabilă cutie rochie pentru a crea, fără a se baza pe modelul, este imposibil. Desigur, puteți arunca 2 bucăți de pânză, fixați ace lor pe o siluetă, matura cusături laterale, și vizual produsul va sta pe figură, dar nu este la fel de perfect cum ar trebui să facă cazul corect: nu va mai fi necesară și răsfăț tot felul de falduri, disconfort în timpul mersului. Dupa model - nu este doar silueta, ci, de asemenea, o înregistrare a tuturor necesare și darts scoruri, calculate din etaloanele rezultate.

Astfel, reticulați timp de 5 minute cu rochia lor mâini poate avea numai o siluetă liberă. Dacă doriți să obțineți mai multe forma-montaj, montarea produsului, folosiți profesioniști cu viclenie: găsi, în garderoba ei aceeași rochie, atașați-l la noul material, cerc în formă și cote cusătură menținerea, tăiate părți, și apoi le coase împreună. Cu toate acestea, ea va avea în continuare să fie traduse și darts rochii vechi.

face rapid o rochie cu propriile lor mâini, fără modele, ls

 • Indiferent dacă intenționați să construiască un model sau nu, eliminați unele măsuri încă mai trebuie să, în caz contrar, în loc de lucruri elegante te va adimensională hanorac. Acest circumferinței 3 puncte de bază (solduri, talie, piept), iar înălțimea de spate la talie (pe vertebra a 7) și lungimea produsului. Dacă intenționați să rochii de cusut la podea, este recomandat să se facă pentru tine punct auxiliar: distanța de la talie la genunchi și de la talie la coapsa.

Inițial, va trebui să decidă în ce stil va avea un nou element de dulap: fără modele precise coase de obicei rochii, trapezoidal, și soarele și polusolntse siluete directe formularul-montaj, cu draperii. Fabric a recomandat să-i să aleagă să nu prea strâmt: moale, ideal pentru opțiuni nu termocontractabile: sifon, matase, satin, crep satin, puteți utiliza din bumbac cu elastan sau viscoza, atunci când vine vorba de rochii de vară. Daca nu se tem de synthetics, pot fi accesate cu un tricou subțire neted.

Rochie de zi cu zi simplă în 5 minute: consultanță de specialitate

Cel mai rapid în performanța - silueta modelului grecesc. Pentru punerea în aplicare a acestora va necesita doar o tesatura foarte ușoară, lățimea care ar trebui să ajungă la 1,3-1,5 m și lungime - 2 lungimea articolului.

face rapid o rochie cu propriile lor mâini, fără modele, ls

 • Pentru a decide cum ar trebui să arate rochia la tine care necesită draping și cum să trimită, arunca în fața oglinzii părții 1 (din 1 produse lungime) și de a crea manual corsetului gâtului. El nu se potrivește întotdeauna - ați putea dori să faci cu asimetria primelor curele late, sau trageți pe umerii atât, permițând materialului să se adune în mod liber pe piept.
 • Când sunteți sigur că vă place silueta, ace de aderență puncte principale: lățimea taliei, locul răscroială a mânecii și cutele corsetului. conductele sale de top a recomandat imediat trece cusăturile de însăilare. În spatele puteți face același lucru.
 • Dacă se adapteze în mod constant la modelul de dificil, și nu există nici un fals, coase cele 2 dreptunghiuri de pe cusăturile laterale, astfel încât lățimea rezultat „conducta“ este egală cu ON * 1,3 cm. În acest caz, cusătura trebuie să se oprească exact la locul de începutul răscroială a mânecii.
 • După aceea, începe să colecteze pe același principiu ca pliurile pe corset, prihvatyvaya firul lor interior, tratează marginea superioară și taie excesul. În cele din urmă se adaugă o panglică ca o curea pentru a sublinia talie și de a crea pliuri naturale ale fustei.


 • Forma pieselor principale - 1/4 din soare, raza care este înălțimea vertebrei a 7 la podea. Apoi face mici 1/4 cerc, din același punct (în unghi), o rază de 15 cm. Acesta este gâtul, care după ce trebuie este adunată. Aceste părți trebuie să fie trase și taie 2 bucati.
 • Apoi face cusăturile laterale de legătură părțile de jos în sus. Cu toate acestea, trebuie să se oprească înainte de a ajunge la gura de 20-25 cm. Această cifră depinde de adâncimea răscroială a mânecii, pe care doriți să aveți.
 • Pentru gâtul conducte se recomandă să folosească aceeași cârpă: este necesar să se facă în partea de sus a rochiei și gata să repete cotul circular. Lățimea conductelor -. 5-7 cm în interiorul va fi gol să treacă prin centura ei, care va păstra rochia pe umeri. Dacă banda nu este prezent, puteți utiliza același material din care banda este tăiată la 75-80 cm lungime și 3-4 cm lățime.

Asigurați-vă că pentru a trata toate marginile articulațiilor, în special în cazul în care materialul este predispus la spargere. Pentru o mai mare atractivitate a gâtului pot decora mici elemente decorative așezat ferm unele cu altele. Și silueta dacă ai activat este prea slab, este în valoare de adăugarea de o curea pe talie. Pe același algoritm se poate face rochie mai scurta.

Este dificil de a coase o rochie pentru o vacanță?

Mai aproape de triumful de fiori, mai adesea, o femeie crede că ea nu are nimic de a purta, și, uneori, chiar și întrebam cum de a coase o rochie cu propriile lor mâini rapid și fără modele în Anul Nou sau ziua de naștere. Cu cât aceste gânduri apar adesea exact o zi înainte de evenimentul în sine, ceea ce complică foarte mult sarcina. Soluția poate fi găsită. Desigur, acest lucru va necesita mai mult de 5 sau 10 minute de timp liber, dar cu siguranță nu au o săptămână întreagă să-și petreacă noaptea la mașina de cusut.

 • Dacă ați decis silueta - jumătate din activitatea desfășurată. Asigurați-vă că pentru a desena o schiță, decide dacă rochia finit decorate cu ceea ce ar deveni „highlight“ său, accentul principal. Dacă nu doriți să (sau nu este posibil) să vină la el și obiecte decorative, să găsească o auto-suficient de interesant de modelul sau culorile materialului. Cel mai adesea, aceste materiale pot fi găsite la producătorii europeni, conducând case de moda: în special, un număr mare de opțiuni interesante de la Roberto Cavalli si Dolce & Gabbana. Cu toate acestea, o astfel de țesătură este, desigur, va fi mult mai scumpă decât „fără nume.“

Odată ce a devenit clar, cum ar trebui să arate ca rochia ta, mental elimina toate perdelele și imaginați-vă de ce formă sa întâmplat inițial. Cele mai populare rochii de seara silueta Imperiului adunat sub sân; în cazul în care structura pe tesatura este un dreptunghi de șolduri și îngustarea la un punct sub sani, precum și încercuirea aproape complet de ea. Exista 2 variante de croitorie și de alegere numai pentru tine.

 • Potrivit profesioniștilor, cel mai rezonabil să se facă de tăiere sub rochia de san. Pentru a face acest lucru, se taie dintr-un dreptunghi cu o lățime de 10-12 cm, mai mult decât suma a coapselor. Partea inferioară latura scurtă este egală cu valoarea (OB + 12) si de sus - ON-3. Astfel, un trapez alungit este tăiat prima piesă pentru a avea o cusătură chiar în spatele.
 • Pentru corsetul trase dreptunghi, a cărui înălțime este egală cu distanța de la locul de fusta și corsaj compuși la marginea superioară destinată cu adaos de 10 cm. Lățimea este calculată cu formula OG * 1.5 cum era de așteptat să creeze pliuri, care se va renunța la darts.
 • În primul rând, fiecare este necesar pentru a procesa marginea pieselor 2, care se recomandă să utilizați overlock: amintiți-vă că, în acest caz, alocația pentru cusături trebuie să fie nu mai puțin de 5 cm, ca. Overlock taie o bucată de pânză. Pentru lipsa unei astfel de tehnici, puteți efectua pur și simplu o cusatura zig-zag, pe o mașină de scris normală. O latură lungă a dreptunghiului pentru a îndoi corsetul de 2 ori (cele 10 cm) tiv: va fi marginea sa superioară.
 • Apoi conectați corsetul si fusta în locul presupusei reuniunii, smântână, creând un cearșaf uniform: partea de sus și de jos a adâncimea pliurilor vor fi diferite. După aceea, întinderea rezultată peste sutura șir lung și se trage, astfel încât lungimea sa este egală cu lățimea underbust circumferință, cu adaos de 2-3 cm (talie umflat, care cusătura nu va interfera cu respirația liberă).
 • Introduceți fermoar în cusătura din spate a marginii superioare a corsetului, se adaugă curele subțiri după cum este necesar. Cel mai bun decor pentru rochia de acest tip - centura în locul talie supraestimate. În cazul în care materialul este monotonă, acesta poate fi destul de larg, bogat în decor. În cazul în care materialul este selectat din modelul, este mai bine să ia o curea subțire, discret. Sloturi pentru a-l mai bine să nu facă: el trebuie să dețină un contact ferm cu corpul.

O alternativă este de a coase de lucru cu 2 pene identice trapeze identice, care au fost desenate pentru partea a fustei. Top (scurt) muchia ar trebui să fie egală cu circumferința pieptului, cu adaos de 3-4 cm. În acest caz, vor participa cusăturile laterale prin care acestea sunt conectate, formând o siluetă aspră. După aceea prelucrată marginea superioară a corsetului, tras împreună se adaugă o curea internă fir talie pentru a acoperi linia de asamblare. Lightning este introdus în oricare dintre cusături laterale.

Rochie-cum ar fi stilul de cusut recomandat un sifon sau satin stretch densa, sau chiar să facă din 2 straturi superioare subțire nu a strălucit. Este perfect potrivit pentru proprietarii de cifrele din „caseta“ și „para“, deoarece ascunde lipsa de talie și șolduri excesive și figura trăgând, ceea ce face vizual femeia de mai sus.

face rapid o rochie cu propriile lor mâini, fără modele, ls

face rapid o rochie cu propriile lor mâini, fără modele, ls

face rapid o rochie cu propriile lor mâini, fără modele, ls

face rapid o rochie cu propriile lor mâini, fără modele, ls

În concluzie, trebuie spus că o astfel de rochie rapidă, fără modele, totuși, destul de același tip, și atât de asemănătoare între ele. În scopul de a diversifica garderoba ta, uita-te pentru materiale neobișnuite și combinații, să acorde o atenție la decor, și, desigur, să urmeze structura ansamblului.

Citiți alte Grilele interesante