Face un frumos carnaval de imaginație masca propriile lor mâini

partidele de carnaval au devenit o parte integrantă a sărbătorilor de Anul Nou. Nici o astfel de mascarada nu este fără măști, care umple o anumită bucurie și un sentiment de libertate. Ce se poate face în cazul în care nu ați putut găsi o opțiune care nu ascunde doar fata, dar, de asemenea, sublinia în mod adecvat frumusetea? Ne propunem să masti de carnaval cu mâinile sale, care poate fi amuzant și elegant, acoperă numai ochii sau intreaga fata complet. Există mai multe modalități de a face masti de carnaval cu propriile sale mâini din diverse materiale pe care le-a dovedit o extraordinară și frumos.

Face un frumos carnaval de imaginație masca propriile lor mâiniCarnavalul masca cu mâinile sale din carton

Este foarte important de a alege fundație dreptul sau de a efectua la fabricarea de masti de carnaval, cu propriile sale mâini. În toate celelalte privințe complexitatea nu-nu, ai nevoie doar da posibilitatea de a demonstra imaginația lor. Unele magazine vând elementele de bază gata de utilizare, pot fi folosite pentru o mască de carnaval cu mâinile. Vă sugerăm să vă masca de Anul Nou cu mâinile, o fotografie care va ajuta în selectarea și în procesul de creație. Această metodă de fabricare un pic complicat, dar cel mai ieftin. Dacă nu știi cum să faci o masca de carnaval cu mâinile din carton, recomandările noastre vă va ajuta să facă față cu toate problemele din acest proces interesant.
Face un frumos carnaval de imaginație masca propriile lor mâini
 1. Ia foaie de carton colorat și puneți-l pe o suprafață plană pe foaia de hârtie groasă de negru.
 2. Desenarea circuitul masca, și apoi scoate markerul lui.
 3. cuțit de birou cu o lamă ascuțită pentru a tăia găuri pentru ochi, astfel încât să taie simultan hârtie și carton dedesubt.
 4. Ai ieșit din carton și hârtie sunt două forme de măști de carnaval, cu mâinile sale, care trebuie să fie lipite unul de altul, determinând conturul perimetrului adezivului.
 5. Semifabricatul rezultată poate fi proiectată în conformitate cu oricare funcție de gust categorie bal mascat. Utilizați paiete, margele, margele, panglici, pene, care trebuie doar să atașați o bază colorată cu adeziv.
 6. Etapa finală se va monta paie din plastic, care va păstra carnaval masca cu mâinile lor sau o rezinochki moale, pentru a-l pune pe cap.


Lace carnaval masca propriile lor mâini

Puteți face măști de carnaval subtile cu propriile sale mâini de dantelă, în vânzarea costul lor ridicat, și nu a fost găsit atât de ușor.
 1. Imprimați modelul masca terminat pentru carnaval la o imprimantă sau trage de mână și se acoperă cu folie de plastic.
 2. Ia mai simplu de compensare tul, pune-l pe bandă și fixați cu bandă.
 3. Scoate aspectul conturului de model pentru vopsea tesatura și se lasă să se usuce.
 4. După uscare ușor cu tul elimina film și se taie piesa.
 5. Două bucăți de aceeași bandă dimensiune, aproximativ 50 cm a fost lipită pe piesa de prelucrat.
  Face un frumos carnaval de imaginație masca propriile lor mâini

Carnavalul masca cu mâinile de hârtie

Această opțiune este potrivit pentru cei care nu știu cum să facă culori o masca de carnaval colorat, ieftine și luminoase.
 1. hârtie ondulată tăiat în fâșii aproximativ 20 în lungime de la 30 până la 45 cm și le ori în jumătate.
 2. Din benzile rezultate deplasa rozete și să le atașați cu lipici de a deține.
 3. La orice preforme din plastic, carton, papier-mache lipite rozete fixate partea lor inferioară.
 4. Facem pene în ton.
  Face un frumos carnaval de imaginație masca propriile lor mâini
După cum puteți vedea deloc ușor de a face o astfel de adăugire original la orice fantezie de-a lungul, puțină imaginație și o stare de spirit festiv este garantat.

A se vedea, de asemenea:

div> .uk-panel „>„date-uk-grid-marja>

Partajați-le cu prietenii tăi