Facem pantofi pentru păpuși

Facem pantofi pentru păpuși


Pentru a pune în aplicare o astfel de mizerie de o minge de tenis în fotbal este suficient pentru a lua pielea, cârlig și fire într-o culoare contrastantă, precum și să posede croseta minime competențe. Clasa de master propus demonstrează în mod clar modul în care să pună în aplicare o modificare.


În plus, puteți utiliza aceste lecții și pentru a crea obiective mai mici pentru păpuși și jucării. Materialul de umplutură este holofayber perfectă sau poliester umplutură.

Facem pantofi pentru păpuși


În această clasă de master arată cât de ușor și la prețuri accesibile pentru a face o geantă de mână de densitate medie pentru fibrolemnoase păpuși și jucării. Simplitatea și rezultatele excelente sunt combinate în această clasă de master. Deci, chiar și fără multă experiență în domeniul gherghef vă va face față cu această sarcină cu ușurință!

Facem pantofi pentru păpuși


Mai devreme ne-am uitat la accesorii tema papusa, și anume a creat ochelarii pentru pilot este acum, de ce nu decora jucărie afisul textile chiar avioane de epocă? Coase acest avion nu este dificil, principalul lucru pentru a găsi tesatura dreapta, ci mai degrabă o combinație între cele două, și, desigur, bine tonifiat, sau cu alte cuvinte, se uzeze accesoriul nostru.

Facem pantofi pentru păpuși


În prezent, popularitatea în creștere în needlewomen câștigă păpuși textile, numit tykvogolovki TCA. Și de masterat includ toate imaginația și creativitatea în selectarea și crearea imaginilor lor. Și Irina Myakotkina nu o excepție, deoarece creează o imagine bine gândite și interesante ale jucăriilor lor textile. Un expert a permis accesul la una dintre ideile sale cu privire la crearea de puncte pentru pilot. Acest accesoriu dă aspectul unui aspect păpușă terminat. La crearea acestui accesoriu va dura două ore de timp liber, dar merita!

Facem pantofi pentru păpuși

În clasa de master prezent vă vom spune cum să coase pantofi pentru păpuși cu propriile lor mâini.
Pentru a face acest lucru, a pregăti unele dintre instrumentele și materialele necesare. Deoarece pantofii sunt din piele, veți avea nevoie de o mică bucată de piele. O talpă din cauciuc subțire și decora obuvki banda de satin sau corzi. Cu toate acestea, avem nevoie de lipici „Moment“, pentru modelul: hârtie, creion și un centimetru, precum și o sulă, ac, ață și foarfece.

Facem pantofi pentru păpuși

tesatura de dovleac poate fi decor original al casei sau cadouri tematice, la prieteni și rude. Cu cât astfel încât să poată face chiar amanta novice, folosind resturi de lucruri nedorite vechi. În plus, astfel de tykvochki poate face o jucărie interesantă pentru copil, sau chiar o zuruitoare, umplându-l cu clopote.
Și noi știm că dovleacul este atributul principal de Halloween, astfel încât pe meserii de Halloween cu mâinile lor, mai degrabă incante prietenii tăi!

Facem pantofi pentru păpuși


Pentru a pune pe o păpușă, nu neapărat în căutarea unui pantof adecvat, este posibil să se coase pantofi pentru păpuși cu propriile lor mâini.
Pentru a afla cum să facă pantofi pentru o păpușă și să vă spun mai multe detalii despre acest workshop, în cazul în care există, de asemenea, un model pentru pantofi mici.
Pentru a începe este de a alege materialul corect pentru obuvki pentru care lână adecvat sau simțit. Doar au nevoie de o tesatura căptușeală să se potrivească cu materialul de bază și panglici (cordoane) pentru fixarea de boot papusa picioare.

Facem pantofi pentru păpuși

master class Interesant, ceea ce va spune în detaliu modul de a face pantofi pentru o păpușă.
Interesant este faptul că pantofii sunt pe călcâi, și pot fi folosite pentru păpuși de orice acoperișuri, principalul lucru pe care au crezut că purta pantofi cu tocuri. Deci, primul lucru pe care trebuie să se papusa, sau cel puțin un picior; carton gros; Hârtie suficient de subțire; un set de ace de cusut pentru; creion și foarfece; o bucată de folie; stambă clapa; bucăți de pânză pentru pantofi de top, tampoane și un fund; șmirghel; plastic, care se solidifică în aer; vopsea acrilica si ata dentara.

Facem pantofi pentru păpuși

meșteșugari calificați păpușă de afaceri nu odată întrebat: „? Cum sa faci cizme pentru papusa“ Răspunsul la această întrebare este clar demonstrat în acest material. Efectuarea problema pantof papusa este destul de gravă și consumatoare de timp, și numai de către maeștrii de afaceri de pantofi. Dar, așa cum pantoful este cusut încă o păpușă, procesul în sine poate fi un pic mai ușor. Aici, de exemplu, în această clasă de master, vă vom arăta cum să coase cizme pentru papusa cu propriile sale mâini, fără pantofi de fabricație.

Facem pantofi pentru păpuși


Sunt sigur că mulți cusătoreasă știu modul cum să facă butoane pentru păpuși. Dar pentru cei care tocmai au început pe calea de încercare și eroare MC doar prin drum. Se numește butoane pentru păpuși primitive. Reteta de preparare este prezentată mai jos. Lucrarea este destul de simplu, și nici o dificultate nu ar trebui să fie.

Facem pantofi pentru păpuși

Mulți muncitori calificați se întreabă cum de a face ochelari pentru o păpușă. Probabil, cele mai multe dintre ele, în plus, cred că este foarte supărătoare și nu merită. Cu toate acestea, în realitate, este destul de ușor. Pentru fabricarea unui astfel de accesoriu va necesita un fir subțire, o sticlă mică, de exemplu, lacul de unghii, tăiat sârmă și orice hârtie ondulată, și un pic de timp liber.


Facem pantofi pentru păpuși


Uneori, te uiți la o păpușă, și veți vedea că este foarte bine, lipsit de orice accesoriu. Și ce să cred. Trebuie să te gândești la asta, cel mai bine este de a exprima stilul tinerei doamne? Și el a răspuns: - geanta! Deci, acum vom coase doar o geantă de mână pentru păpuși noastre iubite.
geantă de mână miniatură ar dori să facă cât mai realist și mai mult ca în prezent. Puteți răsfoi reviste de moda si se inspira din ele. Vezi fotografiile de pe Internet. Alegerea unui imens, ai nevoie doar abordarea corectă pentru afaceri. Astfel, un master-class de cusut miniatură accesoriu căptușite.

Facem pantofi pentru păpuși

Destul de ciudat accesoriu cel mai simplu care vă puteți gândi pentru o păpușă - un ceas de mână. Ei au făcut foarte repede, nu este problematică, iar mama le lasă foarte puțin. Prin urmare, este ca ei fac astăzi.

Facem pantofi pentru păpuși

Uneori peering în jucărie, îți dai seama că ceva lipsește dureros. Cu păpușa într-un fel mai ușor, este posibil să se pună sacul pe umăr sau de a investi în brațul ambreiaj la coș sau umbrela in miniatura. Pe scurt, opțiunile sunt multe. Dar ce să facă cu o jucărie de pluș. Bag în acest caz, nu este potrivit.

Facem pantofi pentru păpuși

Un astfel de sac de drăguț pentru păpuși pot fi făcute cu propriile mâini, acest lucru va necesita nu o mulțime de lucruri, și răbdare.
Pentru a vă ajuta în acest același fapt poate clasa noastra de master.

Facem pantofi pentru păpuși


Aș dori să completeze tema mării, care este prezent pe site-ul nostru sub forma de Tilda Tilda Plyazhnitsa MK MK și face baie. Dacă aceste Tildochki a avut loc de cinste în casa ta pentru orice raft, este doar minunat acolo va căuta împreună cu ei Tilda Seahorse, Starfish și Shell. Modele de reprezentanți ai lumii mării conținute în acest articol. De asemenea, în cazul în care face aceste lucruri pe o scară largă, ele devin excelente perne. Deci, dacă ți-a plăcut aceste idei, apoi cu nerăbdare să lucreze!

Facem pantofi pentru păpuși


Nu a lansat o nouă carte Tonne Finanger „Sewingbird“, un spațiu de internet croitoreasă oferă deja rețete pentru mașini de cusut din materiale textile, care deține o tilda pe coperta acestei cărți. Iată câteva opțiuni pentru o mașină de cusut, textile și modele pentru a le. Mașină de cusut textile - un mare accesoriu pentru Tilda ta!

Facem pantofi pentru păpuși


model foarte interesant și neobișnuit de acoperit capul la secțiunea site-ului nostru „pentru Tilda Accesorii“ - un capac cu earflaps. Anterior, am fost un atelier de prelegeri privind cusut de cizme de blană, acum este rândul său, de capace pentru păpuși! Cald, familiar și confortabil va da elanul de imaginea de pupă, și nu contează ce fel de păpușă ea: Tilda, Barbie, Winx, balama sau oricare alta, cel mai important lucru este că această pălărie cu earflaps face nici una dintre ele!

Facem pantofi pentru păpuși


Acest articol propune un model mocasin pentru papusa. Aceste pantofi pentru păpuși trăda pofta ei, originalitate și un anume farmec. Dacă, dragii mei cititori, au brusc probleme la crearea acestor mocasini, vă pot oferi pentru a utiliza aceeași clasă de master pe crearea de pantofi pentru Tilda. Deci, îmbunătățirea abilităților lor, și vă vom promova în acest sens.

Facem pantofi pentru păpuși

Și din nou recurge la Yulyandii țară, de data aceasta ea ne va arăta cum să facă pantofi de înaltă calitate pentru jucării moi! Imbracaminte si incaltaminte - asta e tot ceea ce este necesar pentru a crea o imagine completă! Deci, uita-te și de a îmbunătăți calitatea lor de clase de master de calitate creativă.

Facem pantofi pentru păpuși

Facem pantofi pentru păpuși

Este cunoscut faptul că unele Tilda ședinței, unele sunt agățat pe un cârlig, iar unele sunt. Și cum să-i facă să rămână? Vă întreb! Da, totul este foarte ușor pentru a obține această clasă de master, care a deschis procesul de fabricație susține pentru Tilda ipsos. Principalul avantaj al acestei poziții, în comparație cu alții este că acestea sunt destul de piperat și Tilda va sta ferm pe picioarele lor!

Facem pantofi pentru păpuși

Acest atelier este dedicat pentru a face morcov pentru Tilda Tilda grădinar și iepurasul de Paste. Ei bine, dacă vrei un alt Tilda! Pur și simplu este cusut, și cel mai important, că morcovul nu este ușor, dar punga de plastic pentru bomboane. Adică, poate fi fie cu un capac, și fără ea! Înfrumuseța Tilda dvs., nu numai accesorii atât de drăguț, dar, de asemenea, dulciuri delicioase și din jur vor fi satisfăcute.

Facem pantofi pentru păpuși

Acest articol prezintă o clasă de master pentru a face acest accesoriu pentru Tilda, cum ar fi o casă, care casa Tilda intimitații ține în mâinile sale. Acest accesoriu este o parte integrantă a acestor Tildochki, și, uneori, nu se poate cumpăra. Prin urmare, cred că acest atelier va interesa mai multe.

Facem pantofi pentru păpuși

Aceste cizme minunate de blană pot face pentru copilul sau copilul, cât și pentru iubitul Tilda sau de orice altă păpușă. Pentru a face rapid cu această problemă, vă propun, dragi cititori, o clasă de maestru în imagini. Foarte confortabil și pluș, aceste cizme nu va face copilul se simt rece și va fi decor minunat pentru orice Tildochki. Faceți clic pe „Continue“ și vei reuși.

Facem pantofi pentru păpuși

Vă oferim o clasă de master foarte versatil în imagini pentru a crea o varietate de arcuri. Aceste arcuri minunate pot fi folosite pentru a decora păpușile și tot felul de alte păpuși Tilda, astfel încât, de exemplu, pentru a crea labe zakolochek pentru o fiică! Copilul tău, și te va rămâne foarte multumit de agrafelor nu scump și destul de păr.

Facem pantofi pentru păpuși

Facem pantofi pentru păpuși

Reprezintă o altă clasă de master pentru a face umbrela pentru Tilda! Cu toate acestea, acest masterclass în imagini, ca o analogie a acestui articol pot fi urmărite la cel anterior. Deci, în cazul în care aveți întrebări, vă rugăm să faceți clic pe umbrela pentru păpuși și vei primi răspunsuri la toate întrebările!

Facem pantofi pentru păpuși

Așa cum am demonstrat anterior că un atelier de lucru privind crearea unei umbrele închise pentru Tilda. Deci, acum este rândul unei opțiuni umbrelă deschisă pentru Tilda. Nu este de lucru foarte încăpătoare, dar rezultatul pe fata, doar ochii se bucură când te uiți la această frumusețe! Încearcă-l și faci această umbrelă minunat pentru Tilda!

Facem pantofi pentru păpuși

destul de simplu, dar în același timp workshop informativ, care va permite o sârmă și unele instrumente pentru a face un accesoriu minunat pentru tilda papusa ta. Punctele vor ajuta pentru a da papusa ta o caracteristici orientabil, care va avea un impact pozitiv în crearea imaginii sale.