Factura-ofertă - este un astfel de cuvânt simplu, probă și de a crea

Care este oferta

Mulți au auzit acest cuvânt misterios „oferta“, dar încă nu știu despre ce „fiara și ce mănâncă.“ De fapt, fiecare antreprenor ar trebui să știe că o astfel de ofertă și o înțelegere clară a tuturor nuanțele.Cu toate acestea, în practică, totul este simplu si oferta - este oferta standard de. Ar trebui să fie înțeles în mod clar că oferta - nu este obișnuitul toate contractul, și numai prin care expune societatea la plata pentru bunuri sau servicii.

De obicei, aceste companii fac contul clienților, pentru a atrage atenția. Este un fel de o ofertă, la care clienții sau sunt de acord să și să efectueze plata, sau de a refuza. În al doilea caz, se recomandă pentru a da un refuz în scris, fără a da nici un motiv.

Trimite cont ofertă poate fi în orice mod convenabil:

 • Prin e-mail, care este cea mai populară opțiune în vârsta de tehnologie la nivel mondial;
 • scrisoare recomandată prin poștă;
 • Courier.

Mulți cetățeni cred că oferta poate fi făcută numai publice. Acest aviz există pentru că mass-media auzim adesea expresia „nu este o ofertă publică.“

De fapt, există mai multe tipuri principale de cont-oferta:

 1. Irevocabile. Esența acestei propuneri este că acesta este cu toată lumea. Nu este de obicei limitată în timp și nu pot fi retrase. În practică, o astfel de propunere poate fi găsită la firmele emitente.
 2. Gratuit. Acest tip este pentru unii cumpărători. În practică, această propunere a format societățile specifice care ar putea fi interesate de produsul sau serviciul.
 3. Solid. În acest caz, este pur și simplu în mod individual. Acest lucru poate fi numit vip-propunere, care identifică în mod clar condițiile pentru care este posibila acceptare.
 4. Public. Ei bine, familiar, specia din urmă. Propunerea, care este făcută publică. Pot fi folosite mass-media.

Care include cont-oferta

Nu uitați că oferta de cont ar trebui să fie un limbaj simplu și accesibil. Este necesar să se țină cont de regulile de bază ale facturarea și faptul că proba unică convențională nu există.

Ar trebui să știi că documentul ar trebui să includă:

 • Numele complet al companiei care oferă serviciul;
 • Numele directorului sau a persoanei responsabile;
 • numărul contractului, care este indicat în „antetul“ al documentului;
 • Lista completă a serviciilor oferite;
 • Prețul de listă pentru unitatea, este important să se aibă în vedere faptul că toate prețurile ar trebui să fie o transcriere;
 • Exacte de livrare și de livrare;
 • Obligațiile fiecărei părți;
 • Detalii complete de plată;
 • Semnăturile pe fiecare parte.

document contabil, trebuie să vă amintiți că toate informațiile trebuie să fie clare și la obiect. Nu este necesar să picteze totul în câteva pagini. Cu cât sunt mai accesibile și mai ușor a face o ofertă, cu atat mai mare sansa ca aceasta va da un răspuns pozitiv.

Nu uitați că este necesară semnătura să fie ștampilate. Dacă oferta pentru a cumpara bunuri, puteți specifica, de asemenea, caracteristicile sale. Acest lucru va permite clientului pentru a forma o imagine completă a ceea ce a fost oferit.Având în vedere că oferta nu este aprobată o singură formă, în pregătirea conturilor societății pot utiliza șabloane sale, ghidate de politica internă de companie. De asemenea, în preparatul trebuie să se considere că propunerea este pe antet oficial cu logo-ul companiei.

Probele de cont -oferty

 • Descărcați formularul de ofertă de
 • Contul Blank -oferty 2

Principalele condiții ale contului-oferta

Factura-oferta - aceasta este o modalitate foarte convenabil de a oferi direcții, indiferent de teritoriu se află. Astăzi, documentul poate fi trimis prin e-mail și să obțină un răspuns instantaneu.

În același timp, puțini oameni știu că jumătate din succesul va depinde nu de propunerea în sine, ci de modul în care se face. Prin urmare, problema ar trebui abordată în mod responsabil, pentru că în caz contrar oferta poate fi pur și simplu ignorate.

Această facturare este considerată o ofertă oficială, în pregătirea ar trebui să ia în considerare condițiile de bază:

 • Asigurați-de ofertă trebuie să fie un limbaj accesibil, în mod clar și la punctul de a înregistra toți termenii tranzacției la client, după citirea a rămas probleme;
 • Trebuie precizat în mod clar obiectul contractului, prin urmare, este necesar să se țină seama de faptul că acesta nu ar trebui să fie neclare;
 • Dacă a existat o acceptare, este necesar să se respecte cu strictețe toți termenii contractului.

Clientul după examinarea unei propuneri ar trebui să primească informațiile maxime și, fără a pune întrebări suplimentare, să ia o decizie.

atunci când este utilizat

În cazul în care compania are o mulțime de cumpărători și clienți, chiar și pe elaborarea unor tipuri comune de contracte durează o lungă perioadă de timp: elaborarea, aprobarea și semnarea. Dar dacă ambii parteneri sunt într-un alt oraș?

În acest caz, ajutorul va veni on-line pentru a depăși distanța. Toți clienții potențiali pentru a trimite ofertele comerciale, în cele mai multe cazuri, prin e-mail.

Este de remarcat faptul că oferta nu poate fi retrasă înainte de data acceptării sale. Prin urmare, organizațiile care nu oferă trebuie să verifice cu atenție toate datele.

Exemplu. În cazul în care prețul unitar este de 1100 de ruble, și ați făcut o greșeală și set de 110 de ruble, în cazul în care acceptarea de oferta, va suporta pierderi mari primi doar 1/10 din costul. Și cel mai important, legea în acest caz, va fi pe partea consumatorilor, ați făcut o propunere formală specifică.

Luați în considerare, atunci când este utilizat prin intermediul-oferta:

 1. În practică, oferta este utilizat atunci când un nou produs sau serviciu, care anterior nu au știut. Fii propunerea competentă și trimite - este o modalitate foarte bună de a profita în cel mai scurt timp.
 2. Dacă doriți să vândă rapid bunurile la un preț redus. Putem spune - această propunere în cadrul unei promoții speciale cu durată limitată. La trimiterea facturilor, oferta de finalizare a propunerii prevăzute în mod clar.
 3. Și, desigur, compania a trimis o propunere în cazul în care este necesar să se acumuleze o bază de clienți și de a atrage noi grup de clienți. Recomandarea uzuală a clienților existenți pot fi folosite ca o persoană de contact.

Acceptarea ofertei pe cont

Trebuie să fie clar înțeles de către, oferta este nulă atât timp cât el nu va fi dezonorat.

Acceptarea - acest consimțământ imediat la semnarea acordului.

Prin urmare, în acest caz, acțiunea este schema foarte simplu, în care societatea trimite clientului său prin oferta-și client, la rândul său, studiind cu atenție documentele primite, consimte și susține plata.

Trebuie avut în vedere faptul că clientul poate oferi o acceptare nu numai în scris, ci și pe cale orală. Puteți plăti în numerar și fără numerar.

Schematic, procesul poate fi reprezentat după cum urmează:

Factura-ofertă - este un astfel de cuvânt simplu, probă și de a crea

În practică, la primirea facturii, pe baza ofertei, în a doua parte, poate avea întrebări sau sugestii. În acest caz, toate cererile sunt făcute și a trimis scrisoarea de răspuns. Contractul nu va fi încheiat până la până când ambele părți vor găsi așa-numitul sol de mijloc.

În conformitate cu art. 154 din Codul civil, pentru un contract necesită acordul ambelor părți. Deci, încă o dată subliniază că direcția de numărare, oferta nu înseamnă că destinatarul este de acord să-l semneze.

Atunci când se ajunge la acorduri, există semnarea contractului. În acest caz, partea care a venit cu o propunere pentru a obține statutul de furnizor și pe care le-a adoptat, va fi numit acceptor. Din acest punct, fiecare parte trebuie să respecte toate punctele din contract.