Faptul că nu ne place în alte persoane enervant! Există în noi

Christina Lukyanov elev (56), închis acum 3 ani

Un psiholog susține că aceste deficiențe în alte persoane care irita la rabie au în noi înșine (defecte atât de enervant pe care tocmai l-au adus la statutul de rabie.) Și dacă aceste deficiențe ne enervează pentru că au în noi, dar ascunsă (adică, dacă inconștient interzis ele însele prezintă aceste dezavantaje din cauza normelor morale, reguli, și pe care le-am expus aceste neajunsuri, dar din cauza faptului că ne-ar lua în considerare rău și oamenii nu iubesc mai ales ne-am ascuns aceste deficiențe și au încetat să le exercite. și că într-adevăr vrem ca ei să-și exercite, dar nu ne permite !!) asa ca besimsya oameni care prezintă deficiențe noastre (nu este în prezent interzis să le exercite) Credeți că acest lucru este o teorie corectă sau nu. Îmi plac oamenii care infuria pe internet alte erori corecte. (Pentru că vreau să verificați discuția despre film. Și există un fund prost corectează greșelile analfabete. Acesta este omul înțelept se ridică la o altă lui cheltuială. Tip Sunt atât de deștept ai corectat, și tu prostule. Și vreau să citesc discuția despre film, nu ca unele fund prost corectează o altă eroare. este nevoie de timp mea), care este, teoria spune că m-am dori plictisitoare inteligente și corecte alte erori. (Am un fel de nu a observat o astfel de dorință. Așa spune omul este analfabet, astfel că e problema lui. Nu a mea) Doar eu cu furia fata furioasa care a datat un tip de bani. Asta este, cere baieti: „Și ai niște mașini“ Sau spun ei, „se reduce la un restaurant și ne vom întâlni.“ Doar spune, „Nu trage o suma de bani“ !! (pentru ca am Mercantile lucru care are loc cu baietii pentru bani) sunt scurte enrage mine. Deci, înseamnă că în adâncul mă doresc să se întâlnească cu băieții pentru bani, dar moralitatea nu mă permite. Deci, ce iese. Sau teorie psihologică este greșită. Ce crezi. Doar mă înfurie oi narcisist. Cine zice: „Da, am destul de“ „Da, eu sunt regina frumuseții“ „Da, am un piept frumos,“ Ei bine, te iubesc te, te iubesc atât de el însuși la naiba. Nu picura pe nervi din jur. De asemenea, arată că vreau eu să se comporte ca niște oi narcisist. Și spune: „Da, eu sunt cel mai bun“, „Sunt foarte“ sau teorii PSIHOLOG absolut greșit.

Lisichkin Gânditor în urmă (7816) 3 ani

Da interior te doriți să fie oi narcisist, care spune că acesta este cel mai bun, iar restul de rahat, dar se luptă cu acest lucru, pentru că aveți propriile idealuri și opinii cu privire la situația, care se arată, cum să acționeze și să le efectua

KearDominiBeats Guru în urmă (3290) 3 ani

N-aș afirma acest lucru, cred că această teorie este departe de realitate

Kirill Mardengsky elev în urmă (199) 3 ani

Nu știu răspunsul la această întrebare, sau prea leneș pentru a scrie!

Sage Z GR urmă (17705) 3 ani

Sunt opusul. Ceea ce mă irită, nu este acceptabil, cu toate că neajunsurile sale nu pot vedea, și asta e rău. Noi trebuie să învețe cum să analizeze o situație și aborda problema cu opinia multor oameni și despre el însuși.

Alisse Necunoscut Luminat acum (28913) 3 ani

JEONTA Masterat în urmă (1447) 3 ani

Noi de obicei, nu le plac oamenii ca noi, deoarece acestea au o oglindă