Felicitări de nuntă de la părinții lui în proză - totul despre vacanțe - felicitări, pâine prăjită, personalizate,

Felicitări de nuntă de la părinții lui în proză - totul despre vacanțe - felicitări, pâine prăjită, personalizate,

Ca părinți, ne felicit și să binecuvânteze copiii noștri. Ei lucrează împreună pentru a construi propria lor fericire. Lasă-i în jurul valorii de a se ajuta reciproc, de a crea o familie puternică și să aștepte pentru această zi fericită atunci când copiii lor vor căsători, începe familiile lor. Și acum, dragi oaspeți, umple paharele, bea pentru tineri, cu noua familie și ei să fie pentru viață, credință, speranță, iubire! Sărut!Dragi copii! În această zi fericită Vă doresc o mulțime de bucurie, distracție și zâmbete. În viața de familie - un râu de bunătate și miere, va lăsa să aveți reciproc și dragoste ocean Lacul de credință și speranță. Swan loialitatea, devotamentul porumbel. O viață lungă și fericită!

Dragi copii! Să fie căsnicia fericită! Să fie o bucurie dragostea ta! Trăiește în pace și armonie. Noi întotdeauna dorim să fericire a fost mult timp, așa că vă doresc - doar fericire veșnică, numai iubirea prieteni strălucitoare, numai adevărat! Deci, lăsați unirea voastră să fie fericit!

frumos și minunat noastre copii! Astăzi aveți o zi mare și memorabil - ziua de atribuire a titlurilor noi și scumpe: soț și soție. Tu și unească viața lor și pentru că este o zi de mare bucurie. Și du-te prin viață împreună, mână în mână cu persoana iubita - aceasta este o mare fericire. Așa că haideți să această fericire să fie cu voi întotdeauna - restul vieții tale lungi. Pentru tine și prosperitate ta! Sărut!Dragi copii, (numele) și (numele)! Noi vă binecuvânteze o căsătorie puternică, pe familia unită. Trăiește în pace și prietenie, iubire, da acord, în prezent în fericirea, bucuria oamenilor! Să râdă copiii de familie, lăsați-le în casa ta va fi pace și prosperitate!

În această zi de bun augur, suntem bucuroși să vedem aici un cuplu minunat care merge să navigheze împreună pentru viață și celebrarea acestui eveniment. Nu e de mirare ei spun că, odată cu paradisul iubit și într-un cort. Acest lucru înseamnă că, chiar și paharul amar mai poate fi îndulcit de dragoste. Cu sinceritate și din toată inima doresc ca alianța încheiată între voi, a fost o uniune de iubire, spirit, bucurie și asistență reciprocă pe calea dificilă a vieții, astfel încât să puteți vedea fericirea în fericirea celuilalt, și a mulțumit momentele când viața te-a adus împreună. Pentru prezent fericit și viitor luminos!

Lovely (numele soțului)! Ai astăzi este o zi specială, festive! Astăzi ai devenit soț și soție. Astăzi, ați făcut un pas serios, important într-o viață nouă. Ne-ar dori să vă urez bine și căldură, o mulțime de zile fericite. Construieste casa ta, astfel încât să trăit fericită în ea, planta gradina ta - cel mai bun, pentru a ridica copiii lor, să fie mândria ta. Amintiți-vă: o familie puternica - cheia succesului în viață. Aveți grijă și să aprecieze reciproc, să fie reciproc speranță și sprijin.

Dragi copii! Din toată inima dorim să vă doresc o viață fericită. Să presupunem că casa ta este întotdeauna aude râs, și-a lungul timpului - și în mod necesar copiilor. Dacă pe o scară pune problemele copiilor, dar pe de altă parte - bucuria și fericirea pe care le aduc, al doilea bol depășesc în mod necesar!

Astăzi, pentru tineri casatoriti cele mai frumoase și cele mai semnificative zi - în ziua de atribuire a titlurilor noi și scumpe: soț și soție. Ea a pus împreună viața lor și pentru că este o zi de mare bucurie. Și du-te prin viață împreună, mână în mână cu persoana iubita - aceasta este o mare fericire. Să această fericire va fi pentru totdeauna cu tine tot restul vieții tale lungi, și veți găsi fericirea la copii și nepoții tăi. Pentru tine, pentru bunăstarea voastră! Sărut!

Dragi copii, va vorbesc in noua viata va dorim dragoste, fericire, familie de bine. Trăiesc în numele de bunătate și de iubire. Noi vă binecuvânteze o căsnicie fericită și o familie puternică!