Femeia râde ușor))

Psihologii au descoperit ca un om care poate râde o femeie este în pat cu ea cu ușurință.

Femeia râde ușor))

Nu există nimic care împodobește un om și îl ridică în ochii soției sale, ca un bun simț al umorului. Aceasta este o reflectare a minții omului. Acest lucru ia convins pe mulți. Wit ajută oamenii în multe situații.Au fost momente când era un simț al umorului a devenit bagheta foarte - bagheta, care a ajutat pentru a rezolva multe probleme. Agilitatea - una dintre cele mai importante calități ale oricărui om. Iar pentru unii dintre ei, este, de asemenea, o bună sursă de venit. Astăzi, foarte populare sunt numele diferitelor comedie - spectacole. Comici devin sex real, - simboluri ale timpului nostru. Și nu e de mirare că ei pur și simplu nu au o eliberare de fani.

Un nou studiu arata ca femeile sunt mai impresionați de bărbați, care au o minte de lumină. reprezentantele sexului frumos cred că oamenii sunt capabili de râs femeie, mai inteligent și mai interesant pentru cei care merg prea întunecate și grave. Potrivit lor, acești oameni sunt mult mai onest și sincer.

Desi numeroase studii au arătat că umorul nu are nimic de-a face cu intelectul omului, oamenii de știință sunt convinși că nu este întâmplător faptul că mulți dintre cei care sunt în căutarea de a doua jumătate a acesteia, cererea principală a prezentat prezența unui om de simț al umorului. Este aproape a doua dorinta de a partenerului lor după fidelitate. Femeile sunt atrase de simțul umorului unui om, deoarece sugerează că un astfel de partener ar fi un bun salariat pentru ea și copiii viitoare.

Femeia râde ușor))

Kristofor McCarty (Kristofor Mccarty) de la Universitatea Northumbria, care a condus studiul, a declarat ca studiul de femei singure cu vârste cuprinse între 20 și 50 ani au aratat ca sexul frumos, într-adevăr doresc să vadă într-un partener potențial un bun simț al umorului. Aproape în fiecare secundă ea ondulată, este una dintre cele mai importante calitati ale partenerului ei. Psihologii explica acest lucru prin faptul că femeile percep un simț al umorului într-un om, ca un indicator al minții acute, intelectul și ingeniozitate. Și acesta este adevărul. Inteligenta este o calitate foarte importantă, care atrage marea majoritate a reprezentanților sexului opus. Potrivit acestora, un om inteligent este capabil să ofere în viitor urmași.Cu toate acestea, nu toate glumele sunt percepute la fel de bine. Umor ar trebui să fie femeie cu adevărat spiritual și delicat să reacționeze în mod corect. Faptul că subtilitate și claritate glume caracterizează pe omul de pe partea pozitivă. Umorul nu trebuie să fie prea aspru și vulgare.

Dzheyms Korden (James Corden), stea de una dintre cele mai populare sitcom-uri, a recunoscut că a fost întotdeauna un simț al umorului, din adolescență, l-au ajutat în relațiile cu sexul opus. Fiind prin natura nu este un om frumos, el nu lipsea atenție de sex feminin. Datorită mare simt al umorului, de la fani nu a existat nici o eliberare. Comediantul este cunoscut pentru excesul de greutate sa. Cu toate acestea, în ciuda acestui fapt, el este întotdeauna cu umor tratate neajunsurile sale fizice, el a fost capabil să râdă o femeie. Și că el consideră că unul dintre principalele sale avantaje.

Femeia râde ușor))

Potrivit lui, trebuie să fie Brad Pitt sau Dzhorzhem Kluni pentru a atrage o fată care îi place. Este suficient pentru a scoate în evidență o minte ascuțită. Datorită lui, comicul este acum într-o relație cu o actrita celebra Sheridan Smith (Sheridan Smith), care este considerat unul dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood.

Pentru a aprecia importanța unui simț al umorului la barbati, un mic sondaj a fost efectuat de către experți. Bărbații descriu-vă și trăsăturile caracterului său. Apoi este dat pentru a citi descrierea femeilor. Zece oameni au descris într-o formă foarte amuzant, iar alte zece utilizate doar ocazional inteligența lor. Ca urmare, sa constatat faptul că femeile sunt mai bine percepute tocmai acei oameni care sunt mai glumea și au arătat spirit lui. Ei venerat mai deștepți decât cei care sunt mai puțin wit-l.

Potrivit celor mai multe femei, este de acești oameni care ar dori să vadă ca un potențial partener pentru o relație pe termen lung. Și era despre tatăl copilului lor au vis. Femeile, de asemenea, a spus că un om cu un puternic simț al umorului este de asemenea bun pentru prietenii. Au un prieten cu un mare simt al umorului - dorința multora.

Femeia râde ușor))

Este interesant faptul că bărbații cu o preferință pentru tot ceea ce este exact opusul. În cazul în care femeile este foarte important ca partenerul lor a fost capabil să râdă, atunci de bărbați preferă fete serioase. După cum arată sondajele, nu toți oamenii, cum ar fi fata-iubitoare de distracție. Potrivit acestora, acest lucru nu este un partener serios, și, prin urmare, nesigure. Râzând femeie nu este considerată ca fiind inteligent.

Psihologii greu pentru a explica această nedreptate: de ce bărbați glume și râsete - o măsură a inteligenței sale, femei exact opusul. Ambii bărbați încă să adere la vechea că cele mai bune femei decorare, încă zâmbet, dar modest, dragă. Asta este ceea ce este atât de atractiv pentru majoritatea sexului puternic.

Credeti sau nu)))

Femeia râde ușor))