Florile din servetele fac cu mâinile lor

Ori în jumătate șervețel roz și apoi din nou această manipulare. Desenează un cerc, și apoi se taie-l.

Florile din servetele fac cu mâinile lor

Desenați un pătrat cu latura de 2 cm pe hârtie galbenă, desena un cerc în ea și taie-l, vei avea un mijloc, o floare.Așezați partea galbenă la roz și să le conecteze la mijloc, cu ajutorul unui capsator. Asigurați-tăieturi circulare pe cercul roz. Ridicați primul material și încreți-l ușor. A început să facă la fel cu toate celelalte straturi. Vei avea o floare de surround frumos.

Asigurați-vă câteva mai multe dintre aceste obiecte de artizanat frumoase din alte culori.

Green 8 gofrobumagu dreptunghiuri tăiate de 3 cm, fiecare ori în două și trage o foaie de tăiere. Foi, extindeți și întinde un pic, așa că a luat forma și mărimea dorită. Se face mai mult de 3 frunze. Puneți-le într-un coș (dacă este necesar, lipici). Coșul pune o floare pe stânga și în dreapta să-l pună un altul, apoi așezați restul cercului. Acum, că știi cum să faci o floare din tesut cu propriile lor mâini.

Aici veți găsi o mulțime de idei interesante creativitate tesut.

Cum sa faci flori din șervețele

Bastoane pentru gratar sau de a folosi tije

Florile din servetele fac cu mâinile lor

Ori șervețelul și de patru ori în cruce, astfel, faceți clic în centrul unui capsator. Se taie de-a lungul conturului cutiei care rezultă, se taie colțurile pentru a obține un poligon. Carnation pe baza acestui poligon va fi mai mult decât textură pe baza cercului obișnuit. Lift servetele Topsheet, la partea de jos, stoarce, apăsați apoi toate celelalte straturi - acest lucru va fi o garoafă volumetric.

Florile din servetele fac cu mâinile lor

Folosit pe tija de șurub ultimele două straturi de cuișoare și fixați fir. Se taie verde dungi onduleuri lățime de 0,5 cm. Dungat Adeziv sub cuișoare și vânt pe tija stem o mișcare elicoidală. Tăiați o pereche de frunze înguste verzi și se conectează la tija. Deci, cuișoare de hârtie făcute cu propriile mâini, a lăsat un cuplu mai mult pentru a obține un frumos buchet.

Flori din servetele - fotografie

servetele de vâscoză universale de diferite culori

Frigarui Thin pentru kebab

Paiete, sclipici pentru decorare (opțional)

Materialul vâscoză este tăiat în fâșii având o grosime de 4 cm. Fold detalii de două ori, și apoi fixați-le în mijlocul capsatorului. Flori tăiate de piese pregătite de orice formă.

Florile din servetele fac cu mâinile lor

Fixați piesa de prelucrat pe bandă dublu adezivă de o parte, și alte puful, ridicând teren. Rămâne doar să atașați băț puțin flori-tulpină și decorează opțională petale.

Flori din servetele - ghid pas cu pas

Pentru fabricarea de frumos buchet va fi nevoie:

Serviete două culori

Câteva pagini din directorul vechi (hârtie grele)

Se frigarui gratar sau sondă

borcan gol sau sticla

Ori șervețelul pe același principiu care este utilizat la tăierea fulgi de zăpadă. Pentru o singură floare te va lăsa o pereche de roz. o parte largă a rundă gol cu ​​foarfeca, extinde ușor.

Florile din servetele fac cu mâinile lor

Pentru fabricarea de frunze verzi, să ia și pliați cum ar fi roz, dar doar de trei ori. Tăiați din colț în colț. Expand, se taie de-a lungul liniilor de pliere doua și a obține patru frunze separat.

Pentru fabricarea de tăiat tulpină câteva fire (număr de flori dorite) de foi de catalog, lățimea lor ar trebui să fie de 2 cm. Se taie de asemenea, țesut și fâșii verzi de aceeași lățime.

Vârful catalogului lubrifia benzi adezive și vânt pe ac de tricotat (gratar băț) pentru a finaliza sigila vârful și scoate semifabricatul din spițe. Benzi de țesut Obkleyte rezultat tuburi.Pornind de asamblare, pune, deplasată, o pereche de frunze verzi pe ele - 8 roz, frigare perfora sau ac de tricotat. Introduceți un știft în orificiul de pe partea verde. Cu mâna roz picura un pic în mijlocul unui PVA pentru tulpina și pumn, cum ar fi plastilina. Asigurați-vă toate florile mici, atâta timp cât acestea sunt uscate, fac un castron.

Florile din servetele fac cu mâinile lor

Se taie un dreptunghi de hârtie creponată, care este mai lung decât dimensiunea vasului. Se etanșează marginea pentru a obține un cilindru cu un diametru ce coincide cu fundul borcanului. Pre-îndoiți fundul într-un singur plus. Partea de jos a semifabricatului în jurul lubrifia lipici crayon și culisează cilindrul inferior coboară încet. Lasă un cuplu de centimetri din partea de sus a hârtiei - acestea îndoiți în interiorul vasului, pre-acoperite cu adeziv. Rămâne doar pentru a fixa prova pentru a decora sau în orice alt mod.

După ce asigurați-vă că florile uscate mici, care au nevoie pentru a forma, răspândirea petale. După aceea rămânem doar la frunzele și tulpinile pot face un buchet.

Flori din servetele cu propriile lor mâini - un pas cu pas descriere

buchet va fi un decor real al interiorului, și este destul de simplu.

Ia unul alb, și o pereche de servetele colorate, taie-le în așa fel încât sa dovedit 4 și 8. Ia-le de două ori în jumătate și se taie colț, ceea ce ar însemna. Nanizhite băț ureche materiale, flip-și face o cutelor, cravată o panglică Tsvetik.

Florile din servetele fac cu mâinile lor

Twist stick-ul de material verde, încheie un colț, și apoi derulați până jos. E un artefact remarcabil este gata, și puteți face în continuare Topiary de servetele in tundere tehnica.

Flori din servetele cu mâinile lor - Foto

Cu ajutorul acestei creativități la copii de vârstă preșcolară se pot dezvolta precizie, perseverenta, abilitati motorii fine. Pentru fabricarea „Masterilka“ preparat:

Servetel ori în jumătate, și apoi încă o dată manipularea care a venit ca rezultat al pătrat. Posredinke astfel încât, faceți clic pe capsator. Se taie colțurile pătratului la detaliile pentru a obține cerc. Ridicați și fiecare apăsați stratul de țesut.

Florile din servetele fac cu mâinile lor

Hârtie colorată de orice culoare ori în jumătate, astfel încât partea vopsită a rămas în interior. Așezați șablonul și să tragă în creion. Se taie o parte și montați-l pe carton. Apoi lipiți flori mici, țesut. Se taie dungi de hârtie verde și lipici ca și tulpinile.

Flori din servetele - pas cu pas fotografie

Pe masa de sărbătoare uimitor servetele uita în forma de flori - ei sunt capabili de a crea atmosfera potrivită, și a făcut foarte repede.

Pentru fabricarea unui crin în arta origami, ar trebui să luați doar un prosop mare - acesta poate consta din două sau trei straturi. Nu mai este nevoie de orice dispozitive sau materiale suplimentare.

Florile din servetele fac cu mâinile lor

Poziționați partea de dedesubt obiect spre dumneavoastră, pentru a obține un diamant. Apropiați două colțuri opuse ale unui triunghi situată în fața ta. Ridicați colțurile din stânga și din dreapta sus, dar lasă decalaj posredinke.

Marginea inferioară a țesutului, ridicați în sus, astfel încât el sa dovedit a fi un pic mai sus de mijloc. Condițional împărți în jumătate și marginea jumătate îndoiți în jos. Rotiți elementul pe dos și se adună într-un cerc. Dacă ai făcut totul bine, trebuie să formeze buzunare în care trebuie să se stabilească marginile.

Florile din servetele fac cu mâinile lor

Întoarceți origami șervețel, ventilator marginile și de a lua crin originale. Rămâne doar pentru a face o mulțime de meserii, așezată pe un crin pe o placă pentru fiecare oaspete, și poate începe un festin.

Flori din servetele - master-class „rozetă“

Iată o altă opțiune pentru decoratiuni de masă.

Pentru a lucra, se prepară:

Serviete - două roz și verde (calitate, dense și netede)

Se taie în 4 bucăți roz lucruri și să înceapă producția de trandafiri petale. Fiecare sfert de țesut înfășurat în jurul unui creion pentru aproximativ trei sferturi din lungimea. Acest lucru ar lăsa o mică „coadă“, prin care petalele sunt capsate împreună.

Strângeți tubul la mijloc, astfel încât sa format ca urmare a unui acordeon, apoi scoateți-l cu un creion. Zagotovte 7 mai multe dintre aceste petale.

Florile din servetele fac cu mâinile lor

Foarte închis it primul tab, și apoi se aplică următoarele, iar baza țineți degetele, astfel încât să nu împartă întreaga structură.

La baza de trandafiri ar trebui să fie plasate frunzele pentru a le face să ia șervețelul verde și andoca-l pe colțuri diagonale, apoi ori în jumătate din nou și se taie o zonă mică. Obținută mică gaură firului rozetă (țineți din nou baza pentru a nu hack divizat). Ori falduri de material verde, pentru a obține frunzele.

Flori de șervețele de hârtie

Rose poate fi, de asemenea, face prin a doua metodă - pentru el și nu aveți nevoie materialele la îndemână (cu excepția firului). Se taie fiecare șervețel în 4 părți de falduri, apoi să ia o parte de țesut și ori aproape în jumătate - veți obține elementele de bază pentru petale.

Pentru a forma marginea bit lepestochnogo poseredinke răsuciți piesa de prelucrat, și apoi trece la partea de jos a curling la margini. Următorul pas va fi de a face nucleul - aici trebuie să răsucească o piesă într-o linie dreaptă, nu au nevoie de nici o îndoire și rotunjire.

Florile din servetele fac cu mâinile lor

Pentru a asambla mugur aveți nevoie pentru a lua de bază și, treptat, pliați marginea, bine apoi se trece la petalele de ambalaj de bază. Rețineți că fiecare ulterioară ar trebui să fie ușor deplasată. Montate în partea de jos a mugurelui lega un fir pentru întreaga structură nu este dezintegrată, hârtia în exces pot fi tăiate.

Dacă vă place site-ul nostru, exprima „vă mulțumesc“
prin apăsarea butoanelor de mai jos.