fluturi de reproducție la domiciliu

acvarii cu apă sărată, reptile, și chiar animale de pradă au devenit deja familiarizați în casele de locuitorii din mediul urban, dar fluturi vii au fost întotdeauna exotice! Butterfly - creaturi frumoase, perturbând imaginația oamenilor cu ușurință și frumusețea ei. forme diferite grațioase și culori incredibile de aripi irizate sunt uimitoare.Cel mai simplu mod este de a găsi omizi. Doar uita-te pentru dimensiunea mare și omizi frumoase din cauza mici cârtița dintr-o dată încă va :) Iată câteva fotografii ale omizi de fluturi, care vor fi distribuite pe scară largă în zona noastră.

fluturi de reproducție la domiciliu
fluturi de reproducție la domiciliu

Caterpillar și erupții cutanate fluture

fluturi de reproducție la domiciliu
fluturi de reproducție la domiciliu

omidă și varză fluture

fluturi de reproducție la domiciliu
fluturi de reproducție la domiciliu

caterpillar Polygonia fluture c-album

fluturi de reproducție la domiciliu
fluturi de reproducție la domiciliu

Caterpillar și fluture Machaon

Pentru o definiție mai detaliată a ceea ce apare un fluture din omida, puteți descărca un atlas gratuit de fluturi și omizi.

Prin piesele trebuie tratate cu multă atenție, deoarece acestea sunt ușor răniți (nu luați mâinile). Pe aceasta pentru a muta omida în rip otsadnik de pe foaia de hârtie pe care ea stă, sau de a folosi un tampon de bumbac pentru a fi transplantate.

Pentru a supraveghea transformarea unei omidă într-un fluture, suficient pentru a obține o capacitate clară pentru această abordare ceea ce poate fi un recipient alimentar sau o sticla de trei litri, dar dacă totuși doriți să realizați fotografii ale procesului de transformare sau profesional angajate în creștere de fluturi, atunci este mai bine pentru a face un acvariu, care va fi utilizat ca insectar.

În partea de jos a rezervorului poate pune unele servetele din partea de sus pentru a pune suficiente frunze furajere pentru omizi ar putea mânca suficient.

fluturi de reproducție la domiciliu

Pentru piese diferite, și, desigur, produsele alimentare este diferit, acest lucru este de dorit să se utilizeze vegetația pe care o găsiți Caterpillar.

Este foarte important să se schimbe în mod constant vegetația evitând uscarea și putrezire. Și că vegetația este atât de uscat rapid, aveți posibilitatea de pistolului de pulverizare, șervețele umede periodic.

Pentru omizile nu fugi, băncile închideți capacul cu găuri sau banda de fixare cheesecloth.

După atingerea valorii maxime, omizi se pregătească pentru pupation. Ei încetează hrănire, excrementele lichide de obicei izolate - arunca apa in exces, uneori schimba culoarea.

fluturi de reproducție la domiciliu

proces pupation este foarte interesant. În general, este vorba de același lucru - releases Caterpillar ceva ca un web lipicios și țese un cocon. Coconi sunt foarte diverse: uneori moale și transparente, cum ar fi lâna, și, uneori, foarte puternic, rigid și opac. Forma și coconul structurii depinde direct de forma unui fluture. Unele omizi pupă și de a face în țară, cum ar fi molii.

Larvele, de obicei, nu pupă o lungă perioadă de timp - 2-3 zile. Acum, trebuie să știi ce să faci cu o păpușă pe. Unele specii vor ecloza într-o săptămână, iar unele ar trebui să aibă loc la rece timp de aproximativ o lună sau mai mult - pupelor iernării. Pupae necesită o anumită temperatură 26-28 ° C și 60-90% umiditate, în caz contrar acestea se pot usca și mor, sau trapă fluture defect. Prin aceasta ar trebui să umidifica periodic container.Când apare un fluture din crisalidă sale, este necesar să stea (cu susul în jos), pentru a răspândi aripile sale. În acest scop, alături de pupe pune ramuri noduros pe verticală sau atârnă fâșii de hârtie igienică, astfel încât fluture ar putea urca pe ele. În cazul în care aripile de fluture agățat în jos, acestea nu vor fi descoperite, iar ea nu putea zbura. proces de scurgere durează câteva ore, după care fluture este capabil să zboare.

La domiciliu, fluturi tratație de bună voie miere sau zahăr, un pic diluat cu apă. fructe prea coapte și nu vor fi ignorate.

Home-crescut fluture dresor decât omologii lor sălbatice. Ei pot sta liniștit pe mâinile tale, nu te teme de abordare. Principalul lucru - nu le zdrobi accidental.

În afară de fluturi obișnuite care pot fi găsite în regiunile noastre, este posibil să crească fluturi tropicale acasă. care sunt diferite de culori noastre mai mari și luminoase în dimensiune.

Pentru a face acest lucru, va trebui să înceapă călătoria de a cumpăra păpuși. Acum puteți cumpăra păpuși fluturi tropicale pe internet. Este suficient la un tip de motor de căutare „fluture crisalidă“ și va fi prezentat cu mai multe magazine online, care vor fi trimise prin poștă pupă.

fluturi de reproducție la domiciliu

pupele Costul depinde de mărimea și frumusețea fluturi. De exemplu:
Chrysalis de fluturi tropicale anvergura aripilor mare de 12-15 cm. - 3 - $ de 10

fluturi de reproducție la domiciliu
fluturi de reproducție la domiciliu

Pupa mici fluturi tropicali anvergura aripilor de 8-12 cm -. $ Cu 2

fluturi de reproducție la domiciliu
fluturi de reproducție la domiciliu

O variantă ideală crește fluturi în seră sau conservator, dar poate fi, de asemenea, utilizat insectarium, oferind în același timp stabilă la temperatură și umiditate de către controlerul (care poate fi găsit într-un magazin de animale pentru reptile).

Dacă doriți să insectarium potrivi în proiectarea de apartament, puteți să-l cu mâinile lor, ca un exemplu de profile din sticlă și aluminiu.

fluturi de reproducție la domiciliu

Pupa este suspendat în insectar și așteptați câteva săptămâni, când va apărea minunea.

fluturi de reproducție la domiciliu

În plus, moda actuală dictează propriile reguli, iar acum fluturele - frumusețea care aduce profituri.

A se vedea alte „clase de master, de casă“

Înregistrează-te acum pentru un buletin informativ gratuit și veți obține întotdeauna prin email noi tehnici, tehnologii, de casă, cursuri de master. Care va fi de folos în viață și de afaceri. Sau urmăriți știrile VKontakte. Facebook. Twitter.

Ce să fac acum?

Aș sugera să fac ce ai vrut sa faci initial imi place, nu-mi place să crească orice dăunători. Și cine știe ce altceva s-ar putea ieși din piesele tale.

Ferm intervenția mea poate fi afectată?

Depinde de cât de mult să intervină. Dar dacă ai acționa cu atenție, probabil nu va face rău.


[Răspuns] [Raspunde cu citat] [Anulează răspuns]

incizii de 2-3 mm 1cm fantei nu mai mult. frunze de cocon începe vyat. Cum de a prelungi viața lor? Ce se va întâmpla în cazul în care frunzele sunt uscate sau usca? Dacă umezeala ajunge pe apă și gogoașă este periculos sau ar trebui să fie? Ce trebuie să uvlozhnyat apa? Pot primi un cocon pentru găuri prodelovaniya în container? Ei bine, pentru a lipi stick și cocon podvezat. Pot pune recipientul într-o pălărie? Dacă eu sunt la temperatura de casa este mai mică decât este necesar. Pentru mulțumiri anterioare pentru răspunsuri și îmi pare rău pentru întrebări stupide)


[Răspuns] [Raspunde cu citat] [Anulează răspuns]

frunze de cocon începe vyat. Cum de a prelungi viața lor? Ce se va întâmpla în cazul în care frunzele sunt uscate sau usca?

Ideea nu este nimic ar trebui să se întâmple, ca omida într-un cocon.

Dacă umezeala ajunge pe apă și gogoașă este periculos sau ar trebui să fie?

Și cum te simți în natură, ei sunt uciși, dacă o picătură de apă în ploaie cade pe ele?

Ce trebuie să uvlozhnyat apa?

Pot primi un cocon pentru găuri prodelovaniya în container?

Pot pune recipientul într-o pălărie? Dacă eu sunt la temperatura de casa este mai mică decât este necesar.

Și ce rol va fi de a realiza un capac în container? pat de copil?


[Răspuns] [Raspunde cu citat] [Anulează răspuns]

Eu locuiesc într-o casă privată, îmi place fluturi și mai mult de o dată găsit și pupele larve. După aceea, au existat fluture minunat și sănătos.

În acest moment, am acum rândunicii fluture. Nu am nici o idee despre ce am hranei pentru animale, deoarece ea nu miere sau zahăr de apă nu prea hochet.i dezlantui nu a ieșit muri (vremea nu este în favoarea sa)

Ajută-te rog (nu vreau ca ea a murit. Ce să se hrănească? Cum mi pasă?


[Răspuns] [Raspunde cu citat] [Anulează răspuns]

fluturi sunt de obicei hrănite cu un tampon de bumbac umezit cu sirop de zahăr (diluat la 1 lingura zahar 6 linguri de apa). Dacă nu lăsați, ca opțiune, încercați să puneți ceea ce (va avea poate ceva gust) unele fructe coapte.


[Răspuns] [Raspunde cu citat] [Anulează răspuns]

Buna ziua, am nevoie de ajutorul tău! Recent, am găsit o omidă în medie, șoimul de vin țară. Ea mănâncă cu greu și țese în mod constant unele pânză de păianjen. Curând pupă? Cât timp voi îndura păpușa, și la ce temperatură? Multumesc anticipat.


[Răspuns] [Raspunde cu citat] [Anulează răspuns]

plante furajere de la omizi - salcie plante medicinale, Primrose, calla, sânziene și fuchsia. Dacă pui alte plante ei este că nu pot avea.

Ai nevoie de un vas cu pământ. În pământ pentru a face o gaură mică și a pus acolo o păpușă. Doll top presărare hârtie fin narval (care este mai moale - igienica, servetele). Terenul trebuie să fie în mod constant pentru a hidrata Pupa nu se usuce.

Unii fac hibernarea artificial într-un frigider la 0-5 grade (temperatura trebuie să fie redusă treptat). Și unii pe pervazul ferestrei, și producția normală.


[Răspuns] [Raspunde cu citat] [Anulează răspuns]

ajutor №ozhaluysta. Am fost prezentat cu o păpușă într-un fluture plastic konteynere.Kukolka era zafeksirovana, suspendat. dar a căzut și acum este situată în partea de jos dacă acest fluturi ea va trăi konteynera.Povredit?


[Răspuns] [Raspunde cu citat] [Anulează răspuns]