Foster Furtul copil

Foster Furtul copil

Potrivit psihologilor, una dintre cele mai comune cauze de furt copil este dorința copiilor de a avea aceste lucruri, ei nu au. Pentru a afla ce face copilul să ia lucrurile altor oameni, părinții trebuie să înțeleagă că copilul lor este de a face cu bunurile furate sau jucării. Dacă un element nu este utilizat, copilul este probabil să le fie eliminate de pe principiul: „Dacă nu am, și ceilalți să nu.“ Dar dacă copilul se joaca cu el, motivele sale de acțiune sunt evidente - este dorința de a poseda un lucru râvnit. Dacă un copil prezintă furat părinți sau cadre didactice din grădiniță, mai presus de toate, ea face acest lucru, în scopul de a atrage atenția altora pentru ei înșiși și experiențele lor.Cauzele psihologice ale copilului furatul sunt foarte diverse. În cazul în care copilul adoptat este într-un mediu în care furtul a fost comun, el poate fi avut deja o experiență de comiterea furtului. senzațiile luminoase obținute în timpul unui furt de succes, sunt fixate în inconștient, ca urmare a furtului devine periculos și obiceiul „greu de rezolvat“.

Părinții adoptive preocupați de problema eredității și impactul acesteia asupra dezvoltării și natura copilului. Ceea ce cred oamenii despre acest trecătorilor, veți învăța prin vizionarea unei emisiuni din ciclul „opinia oamenilor“.

In multe cazuri, copiii sunt furt - este un test de limitele a ceea ce este permis. In timp ce in asistenta maternala. un copil poate face în mod intenționat lucruri rele, dorind să afle dacă noii părinți sunt dispuși să iubească și să-l ierte în nici un caz.

Cele mai frecvente cauze de furt de copii

Motive pentru furt poate varia în funcție de vârsta copilului. Copiii mici sunt cel mai adesea furate pentru că nu știu unde limitele „lor“ și „străine“. În timp ce adolescenții o fac în mod conștient, mai ales în cazul în care colegii lor sunt șantajați, sau a intrat în companie proastă.

Psihologii pentru copii au identificat o serie de motive de bază de furt în rândul copiilor:  • o dorință puternică de a pune stăpânire pe tine ca un lucru, de multe ori în contradicție cu vocea conștiinței;
  • nemulțumirea psihologică serioasă cu copilul, cauzată de dorința de a se afirma;
  • dorința de a atrage atentia altora prin a le convinge de curajul său, dexteritate, „panta“;
  • colegii răzbunare, frați, părinți;
  • lipsa calităților morale și volitive;
  • dependență dureroasă (cleptomanie).

Cum de a răspunde la primul furt copil

Experții sunt furtul copiilor de două tipuri - și „cronică.“ „Acută“

„Insula“ furtul - aceasta este prima instanță a unui astfel de comportament. Părinții este important să nu cedeze în fața emoțiilor, nu pentru a începe un scandal, și mai ales să nu stigmatiza copilul „infractorul care merge la închisoare.“ Adulții ar trebui să stabilească o interdicție clară cu privire la astfel de acțiuni prin a explica gazele arse, care este rău și nu este permis nimănui, nici copil, nici pentru adulți, și apoi a afla cauzele lor.

Au copilul dumneavoastră se gândească la modul în care se va simți ca proprietarul lucru, care au pierdut-o. Poate că vrea să profite de ea, iar obiectul dorit nu este la îndemână. Cum s-ar simți copilul în locul lui? Probabil să se supere sau chiar plânge. În cazul în care furtul sa întâmplat în magazin - Explică-i copilului că lucrătorii sunt instituțiile responsabile pentru pierderea mărfurilor. Acestea vor impune o amendă, și nu vor fi în măsură să cumpere ceva - ei sau copiii lor.

De asemenea, un copil ar trebui să învețe cum să-și asume responsabilitatea pentru acțiunile și faptele lor. Încurajați copilul să se întoarcă furat și ne cerem scuze. Nu ar trebui să-i ceară să facă acest lucru, în prezența unui număr mare de persoane. Se face mai mult sens să utilizeze numai părțile specifice conflictului.

În cazul în care copilul a luat banii, explicați-i că acest lucru nu este doar o bucată de hârtie. Orice sumă de bani care urmează să fie câștigat. În acest caz, psihologii propun să aplice următorul truc psihologic - scrie în jos pe cantitatea de frunze, copilul furat, și atașați-l într-un loc vizibil. Pe măsură ce performanța de lucruri utile - ajutor în jurul casei, făcând comisioane dvs. - această sumă ar trebui să fie redusă. Este important ca acest proces nu a fost o zi. Copilul trebuie să înțeleagă că pentru a ispăși lucru rău este foarte dificil.

Cum se intarca un copil fura

Nu este necesar să șantajeze copilului. Opțiunea „dacă faceți acest lucru din nou - O să opresc te iubesc“ inacceptabil. Explică-i copilului ca a fura este rău, concentrându-se atenția asupra faptului că furtul - actul de rău, iar acum copilul va trebui să corecteze efectele sale. Amintiți-vă că „furtul de gene“ nu există. Iar acei oameni care cred că obiceiul de a fura incurabile, cel mai probabil, niciodată nu a încercat să înțeleagă această problemă.

7 pași pe care trebuie să meargă, în cazul în care copilul este furat

Pentru informații cu privire la modul de a reduce nivelul de anxietate la copii de trei până la șase ani, și să-i învețe să gestioneze emotiile lor, el spune portalul psiholog „Sunt un părinte.“

I - oferă părinților un părinte pentru a lua testul si afla daca familia ta este gata pentru un copil dintr-un orfelinat

Mai multe despre acest subiect