Frecvente întoarce afte de ce afte, ce să facă

Acasă - Sănătate - candidoze - De ce este adesea o infecție de drojdie la femei: motive, un tratament eficient

candidoza vaginală se referă la o boală fungică care afectează mucoasa vaginală. Această patologie apare cel mai frecvent datorită rezistenței reduse a organismului. Boala se manifestă prin mâncărime, senzație de arsură, alb tipic și copioasă. Posibil mâncărime severă și disconfort în timpul urinării, actului sexual. Această patologie este tratată în mod cuprinzător. Cu abordarea corectă și conformitatea cu reguli simple, boala dispare. Dar ce faci în cazul în care se întoarce boala.Cauzele candidoză

Frecvente întoarce afte de ce afte, ce să facă

Factori care contribuie la proliferarea anormală a Candida sunt:

 • curs lung a terapiei cu antibiotice;
 • scăderea imunității;
 • rezistența organismului scăzut;
 • sarcinii;
 • gusa;
 • infecții genitale;
 • igienă intimă incorectă.

De multe ori Candida inmulteste nerespectarea normelor de igienă personală și o schimbare rară de tampoane, precum și sintetice și purtarea de lenjerie inconfortabil. Toate acestea provoaca candidoza recurente.

Simptomele de infecții drojdie la femei

Frecvente întoarce afte de ce afte, ce să facă

Candidoza vaginala - o boala destul de comuna si se gaseste in fiecare secunda a sexului frumos. O treime dintre ei boala reapare. Semnele clinice nu afectează tractul urinar, este:

 • cantitate mare de precipitate albe;
 • mâncărime și de arsură, care sunt îmbunătățite pe timp de noapte, după igienă, urinare, relații sexuale.

În plus față de leziuni ale mucoasei apare și a organelor genitale externe, care apar în două forme:

 1. O comună la care membrana-cataral și vulvitis catarală cronică. Pentru această formă se caracterizează printr-o senzație de arsură, mâncărime.
 2. formă atipică constând din leykoplakievidnogo, kraurozopodobnogo vulvitis asimptomatice și sub forma cronică. O drojdie infecție vaginală este caracterizată prin apariția de acoperire secrețiilor smetanopodobnyh. Vaginul si colului uterin erodate. Ea apare mai frecvent boala este candidozică endocervite. Ea apare ca urmare a pătrunderii organismelor patogene în canalul cervical prin gât. Pentru a face acest lucru, boala caracterizata prin placi albicioase, mucus, bulgări albicioase.

Simptomele de infecție drojdie de la bărbați

Frecvente întoarce afte de ce afte, ce să facă

Reprezentanții sexului puternic acest tip de boala apare sub forma de inflamatie a glandului penisului - balanita. Balanoposthitis numai cu transmitere sexuala si depinde de gradul de infestare partener.

Semne clinice sunt:

 • mâncărime, senzație de glandului penisului de ardere;
 • pielea glandului penisului este hyperemic, hidropica și inflamate;
 • raid asupra glandul penisului, sulcus coronal, stratul interior al prepuțului. drojdie infecție frecventă la bărbați poate duce la prostatita, epididimita si cistita.

Diagnosticul candidozei vaginale

Frecvente întoarce afte de ce afte, ce să facă


Diagnosticul se bazează pe o colecție cuprinzătoare de anamneză, în care expertul specifică cât de des candidozei. Apoi, testele de laborator sunt efectuate, printre care se numără:

Diagnosticul de „candidozei vulvovaginale cronice recurente,“ pacientul este pus sub condiția de apariție a mai mult de patru episoade ale bolii raportate în cursul anului.

tratamentul candidoză

Frecvente întoarce afte de ce afte, ce să facă

Tratamentul se efectuează în mod cuprinzător după diagnostic precis. Sunt numiți antifungici, terapia cu vitamine. Cele mai frecvente medicamente sunt:

Cu toate acestea, în ciuda tratamentului petrecut și respectarea tuturor numirilor la doctor, afte continua sa vina inapoi. Există cazuri de această stare patologică a fiecărei luni. Acest lucru este vizibil mai ales în perioada ciclului menstrual. De ce se întoarce afte - această întrebare se poate răspunde la un gastroenterolog, ginecolog, urolog, dermatolog.

Frecvente întoarce afte de ce afte, ce să facă

Principalul obiectiv al reproducere a ciupercii Candida în intestin. Pentru a înțelege cauza frecventă a recurenței afte, trebuie să fie testate pentru infecțiile cu transmitere sexuală de către. Printre acestea se numără:

Agenții cauzali ai acestor infecții pregătesc un teren fertil pentru apariția candidozei recurente. De asemenea, boli cum ar fi cistita, eroziunea de col uterin si anexita in forma cronica poate duce la recidive frecvente de candidoza. Medicii de vizită a efectuat numeroase studii, consumul de droguri, s-ar putea întâlni cu apariția unei infecții comune de drojdie. Acest lucru se datorează faptului că tratamentul este efectuat surfactant drojdie recurente.

Nu intotdeauna medicii incearca sa identifice adevarata cauza a acestei boli. Sau, dimpotrivă, găsirea cauza acestei boli, fiind tratate numai el. Un exemplu frapant este detectarea infecțiilor, a bolilor cu transmitere sexuală. Acesta este tratat cu antibiotice, Candidoze, ca un simptom dispare. O floră intestinală nu este încă tratată și neredusă. Prin urmare, posibila agravare a bolii. Sau afte recurente revine adesea ca urmare a unor diagnostic incorect sau tratamentul prescris incorect.

cazuri frecvente de boală ca urmare a nerespectării instrucțiunilor și prescripțiilor medicale.

Cauzele reapariției candidozei

Frecvente întoarce afte de ce afte, ce să facă

Ce se întâmplă dacă candidoza este adesea repetat? candidoze permanentă prezintă un declin și un sistem imunitar slab. Pentru majoritatea oamenilor, genul Candida ciuperca este prezentă în organism. Cu imunitate puternică nu se întâmplă de multiplicare sale anormale. Dar, de îndată ce rezistența redusă a organismului, iar sistemul imunitar nu este în măsură să limiteze creșterea, Candida începe imediat să crească și să se înmulțească.

Cauzele imunitate scăzută sunt variate:

 • stres;
 • terapia cu antibiotice;
 • gusa;
 • un nivel ridicat de conținut de glucoză în sânge;
 • jetlag;
 • gripa.

afte recurente este o consecință a încetării precoce a tratamentului. De multe ori, după dispariția simptomelor clinice medicamente de primire terminată. Cu toate acestea, infecția persistă și, prin urmare, crește riscul apariției sale.

Frecvente întoarce afte de ce afte, ce să facă

Studiile de laborator s-a dovedit că candidoza provideri este cauzată de același tip Candidei.

Tabloul clinic corespunzătoare bolii pot apărea ca rezultat al:

 • a creat condiții favorabile pentru creșterea ciupercii în timpul ciclului menstrual. Acest lucru se datorează în cantități mari, se produce progesteron. El a fost cel care a „încuraja“ o creștere anormală de Candida;
 • in timpul sarcinii candidoza poate fi repetată ca rezultat generarea unei cantități mari de progesteron;
 • tranziția de femei cu privire la medicamente contraceptive hormonale;
 • în timpul tratamentului cu steroizi;
 • modificări endocrine Context în menopauză, menopauză;
 • diabetul zaharat;
 • infecții cronice;
 • dysbiosis vaginale cauzate de terapia cu antibiotice prelungită;
 • reacții alergice acute în afara sezonului. Atunci când provoacă imunitate scăzută și ciuperca începe să se multiplice în mod liber;
 • promiscuu. În plus, există un risc de reinfectare cu Candida, ca urmare a lipsei, tratarea necorespunzătoare sau incompletă a partenerului sexual.

Sturz poate veni înapoi în fiecare lună, ca urmare a viabilității mare a ciupercilor Candida. Chiar și după un ciclu complet de tratament, ciuperca rămâne în corpul unei femei. În acest caz, toate testele de laborator pentru boala va fi negativ. Și imediat ce condiții favorabile, boala reapare. Ar trebui să urmeze cu strictețe recomandările și nu medicului la sine, care pot răni numai.