frunze galbene de răsaduri de tomate de ce și ce să facă

Din păcate, chiar înainte ca planta de pat poate fi văzut că frunzele îngălbenite de răsaduri de roșii. și mulți grădinari întreb ce ar putea fi problema există. Principala sarcină a fiecărui grădinar în primăvară este de a crește răsaduri de înaltă calitate, care apoi devin o bază solidă pentru o recoltă bogată de legume. Dacă vă oferi dreptul de îngrijire a plantelor, apoi toate așteptările legate de gust soiurile cele mai rafinate de tomate, asigurați-vă că pentru a deveni realitate.frunze galbene de răsaduri de tomate de ce și ce să facă

Vă întrebați de ce frunzele rândul său, galben, răsaduri de roșii. În primul rând, ar trebui să acorde o atenție la sistemul de rădăcină poate fi, este sub pământ se află problema principală de dezvoltare slabă a plantelor tale. Sistemul de rădăcină se poate răsuci în câteva tufe într-un nodul mare, este adesea cazul în cazul în care nu au fost în timp pentru a se arunca cu capul și când rostochku devin prea îndrăzneț și robust. Sistemul de rădăcină poate să nu funcționeze în mod corespunzător în cazul în care aterizarea a fost să ia un volum mai mic de sol decât este necesar, deoarece calculul solului ar trebui să se desfășoare nu numai ținând cont de orientare în atelierele de aterizare, dar, de asemenea, concentrându-se pe numărul de semințe pe care intenționați să planta. În acest caz, este posibil să transplant rostochku în cazul în care timp pentru a observa starea proastă a frunziș, dar în același timp rostochku transplantat-re poate fi pipernicit.

După transplant, spațiul liber al plantei începe să crească tinere rădăcini și frunze vechi, care au deja îngălbenire, ei vor cădea, să fie înlocuit cu un nou trandafir. În cazul în care nu produce transplant, apoi după aceea, ca frunzele se ingalbenesc, procesul de distrugere a întregii plante va începe.

frunze galbene de răsaduri de tomate de ce și ce să facă

În tomate răsaduri de rândul său, frunze galbene mai mici

Când răsaduri de tomate rândul său, frunze galbene mai mici. putem spune cu o probabilitate mare ca aceasta se datorează deteriorării mecanice a sistemului de rădăcină, cel mai probabil, în cazul în care a existat un „decalaj“ locale rădăcini. De exemplu, se poate întâmpla la mânuirea sabiei, de ce ar trebui cu mare grijă transplantat germeni într-o nouă locație. De asemenea, de multe ori cu acțiuni nesăbuite deteriorate rădăcinile în timpul transplantării arbuști în pământ.

Trebuie să fie efectuate cu grijă și slăbirea solul din jurul Bush nou plantate a cărui rădăcină de sistem nu a avut timp să actualizeze și să crească, pentru că atunci când relaxarea se poate deteriora, precum și eliminarea buruienilor din paturi de flori, care sunt una dintre principalele probleme ale fermierilor.

O astfel de îngălbenirea frunzelor inferioare pentru a merge in mod necesar, de îndată ce plantele să prindă rădăcini pe cont propriu și va avea rădăcini noi. Ca urmare a reluării sursei de alimentare normale va recupera culoarea verde a lăstarilor și frunze, astfel de răsaduri de roșii în casa poate da încă o recoltă bună.

frunze galbene de răsaduri de tomate de ce și ce să facă

De ce frunze de răsaduri de roșii galben

Dacă întâlniți în faptul că frunzele galbene de răsaduri de roșii, ce să facă cu această problemă trebuie rezolvată imediat, dar pentru a lua măsurile corecte, este necesar să se înceapă să dau seama ce ar fi putut cauza moartea sau săraci „starea de sănătate“ a tinerilor rostochku.

Astfel, frunzele pot începe să galben din cauza o scădere bruscă a temperaturii camerei, în cazul în care vă sunt în creștere răsaduri dumneavoastră. Ca urmare, schimbările de temperatură, perturbate de nutriție rostochku rădăcină. Trebuie să se înțeleagă că nu numai că poate fi suprarăcit de plante ca un întreg (de exemplu, tulpina si frunzele sale), dar, de asemenea, rădăcină. Violarea temperaturii poate afecta starea plantei dintr-o dată, dar apoi va avea un impact negativ asupra celorlalte faze ale creșterii de tomate, și chiar afecta fructoase.

Dacă problema constă tocmai în subrăcire, apoi cu galben de frunze și tulpini apar o tentă albăstruie.

frunze galbene de răsaduri de tomate de ce și ce să facă

Desigur, se transforma galben și frunze uscate de răsaduri de roșii din cauza lipsei de umiditate. Pe de o parte, de tomate Bush are o lungă taproot, lungimea sa este un metru și jumătate, permite plantele adulte rezista la secetă. Partea principală a sistemului radicular este situat la 20-30 cm. Și dacă planta adultă sau tineri rostochku sunt deficitare în umiditate, frunzele transforma rapid galben, mai ales în partea de sus, și apoi începe răsucirea lor.

Poate afecta negativ și umiditate excesivă. Dacă roșii prea saturate cu apă, frunze sale crește rapid, este deosebit de evident în primul sezon de creștere. În cazul în care roșiile sunt în creștere în mod activ, este posibil să pierdeți momentul în care aveți nevoie pentru a face îngrășăminte cu azot. Dacă se întâmplă acest lucru, frunzele galbene de răsaduri de roșii în seră. Dar dacă sa întâmplat în etapa coacerii fructelor, acestea vor începe să se crape.frunze galbene de răsaduri de tomate de ce și ce să facă

frunze galbene de răsaduri de roșii

Îngălbenirea și curling frunze de răsaduri de roșii, datorită faptului că rădăcinile nu consumă o cantitate suficientă de minerale din sol. Am observat deja că lipsa de azot din frunzele încep să apară pete galbene.

În cazul în care nu rostochku au suficient calciu, apoi aluneca pe apare cloroză apicale, iar dacă se întâmplă în etapa de formare a fructului, acestea vor fi uimiți de la putregaiul apical.

În solurile turboase, care sunt bogate în materie organică, dar lipsa de cupru, roșii în creștere, care pot fi în nivelurile inferioare ale frunzelor de culoare galben pal, iar acesta este semnalul principal pe care ar trebui să fie pus imediat în îngrășământului care conține cupru. De asemenea, în acest caz, este posibil să observați un alt semn, care se află în îngroșarea frunzelor și duritatea lor. Mergând tulpini când aspect lemnos planta nu este suficient de sulf.

Este posibil să întâlniți o astfel de situație și că frunzele atât tineri, cât și vechi sunt acoperite cu o culoare galben deschis, și se întâmplă chiar și atunci când oferă în mod constant suficient de irigare. Acest semnal vă oferă tomate Bush, care îi lipsește manganul, cel mai adesea este însoțită de îmbarcării într-un amestec de sol de var.

frunze galbene de răsaduri de tomate de ce și ce să facă

În cazul în care apar astfel de simptome pe planta, dar frunzele îngălbenite sunt stocate, este necesar să se asigure o cantitate suficientă de fier Bush, pentru a găsi suplimente de fier și introduceți îngrășământului.

pigmentare galben-roșu este însoțită de un deficit de magneziu, cu marginile lor încep să se răsuci în sus. îngălbenirea generală a plantei poate să apară datorită fertilizării excesive de fosfor, în cazul în care îi lipsește cultura vegetală, tenta gălbuie acoperită doar frunzele de sus. De aceea, înainte de a vă de plantare răsaduri de roșii a fost programată. amestecul de sol ar trebui să fie echilibrat, pentru a face toate substanțele nutritive necesare.

frunze galbene de răsaduri de tomate de ce și ce să facă

De ce frunze de răsaduri de roșii galben

Tomatele sunt frecvent afectate Fusarium wilt este o boală fungică de tomate într-o seră și câmp deschis, care sunt prezentate nu numai prin faptul că galbenul și frunzele cad de răsaduri de tomate. dar puteți observa imediat o scădere a turgescență. În acest caz, s-ar putea crede că ești doar câteva săptămâni, nu plante de apă, dar de fapt nu este. Această problemă poate fi ascuns în pământ, în cazul în care ciupercile fine de sol supraviețui iernii. Acestea afectează planta, și este imediat evidentă în aspectul său, și în cele din urmă afectează randamentele de tomate.

Boala se poate trage cu urechea în semințe, astfel încât acestea să fie cu siguranță decontaminate înainte de plantare într-o soluție de permanganat de potasiu. De asemenea, sporii pot rămâne în pământ, împreună cu resturile de plante frunze de anul trecut, compost, cât mai bine posibil pentru a aduce uneltele de gradina ciuperca, care vă tratează întreaga grădină, astfel încât litigiile pot fi mutate cu ușurință de la un site la altul.

frunze galbene de răsaduri de tomate de ce și ce să facă

Desigur, dezbaterea ar putea răspândi în vânturi puternice dintr-o zonă din apropiere sau la temperaturi ridicate, este imun la acest lucru, nici un grădinar, iar dacă timpul nu începe să se ocupe de ea, atunci în curând se va răspândi printre toate răsadurile pe care le cultivate cu grijă în timpul primăverii.

Ciuperca lovește mai întâi rădăcini, și abia apoi începe să se ridice de-a lungul tulpinii, afectând treptat întregul sistem vascular al unei tomate, care este proiectat pentru a alimenta tulpina și frunzele materialele necesare.

frunze galbene de răsaduri de tomate de ce și ce să facă

Dacă începe procesul de distrugere, aceasta va conduce la faptul că Bush va înceta cu totul pentru a absorbi apă și diferite substanțe necesare, care se găsesc în sol. Acest lucru duce în primul rând la o creștere pipernicit, și apoi puteți vedea că, începând de a transforma frunze galbene toate. Desigur, în cazul în care cotiledonate galben frunze de răsaduri de roșii din cauza atacului ciupercilor, se poate presupune că materialul vegetal este corupt fără speranță. În cazul în care a lovit planta rodire, fructul va fi foarte mică, și o astfel de recoltă Tu, desigur, nu sunt îndeplinite.

Și, după cum știți deja de ce frunzele galbene de răsaduri de roșii. puteți lua măsuri pentru combaterea acestei boli în plantă, dar este mai bine, desigur, să fie avertizat în prealabil cu privire la activitatea de prevenire în cultivarea de răsaduri de tomate.

frunze galbene de răsaduri de tomate de ce și ce să facă

Turn galben și frunze uscate de răsaduri de roșii

Măsuri preventive - evenimentul principal, care ar trebui să fie efectuate în scopul de a nu face față problemei ce răsaduri de roșii rândul său, frunze galbene mai mici. Primul lucru de făcut este de a trata semințele mici, care în mod necesar dezinfectate într-o soluție de permanganat de potasiu, dizolvat într-o jumătate de pahar de apă 1 g de substanță. este necesar să se înmoaie în soluție timp de 20 de minute din semințele prin plasarea lor într-un sac de pânză.

frunze galbene de răsaduri de tomate de ce și ce să facă

După 20 de minute, este necesar să le și clătit obține sub jet de apă. Pobespokoytes și cum să pre-dezinfecta casetele în care cresc rostochku, amestecuri de sol, pe care le-au pregătit în avans și toate instrumentele de grădinărit, care lucrează, dar acest lucru se datorează preparatele de bază, cum să semene răsaduri de roșii.

Uneori poate fi adevărat că vei face ceea ce trebuie, dar problema este, de ce galben cotiledonar frunze de răsaduri de roșii. apare în continuare, acest lucru se poate datora unei anumite clase, care necesită condiții speciale. De exemplu, ambalajul poate fi marcat printr-un regim de temperatură specială și îngrijirile necesare.

frunze galbene de răsaduri de tomate de ce și ce să facă

Daca frunzele se ingalbenesc din vârfurile răsadurile de tomate, apoi în primul rând normaliza udare, și apoi puteți începe să efectueze hrănire. Soluție de îngrășământ Moderate preparată din 10 g din îngrășământul selectat (poate fi nitrați, cloruri sau fosfați. În cazul în care creșterea concentrației, se poate răni pe cei care indică arsuri apar. Soluția a fost pulverizată roșii primele trei ori pe zi, acest lucru va conduce la faptul că frunze noi va crește în curând.