Gard și poarta de instalare din carton ondulat cu propriile lor mâini

Gama numărul grandioasă de materiale de construcții în piața noastră în ziua de astăzi permite tuturor să facă doar despre orice repara propriile lor mâini. O mulțime potrivite pentru construirea de garduri, precum și materiale de instruire pe tematichesih site-uri de pe Internet sau în reviste și alte mijloace media, pentru a ajuta gardul și poarta de carton ondulat cu propriile sale mâini. Mai mult decât atât, dispozitivul poate fi destul de diferit - de la cele mai simple la porțiunea de gard poarta cu un mecanism de blocare complicat. Deci, înainte de a începe construcția, va trebui să decidă cu privire la materialul de care aveți nevoie.Gard și poarta de instalare din carton ondulat cu propriile lor mâini

bogăția de astăzi de varietate de materiale care sunt potrivite pentru fabricarea de garduri și porți construirea, poate deforma orice dezvoltator individuale. Dar cea mai bună opțiune ar fi de a face un gard și poarta de carton ondulat cu propriile sale mâini.

Una dintre cele mai bune opțiuni pentru materialul de construcție pentru fabricarea de poarta, gard sau poarta se numește utilizarea de carton ondulat.

Gard și poarta de instalare din carton ondulat cu propriile lor mâini

Pentru a calcula cantitatea necesară de material necesară pentru fabricarea de garduri măsoară întregul perimetru și bariere permite înălțimea gardului.

Este această căptușeală de specialiști materiale, montate pe gard sau poarta, de exemplu, este considerat cel mai convenabil pentru muncă independentă.

Pardoseala profesionala, care este, de asemenea, numit profmateriale este o foaie de galvanizat, în care structura are valuri mici nervuri pe ardezie. Această caracteristică va oferi rigiditate structurală în timpul îndoirii foaia de-a lungul coastelor. Sheets pot dobândi, în cea mai simplă formă - galvanizat sau acoperite cu materiale polimerice speciale având diferite culori și nuanțe. Acest tip de foi salvează proprietarului de la efectuarea lucrărilor de pictură la sfârșitul țintei de instalare. gard sau poarta, precum și funcționarea acestora în timp.

Cum de a face o poarta sau gard cu o wicket cu propriile sale mâini?

Gard și poarta de instalare din carton ondulat cu propriile lor mâini

Schema de construcție a porții glisante.

Auto-instalare pe zona locală a gardului, care va servi ca un gardian perfectă și instalarea ulterioară a ușilor și porților pentru ei, nu se va face, în primul rând, fără marcarea teritoriului construcția planificată a frontierelor. Markup face peste perimetrul teritoriului de incorporare. Numai atunci trece la faza de construcție a carcasei de fabricație.

Setarea polilor de cadru si porti gard

Gard și poarta de instalare din carton ondulat cu propriile lor mâini

piloni de instalare Schema.

Începeți cu cadru de montaj recomandate dispozitivului stâlpi sub poarta, deoarece acestea vor avea cea mai puternică încărcătură. Există o serie de opțiuni bune Stolbovoye materiale câteva. Acestea pot fi grinzi de lemn, care secțiune transversală nu trebuie să fie mai mică de 150 până la 150 mm. fascicul circular ansamblu bine potrivite, diametrul care trebuie să fie într-o zonă de 20 cm Ei bine un alt tip de stâlpi. - Sau laminate fier grindă jgheab, grosimea peretelui de la 10 la 16 mm. Acești poli, deși, și ar trebui să fie destul de mare, dar puterea chiar și un singur om. Prin urmare, preluarea de locuri de muncă, nu intra in panica cu privire la penuria de forță de muncă sau de echipamente grele.Gard și poarta de instalare din carton ondulat cu propriile lor mâini

instalare gard Schema de carton ondulat.

Pentru fiecare post-cadru către gard, trebuie să fie consolidată în groapă de pre-pregătit. Adâncimea găurilor, care au de a face cu propriile lor mâini sub posturi, care vor fi agățate poarta, trebuie să fie egală cu o treime din înălțimea coloană deasupra solului. Prin urmare, dacă aveți de gând pe acel gard și ușa înălțime este egală cu 2.5-3 m, lungimea inițială a fiecărei coloane utilizate în construcții ar trebui să fie de aproximativ 4-5 m. Din cauza coloanei, situată deasupra solului ar trebui să fie mai mare decât înălțimea canate pe 50 cm. Aceste alocații fac la partea de jos a porții nu este fussed pe sol, falnic deasupra solului la 20-30 cm, plus o mică parte a coloanei trebuie lăsată pe frunza porții. Lățimea fiecărei găuri ar trebui să fie mai mare decât bara de lemn în sine. Ia-o groapă plată este posibilă prin intermediul foraj la sol atașare la tractor, „placă turnantă“, sau cu ajutorul unui melc de grădină obișnuită, găuri cu mâinile lor.

Gard și poarta de instalare din carton ondulat cu propriile lor mâini

Opțiunile de fixare lag-ul la post.

In partea de jos a gropilor trebuie să se toarnă o cantitate mică de pietriș sau piatră spartă, apoi compactat bine. Există, de asemenea, se toarnă bitum sau gudron de construcție, una care este. Un pilon de-a lungul întregii sale lungimi pe antisepticele mâner soluție apoasă. Partea de jos, care se va scufunda în pământ, se recomandă să ardă pe rug, apoi înveliți într-o bucată de hârtie de gudron și în afara cald, cu un aparat de sudură. După o astfel de procedură de jurnal va servi atât timp cât uleiul de material pentru acoperișuri, ferm lipit de copac, proteja de putrezire și insecte dăunătoare.

Înainte de a instala coloana, trebuie să selectați un jurnal în canelură-trimestru, din cauza căruia frunza poarta se va potrivi perfect. Setarea post va trebui în mod inevitabil, pentru a cere ajutor la cel puțin un om care va contribui la creșterea pol în poziție verticală și se află în procesul de instalare pentru a controla nivelul coloanei verticale. Mai mult decât atât, pentru a consolida structura este construit pe marginile post în gaura care aveți nevoie pentru a arunca pietriș sau pietriș fin și dens să-l ștampila. Dacă setați o coloană din metal, pietriș bătătorit va trebui să-și verse cu beton. După instalare completă trebuie acordată de proiectare pentru a soluționa aproximativ 48 de ore. A fost numai după ce ei pot atârna frunze poarta.

Cum de a face alegerea dreptul de carton ondulat

Gard și poarta de instalare din carton ondulat cu propriile lor mâini

Toată lumea știe că există un material de construcție, ca și foaia de profil, care este du-te în mod ideal la gard. Cu toate acestea, puțini sunt că un număr de grupuri oferă furnizori de materiale de construcții din carton ondulat. , Există trei grupuri:

Primul grup, sub litera „C“ se referă foile de perete, care sunt realizate din zincată cea mai mică grosime a tablei de fier, înălțimea care coaste nu este foarte mare. Astfel de foi în ciuda greutății lor remarcabil de lumină, suficientă rezistență diferă. Și dacă vă hotărâți să faceți poarta cu mâinile lor. cea mai bună opțiune nu veți găsi.

Foi, disponibile sub marca „HC“, sunt mai mari decât în ​​grupul „C“, înălțimea valului, și în consecință o grosime mai mare și greutatea foilor.

Al treilea grup de carton ondulat - „H“ includ plăci grele, care acționează ca purtători în construcții de construcții. Ele sunt plasate ca un acoperiș pe zona mare pe acoperiș. Utilizați aceste foi ondulate grele, pentru a face un gard sau poarta cu mâinile lor, le considera inadecvate.

aportul Lagurile

Rolul lag pentru a construi un gard poate realiza tuburi metalice profilate de dimensiuni 4 x 2 cm, cu o grosime a peretelui de aproximativ 2,5 mm. Numărul necesar pentru construirea lag gard poate fi calculat după cum urmează: se înmulțește gardul pe numărul de lag, care va trebui să fie instalate în fiecare locaș (2-3 bucati). Pentru a obține rezultatele de care aveți nevoie pentru a adăuga imagini de la poarta si poarta.

Fixarea foi pe rama de gard și poarta

Pentru a remedia foile de pe experții cadru gard recomandăm să folosiți șuruburi autofiletante de pe glanda. Și pentru că acest proces nu devine prea mult timp, va trebui să încerce să selecteze cea mai bună calitate a oferit pe rafturile de construcție și hardware magazine.