Găsiți cuțitul

Găsiți cuțitul

Cele mai multe vor lua cu privire la cuțite avertizează asupra pericolelor și riscurilor - este natura unei astfel de cuțit care poate tăia, rana, ucide!

Găsiți cuțitul, potrivit accepta. nu doar în probleme, dar la o mulțime de probleme. Cea mai bună opțiune ar fi să pretindem că nu sa întâmplat și să ignorați! La urma urmei, care a găsit și a ridicat cuțitul pîndea scandaluri, „dezmembrarea“ o tradare a celor dragi, și chiar lupta. Semne spun că poate chiar crimă.Există unele nuanțe într-o astfel de descoperire periculoase: în cazul în care lama este rupt - speranțele tale pentru cel mai bun nu va deveni realitate; cuțit ascuțit - pentru anxietate și stres sever, și ruginit prevestește o separare aproape.

Ce un cuțit care se încadrează.

Cuțitul a căzut la podea - un semn. că oaspeții de sex masculin va veni în curând. Cu toate acestea, cel mai probabil, nu va asteptati, și, în plus, nu-l hrănesc simpatie. Pentru a scăpa de acest vizitator, semnele sunt sfătuiți să atingeți lama plată a cuțitului a căzut pe podea și a spus: „Stai acasă“

semn foarte rău este atunci când un cuțit cade și lipite de podea. În acest caz, cineva din gospodărie se confruntă cu moartea. Cu toate acestea, acest semn este valabil numai în cazul în care cuțitul a căzut în timp ce taiere de paine.

cuțit rupt. Sign.

Break un cuțit sau rupt să-l vadă într-un vis - din păcate. Soarta avertizează că atrage ceva teribil, tayaschee pericol. Pentru a proteja semne recomanda:

• rupt cuțit arunca și arunca o vraja: „Pauzele de cuțit, deși, eu și familia mea durerea și necazul nu se aplică“;

• lucruri importante planificate pentru această zi, este mai bine să se amâne.

Alte semne despre cuțite.

Două cuțite lângă pâinea de pe masă sau două cuțite felii de pâine pentru cină - o ceartă și scandaluri.

Găsiți cuțitul


Fier cuțit - o bună protecție împotriva spiritelor rele. Aceasta protejează împotriva deochiului și a alterării și a soțiilor însărcinate (rău izrezhetsya ochi de lamă ascuțită). Cuțit protejeaza copiii de cel rău. Prin urmare, în zilele vechi din leagăn până la botezul copilului. cu siguranță, a pus un cuțit, iar mama insarcinate în nașterea de așteptare și-a pus-o sub pernă, copilul sa născut sănătos și puternic.

În credințele multor oameni cu un cutit nu poate fi acolo - va deveni furios. La fel ca și oamenii pentru care cuțitul în tabăra lor, viața fără adăpost este, de asemenea, un plug - soldați și vânători, vagabonzi și hoți.

În noaptea de cuțit nu ar trebui să fie lăsat pe masă - casa, am dat pe el și tăiat poate deveni furios și ucide un proprietar neglijent.

Dă cuțitul nu poate fi, dar Omen este posibil să se „trișeze“ prin acordarea de cel care dă monede mici. Astfel, se pare că ați cumpărat un cuțit, dar nu a primit un cadou.

Cum veți obține un răspuns complet:

Total voturi: 0 Media: 0

Găsiți cuțitul
Sign inel de logodna liber.

Ceea ce spune proverbul despre una dintre cele mai faimoase ia - pentru a pierde un inel de nunta? De regulă, toate semnele.

Găsiți cuțitul
Semnul unui cos pe nas.

Cosurile pe fata, de regulă, mereu supărat-ne. Ne temem că, chiar și o mică pustulă poate ruina întreaga înfățișare.

Găsiți cuțitul
Gărgăriță. Semne.

Gărgăriță - ceea ce ar putea fi mai frumos decât această insectă luminos? Pentru ei întotdeauna și în toate națiunile au avut o relație specială.

Găsiți cuțitul
Sign ceasuri de oprire.

De când omenirea a inventat ceasul, au trecut mulți ani. Acest concept mistic ca timp a fost acum „temperată“ și este supus omul.

Găsiți cuțitul
Omen pentru a sparge oglinda.

Oglinda insuflat întotdeauna teroare într-un popor superstițios mistice și a dat naștere la numeroase, de multe ori contradictorii, legende.

Găsiți cuțitul
Ce mănâncă piciorul stâng.

Toată lumea știe ce este zgâriat mâna stângă. Și asta este ceea ce pruriginoasă piciorul stâng sau drept călcâiul, în cursul câteva.