Găsiți semnul cuțit, ce să facă

Imaginați-vă viața fără cuțit banal este aproape imposibil. Acest produs este indispensabil în viața de zi cu zi și în natură. Dar ce înseamnă, dacă o coincidență ciudat sa întâmplat pentru a găsi cuțitul?Folk semne asociate cu o astfel de descoperire neobișnuită, promit probleme teribil.

Găsiți semnul cuțit, ce să facă

Deci, ce se poate aștepta dacă ați găsit un cuțit pe stradă sau în pădure? Cel mai important lucru - în orice caz, nu a ridicat, indiferent de cât de drăguț și se potrivesc nu va apărea.

 1. Găsit obiect promite separarea neașteptată de cei dragi, durere și lacrimi. Mai ales dacă ai transformat în sus cuțit ruginit sau rupt.
 2. Folk sunt, de asemenea semne sigur de a găsi un cuțit pentru certuri și abuzuri. Cel puțin se ceartă cu cineva, ca un impuls maxim vine să pariezi.
 3. Dacă situată pe drum destul de un cuțit strălucitor, apoi gata pentru un test serios de putere. Soarta va prezenta o surpriză foarte neașteptată.
 4. Ce alte semne sunt asociate cu un cuțit găsit? exemplu rupt marchează prăbușirea speranțe, planuri și întreprinderi. Cel mai rău dintre toate, dacă sa întâmplat să-l văd înainte de o călătorie lungă sau un eveniment important.
 5. Uneori, găsit în cuțitul de stradă avertizează că va fi acuzat pe nedrept că a încercat să fure ceva.
 6. Am găsit un cuțit în mijlocul străzii? Pregatiti-va pentru probleme legate de finanțe, mai precis cu absența lor completă. În plus, există posibilitatea ca lucrurile planificate merg foarte prost, cum apoi calculat.
 7. cuțit străin poate fi un instrument al crimei. Există o superstiție că lama, care a participat la crima, va aștepta cu nerăbdare literalmente sânge și împinge noul proprietar pentru a erupțiile cutanate și, uneori, acte de neiertat.
 8. Mai mult decât atât, cuțite de energie stocată, iar în cazul în care fostul proprietar nu a fost cea mai bună persoană, împreună cu produsul constatat riscati să își asume responsabilitatea pentru toate păcatele sale. Din același motiv, nu este recomandat să fure cuțite.
 9. A reușit să ridice a fost găsit într-un loc pustiu cuțit? Dacă nu ai nici un motiv a căzut în melancolie și depresie, noaptea a început să aibă coșmaruri, dar în realitate au început să vină halucinații teribile și viziuni, le-ați dobândit daune sau blestem, închis într-o armă rece. Pregătiți-vă, deraiat acoperi toată viața.
 10. Cel mai grav semn național al cuțitului spune: în cazul în care produsul este pe marginea drumului pentru tine, va muri în curând dintr-o dată. Și cel mai probabil, va fi moartea mâinile altcuiva.
 11. Este cunoscut faptul că cuțitele folosite în ritualuri magice. Prin urmare, într-un obiect în paragină poate conține magia neagră.

Cum de a scăpa de consecințele

Ce se poate face cu produsul găsit? oameni vechi și cunoștințe observat că cel mai bine este să-l ignore pur si simplu. În orice caz, puteți citi unele conspirație sau șoaptă oberezhny.

Ați putea fi interesat:

În cazul în care cuțitul este rupt

Descoperirea unui alt lama nu este doar un semn rău. Aproximativ interpretat ca semn „am rupt cuțitul.“

 • În cazul în care un cuțit puternic de oțel rupt în jumătate, vor fi probleme mari. Resturile nu pot fi stocate în bucătărie, acestea ar trebui să fie aruncat afară din casă, citind o conspirație de protecție dovedit.
 • Sa întâmplat să rupă lama de mâner? Descifrarea literal. În unele cazuri vă exercita prea multă putere și încăpățânare.
 • Ce rupe cuțitul în mână? Aceasta este o indicație clară a faptului că învelișul de energie, pe care tu și casa ta protejează de necazurile și rău, rupte. Imediat fi implicat în restaurarea ei.
 • Dintr-o dată a rupt un cuțit în mână? Ceartă cu unul sau un prieten iubit. Dacă lama vă taie degetul, este probabil - o rudă de sânge.


Ce se întâmplă dacă uzat sau rupt doar vârful cuțitului? În general, acesta este un semn pozitiv. Insula are capacitatea de a acumula energie negativa. Dacă este rupt, este posibil să se aștepte pentru îmbunătățiri. Aruncarea unui produs defect nu este neapărat lama în sine poate fi ascuțit din nou. Dar, asigurați-vă că pentru a schimba configurația implicită. De exemplu, pentru a face un pic mai rotunjite.

Important: Cutitul nu se poate deteriora sau rupe în jos fără nici un motiv.

De ce nu da

 • Acest tip de ustensile de bucătărie în casă asigură scandaluri, dispute și chiar lupte. Dacă s-au dat un cuțit, asigurați-vă că pentru a înmâna cele câteva monede în schimb. În caz contrar, viața se va transforma într-un coșmar mare.
 • Considerat un cuțit păgubos dat tineri casatoriti. Aceasta înseamnă, literal, donatorul este foarte dornici de a avea unirea lor sa prăbușit repede.
 • Some superstitii despre cuțite interzic să le dea ca un cadou se deschide literalmente ușa spre lumea noastră spre rău nelumesc. Pur și simplu pune, cei care au luat un cuțit ca un cadou, riscă nu numai a pământului (boală, separare, conflictele), dar, de asemenea, probleme otherworldly până la obsesie.
 • Nu este necesar să se dea lamelor o zi de naștere sau de Anul Nou. O astfel de prezenty asigura că, pentru întregul an, puteți uita de noroc și noroc.

Uneori, puteți

Un alt semn sfătuiește să refuze a da omului spărturi. Se spune într-o armă rece, la care, prin definiție, este chiar banal cuțit de bucătărie este spiritul de agresiune, violență și război. Și poate fi trezit într-un moment cu totul neașteptat.

Pentru persoana inițial rău și agresiv - acest dar este echivalent cu bomba atomică. El va stârni în calitățile cele mai vicioase și periculoase și o dată ascuns mânia ies.

În cazul în care o persoană este un fel și rezervat, apoi dăruite pumnalul adăuga doar curajul și curajul lui. Din acest motiv, în unele țări, arme tăișuri este considerat cel mai bun cadou pentru om.

Pentru a minimiza orice negativ asociat cu donarea de lame, se recomandă să dea în schimbul câteva monede. Această acțiune face un cadou de a cumpăra și este tratat destul de diferit.

alte semne

Ceea ce se spune prevestiri populare despre cuțite? Mai jos este o listă a celor mai populare și testate în timp sorții și superstițiile despre cuțite.

 • Se taie mâna dreaptă la fetele tinere - la singurătatea lungă și eșec. Pentru alții este o acțiune de tăiere atunci când înseamnă că pentru tine care gândește și nu neapărat un lucru rău.
 • Dacă ați tăiat degetul, gândindu-mă la ceva, atunci este un răspuns negativ.
 • Femeile gravide li se interzice să ascuți cuțite. Acest lucru poate duce la pierderea sarcinii sau nașterea unui copil bolnav.
 • Cuțitul a căzut la podea? Faceți cunoștință cu invitatul strict de sex masculin. Mai mult decât atât, în cazul în care un cuțit cade la mânerul de podea va fi un prieten apropiat sau o rudă care nu doriți nici un rău.
 • În cazul în care cuțitul lama în jos pentru tine, oaspetele se gândește în mod clar de rău și vă poate răni.
 • Dacă lama de cuțit cade pe tine, este cel mai probabil un om a fost doar gandindu-se la tine.
 • Dacă se întâmplă să scadă cuțitul, și el blocat lama în podea, acesta va fi un străin.
 • Dacă a scăzut cuțitul și vârful blocat în picior, se poate întâmpla probleme cu o rudă sau cineva de la domiciliu.

IMPORTANT: Ce să predicție nu devin realitate? Doar răsuciți fără ridicare, apoi apăsați mânerul de pe marginea unei mese sau pe podea.

 • Nu poți mânca cu o lamă de cuțit sau linge. In timp ce aceste acțiuni sunt extrem de periculoase și fără participarea semnelor, dar în prima versiune va fi supărat și face probleme în al doilea - va primi probleme cu inima.
 • Nu este recomandabil să se lase la cuțite de noapte pe masă sau în chiuvetă. Unele superstiții pretind că ei pot face uz de rău pentru a dăuna vie în casă.
 • Dacă pe masă în timpul mesei sa dovedit a fi aproape două cuțite în casă se va certa și chiar lupta. Același lucru poate fi de așteptat în cazul în care cuțitul și furculița pe masă se afla o cruce.

Cu toate acestea, pe fondul ghinion, ar trebui să nu uităm că cuțitul este un asistent de încredere în protecția de forțele întunericului și vrăjitorie. De exemplu, dacă țineți cuțitul sub pernă, răul nu va îndrăzni rămâne pe timp de noapte. Și dacă ai lipi o lamă mică deasupra ușii, casa nu a pus niciodată o vrăjitoare sau vrăjitor, dar oamenii răi vor ocoli partidul său.

nimeni nu a votat vreodată