Gel de unghii la domiciliu, ghid pas cu pas

 • Gel de unghii la domiciliu, ghid pas cu pas
 • Gel de unghii la domiciliu, ghid pas cu pas
 • Gel de unghii la domiciliu, ghid pas cu pas
 • Gel de unghii la domiciliu, ghid pas cu pas
 • Gel de unghii la domiciliu, ghid pas cu pas
 • Gel de unghii la domiciliu, ghid pas cu pas
 • Gel de unghii la domiciliu, ghid pas cu pas
 • Gel de unghii la domiciliu, ghid pas cu pas
 • Gel de unghii la domiciliu, ghid pas cu pas
 • Gel de unghii la domiciliu, ghid pas cu pas
 • Gel de unghii la domiciliu, ghid pas cu pas
 • Gel de unghii la domiciliu, ghid pas cu pas

Gel de unghii la domiciliu, ghid pas cu pas

Ce femeie nu visează de frumoase galbenelele lungi de la natură? Toată lumea visele! Dar, din păcate, Mama Natura, în toate planurile sale. Pentru a ajuta la toate femeile au inventat această procedură interesantă, deoarece acumularea de unghii cu gel. Această manipulare ajută fiecare sexului frumos pentru a deveni un fericit proprietar al unei degete îngrijite, bine îngrijite și feminine, deoarece galbenelele împodobesc mâna femeii.Gel de unghii la domiciliu, ghid pas cu pas

În acest articol, vă vom da lecții și instrucțiuni pas cu pas cu privire la modul cum să construiască unghiile cu gel, care, în această procedură geluri de utilizare care designul unghiilor poate fi și modul în care puteți crește unghiile cu gel la domiciliu, veți găsi sfaturi utile pentru tine cu privire la modul cum să monitorizeze unghiile cu gel la domiciliu, asa ca va dura atâta timp cât posibil. Vei realiza că această procedură de învățare, puteți obține fără a lăsa acasă.

Care este gel de unghii?

Gel de unghii la domiciliu, ghid pas cu pas

În primul rând, aș dori să descrie pe scurt ceea ce reprezintă, în general, gel de mașini de unghii. Gel este un material cu vâscozitate medie, de culoare transparent și miros slab, care se aplică pe placa de unghii. După ce gelul este distribuit uniform pe unghii pat, o mână trimis la lampa UV (o lampă cu raze ultraviolete, care promovează polimerizarea gelului). De obicei, pentru a întări stratul de gel strat necesită trei minute, dar depinde de puterea lămpii UV. Procedura se repetă de trei ori. În cazul în care suprafața de gălbenele a fost neuniformă, ondulator, gelul va juca un rol important în nivelarea suprafeței gălbenelelor tale. lămpi cu raze ultraviolete au, de asemenea, o parte pozitivă, pentru a preveni de la apariția ciupercilor pe unghii.Gel de unghii la domiciliu, ghid pas cu pas

Echipamente de unghii cu gel build

Există două tehnologii de unghii cu gel - un gel de unghii pe forme și de a construi pe sfaturi. Metode de creștere sfaturi - unghiile artificiale - foarte simplu. Acestea sunt lipite pe unghiile naturale scurte, cu un adeziv special, dar nu pe toată lungimea, și pornind de la mijlocul unghiei la baza, ei nu arata dur. Apoi, el a aplicat gelul în trei etape, după cum este descris. Asigurați-vă că să ne amintim că, atunci când aplicarea ultimului strat, finisajul trebuie aplicat gelul, care va rezolva toate de munca ta.

Așa cum am menționat, există un alt gel de unghii tehnologie pe formulare. În acest caz, avem nevoie de o matrita speciala. Aceste șabloane pot fi realizate din metal, plastic și hârtie. În ceea ce privește tehnicile de lucru cu șabloane, totul este, de asemenea, nu este atât de dificil. Stencil trebuie să taie o gaură, plasarea stencil sub unghie, astfel încât gaura pune strâns la marginea liberă a unghiei. șablon de top aplicat în mod uniform și gel de subțire, astfel, ceasul, astfel încât stratul nu a trecut dincolo de regiune și a rămas constantă. După uscare sub lampa UV. Gel se intareste si modelul nu va fi necesar - acesta poate fi înlăturat.

Aceasta tehnologie prevede unghii cu gel o singura conditie: unghiile naturale ar trebui să fie scurt, că este un pic recrescut la sfârșitul acestei proceduri, unghiile acumulate arata ca o continuare naturală. Nu uita că, în acest caz, ar trebui să fie utilizate pentru a fixa gel termina întreaga clădire.

Gel de unghii la domiciliu, ghid pas cu pas

capacitatea sistemului de gel de unghii

Tehnologia Gel implică construirea unui sistem cu două faze și cu trei faze de. Sistemul bifazic include o primă componentă care este responsabilă pentru modelare și adeziune, și în al doilea rând, care asigură rezistența unghiilor. sistem trifazat cuprinde trei componente: un prim gel înlănțuie de unghii, al doilea - modele și în cele din urmă a treia - dă putere. Modelarea unghiilor cu gel - o etapă foarte importantă în clădire, deoarece depinde de el de forma și aspectul galbenele.

Gel de unghii la domiciliu, ghid pas cu pas

Geluri pentru unghii

Pentru a simula gelul de utilizare camuflaj. Din cuvântul camuflaj - camuflaj. Cu alte cuvinte, gelul de camuflaj ajută pentru a da galbenelele acumulată în culori naturale. Astfel de geluri au mai multe culori. De obicei, este de nuanțe de roz deschis și tonuri de culoare bej deschis. Gel de camuflaj creează o ceață în jurul gheara acumulate. Când formulare model de acumulare pe gel, un astfel de gel este utilizat ca o etapă sculptural. De asemenea, în unele cazuri, acest gel este utilizat ca un strat de finisare.

În ceea ce privește extensiile de gel de bază, alegerea este firme uriașe. De exemplu, modelarea gel de unghii poate fi realizată prin Irisk. Acest brand este bine cunoscut. Irisk gel creează pe unghii este foarte dens, dar în același timp, un strat subțire. Manichiurista-l folosește adesea ca culoarea primară în manichiura frantuzeasca, la fel ca în orice design si arta picturii. Dar există posibilitatea să-l folosească ca un gel de modelare sau de finisare.

Gel de unghii la domiciliu, ghid pas cu pas

IBD gel are peste patruzeci de culori și nuanțe, astfel se aplica pe unghii ca o vopsea obișnuită, dar a păstrat mai mult timp - aproximativ două săptămâni. Cu toate acestea, el nu decora doar unghiile scurte, dar le întărește, o face mai puternică și mai frumos. În ceea ce privește sistemul de Millennium lac gel - este de asemenea bine și rapid eliminate, precum IBD gel. Este foarte bine potrivite pentru întărirea unghiilor naturale, precum și pentru capacitatea de gel. Millenium Gel este capabil de a aplica un strat subțire de gel de lac care aderă minunat. Este aproape inodor, care este, de asemenea, un mare plus.

Gel de unghii la domiciliu, ghid pas cu pas

Design de unghii artificiale

Manichiurista va poate oferi pentru a face pictura pe unghii acrilice sau alte materiale pentru unghii art. Acest design se va potrivi cu toată lumea, cel mai important, pentru a alege culori deschise, luminoase pentru o astfel de opțiune. Prea culori luminoase va arata sfidătoare și doar ruina întreaga imagine. De asemenea, desenele pot fi aplicate cu pensula sau lac special. Cu o perie acrilici aplicat. Aceste cifre servesc pentru o lungă perioadă de timp, deoarece vopselele acrilice nu sunt spălate cu apă. Modelele pot fi aplicate cu ajutorul unei pulberi special acrilic și glitters.

designul unghiilor poate decora adăugarea de cristale de diferite mărimi. Vorbind de materiale care creează un design unic de unghii, nu putem spune despre vopselele de sticlă colorate. vopsele pentru vitralii crea picturi foarte frumoase în diferite stiluri. Și pentru a face vopsea vitralii poate la domiciliu. Pentru a face acest lucru, cumpara un colorat vopsea conventionala arta din sticla si amesteca-le cu o capacitate de gel. În ceea ce privește proporțiile de vopsele și gel, totul depinde de cât de luminos doriți să faceți modele și imagini pe galbenelele tale. Figura in tehnica vitraliului intotdeauna arata originale, abstract și diferit de ceea ce este vopsit cu vopsele acrilice sau lac convenționale.

Gel de unghii la domiciliu, ghid pas cu pas

Unghiile artificiale la domiciliu

 1. Obține toate materialele necesare și să fie pacient, deoarece întreaga procedură va dura aproximativ trei ore.
 2. Mai întâi trebuie să se pregătească unghiile: taie excesul de lungime, degresează instrumentul special (IBD poate lua o degresant fermă) și nisip suprafața gălbenele, folosind o rigiditate deosebita pila de unghii 180 Gritti.
 3. Mai mult, stencil purta pe unghii (unghii pe formă) și cu o pensulă, aplicați gelul.
 4. Pas cu pas de uscare descris mai sus.
 5. Ultimul strat să fie finisare gel.
 6. După terminarea uscării în lampa UV, pila de unghii, utilizați din nou, deja pentru a face forma cu gheare frumos.
 7. Iar la sfârșitul lac aplicat, desene colorate din sticla, modele, etc. Asta e tot de formare scurt și clar, important să nu se grăbească și să fie făcut cu atenție.

Gel de unghii la domiciliu, ghid pas cu pas

Contraindicații la procedura și de îngrijire pentru unghii cu gel la domiciliu

Gel de unghii la domiciliu, ghid pas cu pas

Acum nu trebuie să vă faceți griji cu privire la problema modului de a construi unghiile acasă, știi aproape totul. Dar dacă doriți să vă simțiți ca un adevărat profesionist, ceea ce face inconfundabil de unghii la domiciliu, ca lac de acoperire cu gel, cel mai bine este să contactați maeștrilor reale în școlile de formare, în cazul în care veți trece cursurile necesare. Fiecare clasă de practică pentru dumneavoastră să fie pregătit ghid pas cu pas care vă va merge la și de la cu profesorul său masterom-. Fetele, unghiile cu gel, este cu siguranță frumos și foarte confortabil, dar încerca să păstreze o mai mare decât viața. Fii frumos ...