gene groase modul de a face gene lungi si groase la domiciliu

gene groase - un vis imposibil?

gene groase - cheia pentru look feminin eficient și expresiv. Cu toate acestea, majoritatea produselor cosmetice pot crește doar vizual densitatea lor. În acest caz, prejudiciul nu sunt comparabile cu efectul rezultat. Cum de a face gene mai groase, menținând în același timp starea de sănătate a unui număr cililor naturale?Pro și contra de extensii de gene

Procedura de prelungire a genelor seduce deoarece nu ia prea mult timp, pentru că este ținut timp de o oră, și în cele din urmă veți obține un gene lungi, groase de până la 1,5 luni. Cu toate acestea, costul acestei proceduri este destul de mare. Și încearcă să facă o afacere proastă prin contactarea cârciumile ieftine sau persoanele care furnizează servicii pentru a construi la domiciliu, poate duce la rezultate dezastruoase (până la pierderea genelor). În plus, procedura in sine nu este construit într-adevăr pentru a face gene mai groase, permite doar să realizeze un efect estetic pentru o anumită perioadă de timp. Și în tot acest timp va trebui să renunțe la spălarea cu apă simplă, ca alegerea mijloacelor pentru demachiere și uitați pensetele pentru ondulator de gene pot rareori atinge sau freca ochii, pentru a regla. Și după aceea, se recomandă să facă o pauză lungă, din cauza impactului negativ dovedit a procedurii privind arealul natural al genelor umane.

Dacă doriți să îmbunătățiți aspectul cili dvs., fără a recurge la un impact negativ asupra metodelor lor cardinale, mai bine opta pentru remedii populare de îngrijire a genelor. Aceste mijloace includ utilizarea de ingrediente naturale pentru fabricarea amestecurilor medicinale și infuzii. Ei nu numai să îmbunătățească starea cili dumneavoastră, dar, de asemenea, pentru a preveni pierderea lor excesivă.

Ceea ce vă puteți aștepta, recurge la medicina tradițională

Aplicarea medicamentelor tradiționale, puteți obține o creștere vizibilă în strălucire ochi, puterea și grosimea genelor, dar într-un motiv. Acest lucru se datorează faptului că nici un mijloc modern nu poate schimba natura sumei gajate de foliculi de par. Dar, în puterea ta de a controla pierderea cili: cunoașterea cauzelor acestui proces va ajuta să se adapteze în mod corespunzător situația existentă.

Componenta principală care face până genele, este cheratină. Această proteină fibrilară insolubil în apă, care este, de asemenea, blocurile de construcție de bază pentru păr uman și unghiile. lipsa ei conduce la pierderea parului si gene subțierea, numărul de care, în intervalul normal este de aproximativ 200 de unități pe pleoapa superioară. O altă cauză a pierderii de gene sunt boli cronice și infecțioase (conjunctivită, blefarită, etc.). Recente necesită pre-tratament ca fiind incompatibile cu îngrijirea la domiciliu remedii de gene. În alte cazuri, metodele traditionale vor beneficia doar, si vei fi capabil de-a lungul timpului pentru a face gene lungi si groase.

Corectă nutriție - baza succesului

Influența asupra genelor machiaj

gene groase modul de a face gene lungi si groase la domiciliu

Rezultatul grija de gene tine si rimel utilizate pot afecta. Prin urmare, este important să se verifice calitatea produselor cosmetice dobândite. La selecția finală nu ar trebui să fie afectate de costul redus al produsului sau sfaturi iubitele. Trebuie să vă găsească o cerneală optimă adecvată bazată pe componentele sale constitutive. Excelent în cazul în care produsul va fi marcat cu hipoalergenic sale, iar compoziția sa includ grija pentru materialul gene. Acestea includ extract de matase, biotina, precum și diverse vitamine.O atenție deosebită ar trebui să folosească rimel rezistent la apa, limitată aplicarea sa în cazuri de extremă necesitate (excursie la plajă sau la piscină, vreme ploioasă). De asemenea, este necesar să se acorde o atenție la termenul de valabilitate al produselor achiziționate de către tine. Termenul maxim de mascara pentru gene nu trebuie să depășească șase luni, dar este mai bine pentru a reduce timpul de aplicare a produsului până la trei luni. Acest lucru se datorează în proprietatea organismelor patogene intra în flacon și rimel pensula, în cazul în care se reproduc mai târziu cu succes, cauzând iritații și inflamații la contactul cu zona ochilor. Deci, dacă rimel începe să se năruie, sau utilizarea acestuia cauzează disconfort, puteți arunca în condiții de siguranță!

Îndepărtați ușor rimel cu gene, avertizând în același timp pierderea parului este posibil prin intermediul lanolină. Acest material este folosit de secole ca un mijloc eficient de a inmuia pielea si cosmetice.

Uleiurile esențiale pentru gene groase la domiciliu

Imbogateste genelor nutrienți pot fi folosind o varietate de uleiuri naturale. Mai mult decât atât, ele pot fi folosite atât individual cât și amestecat pentru eficiență.

Un efect benefic asupra stării genelor, ceea ce le face mai groase și mai mult, un amestec de migdale, de ricin și ulei de brusture (puteți adăuga și capsule de ulei de pește).

amestec Recoltat a fost plasat în flacon prespălat de la carcasele și cu o perie curată este aplicată genelor, evitarea contactului cu ochii. Procedura se face pe timp de noapte în cursul lunii, iar pentru rezultate optime se poate repeta cursul de 3-4 ori pe parcursul anului.

Conform scenariului de mai sus este posibil să se prepare un amestec de vitamina A și ulei de ricin farmaceutic într-un raport de 2-3 picături per linguriță. După o săptămână de utilizare de zi cu zi înseamnă că va observa o densitate în creștere, și întunecând genele. proprietăți nutriționale Exprimate a oblepihovoe sau ulei de brad, care este asociat cu substanțele nutritive conținute. A vindeca genele deteriorate prin utilizarea de ulei de culoarea piersicii. în cazul în care impregnate tampoane de bumbac și câteva minute pentru a impune ochii închiși.

Lover exotice aprecia amestec gene de îngrijire petrolatum, ulei de ricin, și balsamul de Peru. Balsamul de Peru se obține din scoarța unui copac balsamul sud-american. Este un lichid uleios de culoare brun închis, care este utilizat pe scară largă în medicină și cosmetică (pentru a evita dezvoltarea reacțiilor alergice trebuie să efectueze mai întâi un test privind toleranța componentei). Încălăminte amestecul său de bază este aplicată genelor de două ori pe zi.

Plante medicinale pentru sănătate și grosimea genelor

gene groase modul de a face gene lungi si groase la domiciliu

Dacă înainte de a exista o intrebare ca sa creasca un gene groase, se referă la medicina populară. Ei au un efect terapeutic puternic de auto-asamblate sau farmacie ierburi Infuzii (cimbru, musetel, salvie, albăstrea, frunze de mesteacăn și muguri). Infuzia preparată umezit discurilor cosmetice și aplicate în zona ochilor. Cu același scop, este posibil să se utilizeze ceai negru sau verde, dar perfuzia trebuie să fie proaspete, iar durata sa de raft în frigider - nu mai mult de o zi. Optimul ar fi de a folosi comprese de două ori pe zi, și timpul de expunere nu ar trebui să fie mai mică de 15 minute. Ca urmare, după un anumit timp, veți observa o pierdere vizibilă de terminare a puterii de gene și roșeață eliminarea și semne de oboseală din jurul ochilor, iar cilii ei înșiși devin gros și negru la domiciliu.

Vitamina amestec pentru densitatea de gene

Poate îmbunătăți creșterea genelor și utilizând un amestec de ulei vegetal și suc de aloe si varza (sau pătrunjel) în proporții egale. Se aplică timp de 10 minute, în zona din jurul ochilor, și apoi, fără a îndepărta, masați pleoapele și se lasă timp de încă 15 minute. Surplusul îndepărtat cu un tampon de bumbac care a fost înmuiate în ceai verde sau negru. Cursul de tratament - o zi în prima lună. Mai mult rezultat terapia de susținere poate fi efectuată cel puțin o dată pe săptămână.

Toate procedurile de mai sus trebuie să fie atent în mod regulat pentru o jumătate de oră înainte de culcare. Punerea în aplicare a acestor recomandări va contribui la reducerea intensității pierderii genelor și de a crește puterea lor, strălucire și grosime.

Știați că?

Câte vieți genelor? gene de viață este împărțit în 4 etape. 2-3 săptămâni este o creștere activă. Aproximativ 4-7 săptămâni cililor este în repaus. Apoi, începe respingerea graduală a acestuia, și în cele din urmă, este complet absent când ceapa coapte gene noi. Acest proces are loc în mod continuu și durează aproximativ 3 luni.

ulei de germeni de grâu pentru gene: utilizarea de masti, rețete, recenzii

Consolidarea gene și sprâncene: acasă căi de atac, uleiuri, geluri, recenzii