Ghepardul este diferit de leopardul și jaguarul, ghepard bate ferrari - youtube, trei pisici și

Ghepardul este diferit de leopardul și jaguarul, ghepard bate ferrari - youtube, trei pisici și
Leopard - un alt reprezentant al pisici de mare, este mai mic decît mărimea unui leu și un tigru, unul dintre cei patru membri ai pantera genul. Deci, la pisicile de mare sunt un leu, tigru, jaguar, leopard, leopard de zăpadă și de leopard pătat, dar nu include specii, cum ar fi leu de munte și ghepard.Frumoase devin, dinți și gheare puternice, obiceiurile carnivore combina aceste animale extraordinar de frumoase - un ghepard și leopard. Când prima vedere neatent se pare că acest lucru este un animal destul de delicată, cu un cap mic, ochi-minte mari si urechi mici. Dar această opinie este eronată.

Ghepardul este diferit de leopardul și jaguarul, ghepard bate ferrari - youtube, trei pisici și

El locuiește în Africa, India, Orientul Apropiat și Asia Centrală. obiceiurile de zi diferite de vânătoare. Ca o victimă alege copitate mijlocii: gazelă, viței, gnu, și uneori păsări. Leopard - are, de asemenea, un „sportiv“ fizicul printre prădători.

pisică destul de mari, dar mult mai puțin decât tigru sau leu. Ea are un corp alungit, lateral comprimat, destul de subțire și flexibil. Masculii sunt, de obicei aproximativ o treime mai mare decât femelele. Conform comune habitatele leopard din Africa de Vest către Orientul Îndepărtat. În vremuri de foamete, nu se contracta de la rozătoare, maimuțe, păsări și reptile. Pe baza descrierii animalelor, este deja posibil să se constate că corpul ghepard aparent fragilă, în timp ce leopardul este mai masiv.

Marimea capului la animale este diferit. Ghepardul este destul de mic, un pic stoarse. Leopard are un cap mai masiv. Ghepardul vaneaza datorită vitezei sale incredibile, iar leopardul nu poate rula rapid și preferă să se bazeze pe puterea și agilitatea.

Leoparzii pradă au tendința de a trage un copac sau orice alt deal, pentru a asigura siguranța. Gheparzii acest lucru nu este necesar. Figura pe piele ghepard constă din pete negre și leopardul sunt colectate în rozetă cu puțin mai mult decât o pată întunecată în centru.

Întrucât în ​​leoparzi, ei merg în tampoane complet. Ghepardul preferă să vâneze în după-amiaza, pentru că este mai ușor pentru a prinde prada. Leopard, de asemenea, tinde să vâneze în întuneric, să rămână în umbră în ambuscadă lui. De multe ori există imagini atunci când gheparzi vânează turma pradă. Un leopard este, prin natura solitară și Hunt pentru unul.

Ghepardul este diferit de leopardul?

Sarcina mici: să închidem ochii și imaginează-ți un leopard. Harul lui Cat, petele de pe piele, o coadă lungă, picioare puternice - ce-i drept. Acum, încercați să-și imagineze jaguarul. Are văzul tuturor același leopardul?

În leopardavse caracteristici sunt identice, cu excepția ultimului, care are următorul conținut: de tip: leopard. Jaguars locuiesc în Sud, America Centrală și de Nord, în parte. Se crede că jaguarul este mult mai bine decât leoparzii de înot.

Dar, jaguari, om de atac în auto-apărare. În general, ei amândoi o fac rar. De exemplu, dacă vă deplasați în interogarea de căutare „jaguar“, se pare că mulți dintre ei sunt confuzi și scrie sub jaguar imagine - „leopardul“, și vice-versa. În fotografiile nu pot fi văzute, dar jaguarul, în general, mai mare decât de leopard. Pe dimensiunea jaguarului este a treia pisica, după tigru și leu. La Jaguarul este un organism foarte puternic, în timp ce leopardul mai sofisticate.Să trecem la culoarea pielii caracteristici otlitelnym aceste pisici minunate frumoase. piele Figura leopard constă în pete și pete individuale, combinate în ring. Același lucru este valabil și pentru jaguar. Dar, pete pe piele jaguar arata diferit.

Ai nevoie pentru a determina care dintre ele sunt de leopard, și pe ceea ce - jaguari. Acest lucru se poate face cu ușurință, re-citit paragraful despre pictura, și dau seama ce imagine aparține cui. Stabili care dintre aceste jaguar negru, iar unele - un leopard negru. Timpul va trece, și va fi capabil să distingă cu precizie între leoparzii de la jaguari, și vice-versa. M-am folosit pentru a confunda, până când nu a explicat ce se întâmplă. Un leu-tigru și leopard, ghepard - o rara ...

Pisicile salbatice sunt comune pe toate continentele și insulele mari, cu excepția Australia, Antarctica, insulele din Noua Guinee, Sulawesi, Groenlanda și Madagascar. Majoritatea trăiesc în tropicale și subtropicale, cel puțin în zonele cu climă temperată. Cheetah și leopard - reperat rodichi.Odna de mai iubitor de pace de pisici de mare - desigur, ghepard. În Africa și părți din Asia vânători cred că Leopard - cel mai periculos pentru prădător uman.

Astfel, TheDifference.ru stabilit că diferența dintre un jaguar și leopard este următoarea:

Oamenii de știință au descoperit că gheparzii sunt nu numai cel mai rapid dintre toate animalele terestre, dar, de asemenea, incredibil de manevrabil. Pentru astfel de concluzii după o lungă zoologi observarea mișcările gheparzi în rata prirode.Vyyasnit sălbatică a animalului nu este ușor. Cel mai rapid animal din lume este, fără îndoială, un ghepard. Nici un animal din lume nu este în măsură să ajungă din urmă cu ghepard, cel puțin pentru distanțe scurte.

Jaguar leopard punct de vedere fizic mai mare, precum și asupra comportamentului

Aici vrând-nevrând, dar să învețe să înoate; Fie că ataca tigri și jaguari pe oamenii cu barca nu știu, dar în cazul în care le întâlnesc în lemn îmbibat cu apă, nu se poate ierta. Cu mari reptile bine carnivore - crocodili, caimani, anaconda, tigri și jaguari, de asemenea, se confruntă, dar cu diferite grade de succes, atunci întrebarea „cine este cine“ este opțiuni mai puțin rezonabile și posibile ...

cap Jaguar este mult mai mare și mai greu decât capul unui leopard, motiv pentru care urechile jaguar apar mai mici

Dar ei sunt capabili să vâneze, nu numai în desișul pădurii, dar, de asemenea, în spații deschise, iar frigul, ele sunt mai stabile decât jaguari. Din nou, acestea sunt mult mai agil și lightfoots decât jaguari, și relativ mai liniștită. De ce? Acest lucru limitează mărimea și greutatea sa, și, de asemenea, conduce la un mod mai secretos de viață decât Jaguar. La jaguar pe teritoriul inamicilor mai mari de astăzi din America de Sud acolo. Asta înainte, în Pliocen-Pleistocen au fost lupi „teribil“, scurt cu care se confruntă urs, spade diferite.

Acesta este un caz izolat, iar leoparzii și jaguarii sunt confuzi în mod constant. Panther și leopard reperat. Văd de multe ori concepții greșite Internet cu privire la similitudinea Jaguarului și leopardul. Acest lucru nu înseamnă că vederea unui ghepard, puteți merge la el și l-au bătut pe ceafă, dar oamenii ei, de obicei, nu ataca - spre deosebire de leoparzi sau tigri. Dar pantera - un gen care include tigri, jaguari, leoparzi și lei. Cine a avut în vedere în citatul cuvântul „Panther“ de la 4 pentru a numi un animal?

Citește mai mult:

 • Ghepardul este diferit de leopardul și jaguarul, ghepard bate ferrari - youtube, trei pisici și
  Vezi ce „Geriatrie“ în alte dicționare: - (. De la Geron greacă tratament vechi și iatreia) Geriatrie sectiunea Klinichev. Geriatrie, AN [...]
 • Ghepardul este diferit de leopardul și jaguarul, ghepard bate ferrari - youtube, trei pisici și
  neuropatia sindrom organic la copii, simptome, tratament la copiii cu diateza neuronale detectat scăderea pragului la sensibilități diferite [...]
 • Ghepardul este diferit de leopardul și jaguarul, ghepard bate ferrari - youtube, trei pisici și
  Mp3 Download Muzica Minus One Song fără cuvinte - Cântec de mamut pentru a începe să ascult muzică Minus One Song fără cuvinte - mamut Song on-line în perfectă [...]
 • Ghepardul este diferit de leopardul și jaguarul, ghepard bate ferrari - youtube, trei pisici și
  Ce se joacă copiii noștri? Aceasta papusa - Alien. În ochii păpușii - planeta. Peste această păpușă Lady Gaga și ei [...]