Ghicitul pe brațul - cum ar fi ghicitul pe dragoste, căsătorie și viitoare pentru copii 1

Ghicitul pe brațul - cum ar fi ghicitul pe dragoste, căsătorie și viitoare pentru copii 1

Chiromantia - una dintre cele mai vechi științe cunoașterea soarta omului în mâinile liniilor. Această știință datează din cele mai vechi timpuri, când strămoșii noștri observat că mâinile lui erau toți oamenii sunt diferiți și au modele diferite. Compararea cunoștințelor despre om cu un model pe brațul lui a dat prima predicție, și acolo chiromanție. Dacă nu știi cum să speculeze pe brațul cu ajutorul lecturii de palmier, va fi interesat să se familiarizeze cu elementele de bază sale și un pic de practică.
linia inimii

Ghicitul pe brațul - cum ar fi ghicitul pe dragoste, căsătorie și viitoare pentru copii 1

Deoarece informația principală poartă linia inimii, preferați să începeți ghicită cu ea.

De obicei, aceasta începe de la sfârșitul degetul mic și se termină cu o curbă concavă din index și degetul mijlociu. Este foarte important în cazul în care se termină curba. În principiu, există trei opțiuni.

În primul caz curba B este situat între index și degetul mijlociu. Persoanele cu o astfel de linie de inima este foarte deschis, prietenos și amabil. Acești oameni ajuta și de a face foarte mult pentru alții, în timp ce nu uita despre tine.

În cazul A, curba se duce la degetul mijlociu. Înseamnă că proprietarul problemelor greșite sunt pe ultimul loc, este dorințele și aspirațiile proprii primordiale pentru el.

Curba în cazul plecării în direcția degetului arătător. Proprietarul unei astfel de curbă înclinată spre perfecționism. Pentru el, totul trebuie să fie perfect și perfecțiune pe care el cere de la alții.


Linia capului (mentală)

Ghicitul pe brațul - cum ar fi ghicitul pe dragoste, căsătorie și viitoare pentru copii 1

line nebun arată modul în care o persoană folosește abilitățile sale mentale, care sunt date de el prin natură. Acesta este de obicei trasat foarte clar. Dacă o vezi, poți doar cu dificultate, înseamnă că o persoană care utilizează capacitățile mentale slabe, sau de lucru într-un loc în care nu este nevoie să se gândească în mod special.

Inscripția ei începe în scobitura palmei între degetul mare și degetul arătător. Dar, la sfârșitul anului se poate termina în mod diferit.

În cazul în care caracteristica - o clar, lung și ajunge la partea de jos, aceasta înseamnă că persoana este foarte inteligent (Figura A). Acesta diferă de la alții prin aceea că ea delves într-adevăr în fiecare detaliu și devine treaba. Astfel de oameni se numesc profesioniști în domeniul lor. De asemenea, ia în considerare amploarea liniei de îndoire. Cu cât lungimea, omul imaginativ posedă.În cazul în care linia este scurt si drept (Figura B), atunci proprietarul său are o minte logică și de cele mai multe cazuri, sa bazat doar pe el. Dar imaginația și fantezia aruncă undeva departe.


țin-te bine

Ghicitul pe brațul - cum ar fi ghicitul pe dragoste, căsătorie și viitoare pentru copii 1

Life Linia vorbește despre iubirea de sine umană, lumea din jurul lui și viața în general. Pe aceasta puteți afla despre starea de sănătate fizică a persoanei, precum și bolile sale cronice.

De mare importanță este zona curbă, care ocupă palma. În cazul în care este destul de departe de degetul mare (Figura B), atunci titularul are o mare vitalitate și viabilitate. Cu alte cuvinte - îi place să trăiască.

În cazul în care curba este aproape de degetul mare (Figura A), persoana nu are suficientă energie și de multe ori suferă de depresie.

Este important de știut că, în linia de lungime divinație nu este vorba despre durata de viață a unei persoane, și lacrimi - moartea si boala. Ghicitul pe brațul nu poate oferi astfel de informații exacte cu privire la persoana.


line soarta

Ghicitul pe brațul - cum ar fi ghicitul pe dragoste, căsătorie și viitoare pentru copii 1

În continuare este linia destinului. Acesta indică destinația omului în viață, sensul vieții sale. Se întâmplă că o parte din ea nu se întâmplă. Motivul este faptul că mulți oameni nu au un anumit scop în viață, ci pur și simplu există.

Titularii de opțiunea B au obiective și vise care încearcă să pună în aplicare în viitor clar definite. În cele mai multe cazuri, acesta este plat și drepte.

Deseori, oamenii au găsit diavolul în formă de opțiune A, care începe de la încheietura mâinii și traversează linia vieții în palma ta. Dacă este departe de ea, atunci persoana din copilărie a fost departe de familia sa și rezolvat întotdeauna în sine problemele sale. El a fost folosit pentru a fi singur și că aceasta nu se sperie.


line căsătorie

Ghicitul pe brațul - cum ar fi ghicitul pe dragoste, căsătorie și viitoare pentru copii 1

Săgeata a indicat copii

Foarte des, fete tinere și femei interesate de probleme de căsătorie, ei vor să știe când vor întâlni dragostea și să se căsătorească dacă sufletul la gură, câți copii vor avea și cât de mult au însemnat pentru ei. În general, este o întrebare interesantă la care răspunsul poate fi ghicitul la îndemână.

căsătorie linie sau linie de căsătorie (după cum doriți) sunt situate pe marginea mâinii sale. Dacă este o foarte clară și profundă, există o căsătorie sau de căsătorie. În cazul în care nu este clar și slab, atunci relațiile sunt în etapa de atașare ușoară și dragoste incertă. De asemenea, trebuie să se uite la cât de departe este de centrul curbei. În cazul în care este foarte aproape, atunci dragostea va veni mai devreme și căsătoria este devreme.

Dacă la capătul conectorului liniei de căsătorie, ea vesteste sfârșitul iubirii, adică divorțul. căsătorie de succes și fericit pentru cei care au această linie se unește treptat cu curba soarelui.

bare mici care se extind de la căsătorie dreaptă este pentru copii. Cât de multe cratime, atât de multe oportunități pentru copii. Dacă acestea sunt adânci și lungi, este băieți, dacă scurt - fete. Claritatea acestor segmente indică faptul că copiii sunt sănătoși și puternici, și palide, care copiii vor fi slabe.

Pentru o femeie, planuri de căsătorie și capacitatea de a avea copii este întotdeauna în primul rând. Prin urmare, nu este surprinzător interes cu care detaliu jumătatea slabă a omenirii la ghicitul dintr-o privire.