Giardia simptomelor pentru copii și regimul de tratament

Giardia simptomelor pentru copii și regimul de tratament

Giardioza boli parazitare la scară largă, care este însoțită de o disfuncție a intestinului. Diagnosticați-l la copii dintr-o dată este imposibil. De ce? Dificultatea constă în faptul că, la prima vedere poate părea că copilul este ceva banal otrăvit, scăderea apetitului și diaree este prezent.Frecvența simptomelor de tratament confuz și adecvat este întârziată. Care este problema și de ce este atât de bine camuflat?

Ce este Giardia, și ce sunt periculoase

Giardia - acest tip de paraziți protozoare au două stadii de dezvoltare - forma vegetativă (trophozoite) și cistita. Trophozoite - este forma activă și mobile de parazit, în formă de pară, cu dimensiuni de 10 - 25 x 8 - 12fi, are patru perechi de flageli și „ventuza“ sub forma unui disc pentru atașare la microvililor enterocitelor micilor celulelor intestinului mucoasei.

Gura, ca atare, acest parazit nu are. Puterea se produce endoosmoticheski, adică numai substanțele nutritive dizolvate incluse în hidroliza parietal digestiv uman - A 80 - 90% din substanțele primite din stomac.

Membrane de digestie se realizează de enzimele în membranele enterocite și mikrovosinok aceste membrane conținut aproximativ 3000 și este atașat la ei prin lor „fraieri“ giardia.

Deșeurile și prezența unor astfel de „vecini“, într-o cantitate mare - de la 1 milion la 1 cu. cm. poate provoca procesul de malabsorbtie. Atașat la vilozități membranei, Giardia afecta absorbția de grăsimi, carbohidrați, vitamine, reduce activitatea enzimelor care implică în continuare tulburări metabolice, simptomele de dysbiosis detectate, frecvent nevoia de scaun, durere la nivelul intestinului, pierderea apetitului, oboseală, oboseală, greață.

Lyamblioznoy enterită însoțită de nevoia mai frecventă la scaun și conținutul său care cuprinde un amestec de mucus.

Singurul loc favorabil pentru viața de Giardia este intestinul subțire. În ficat sau orice alt organ, ei nu pot trăi, pentru că este în intestinul subțire se efectuează digestia completă și absorbția de nutrienți, vitamine, minerale, a primit alimente.

reproducerea vegetative se produce forma direct în intestinul subțire prin divizarea Giardia individuale și are loc în condiții optime de viață. Odată cu deteriorarea nutriției umane, foame, niveluri ridicate de bilă începe tsistirovanie trofozoit. (Un număr mare de bilă urs - găsi aplicarea în text ....)

Chisturile formează în această specie de patogeni este de a răspândi infecția și are o funcție de protecție.

formarea de chisturi apare în partea îndepărtată a intestinului subțire și colon, apoi chisturi sunt excretate în materiile fecale în mediul, în cazul în care acestea pot rămâne viabile într-un mediu umed la 2 - 3 luni.

Pentru a infecta organismul necesită doar 10 chisturi. În timpul zilei, persoana infectată produce aproximativ 18 miliarde de euro. Chisturi.

Metodele de contractare acestei boli sunt:

 • Nerespectarea igienei personale.
 • Consumul nu este mancarea mytyh.
 • Utilizarea non tratate cu apă din surse necunoscute.

Clorinarea apei, de asemenea, nu exclude posibilitatea de infecție.

Motivele pentru Giardia la copii

Giardioza la copii se manifestă mai frecvent. Acest lucru se datorează în primul rând utilizarea copiilor alimentari mai lichide, care, la rândul său, duce la o creștere a intensității digestiei membranei, care este condiții ideale pentru hrănirea și reproducerea giardia în organism.

La adulți, boala apare comparativ mai scăzute din cauza respectarea normelor elementare de igienă și prevalența cavitatea digestiv - divizarea particulelor mai mari de nutrienți în cavitatea mici intestin.

Cel mai mare procent de boală giardioza înregistrate la copiii preșcolari, în cazul în care a redus sau de control inexistentă de igienă personală.Giardia simptomelor de copii și semne

Simptomele de Giardia copilului în ceea ce privește scăderea apetitului alimentar, nivelul general, apariția de greață, diaree. De asemenea, pot exista plângeri de stare de rău, și dureri în abdomen.

infecție prelungită observată intoxicație, ceea ce conduce la o reducere a greutății și slăbirea mecanismelor de apărare ale sistemului imunitar, erupții cutanate, alergii.

Există cercuri sub ochi, corpul este slăbit și epuizat din cauza lipsei de absorbție a vitaminelor și a mineralelor care provin de la sursa de alimentare.

Metode de diagnostic de Giardia la copii

Pentru a identifica Giardia koproskopicheskie utilizate și metode de testare serologice.

cercetare Koproskopicheskie presupune studiul conținutului de scaun:

 • intubarea duodenal invazivă a duodenului.
 • Studii scabroase noninvazive de fecale - Depozit bacterii fecale suprainfectia, yaytseglist, însămânțarea bacteriană, scatologiei.
 • Koproimmunodiagnostika - metodă de detecție în extractele apoase de antigen specific fecale lamblia.

Atunci când se colectează sub formă vegetativă de analiză într-un lichid într-un scaun scaun și chisturi decorate sunt diagnosticate în termen de două ore de la momentul colectării scaun. După două ore de trophozoite își pierde activitatea, chist își schimbă forma.

Tehnicile de diagnosticare sunt opționale și serologice reprezintă imaginea de ansamblu, deoarece acestea reflectă în mod indirect reacția imună la prezența agentului patogen. Bazat pe detectarea anticorpilor care sunt specifici pentru antigene giardia.

Anticorpii din clasa M (IgM) apar deja la 10 - 14 zile după infestarea și anticorpii din clasa G (Ig G) prezente în sânge sunt 1 - 2 luni de la îndepărtarea completă parazit din organism.

Tratamentul Giardia la copii

Tratamentul giardioza la copii are propriile sale caracteristici. Simptomele bolii poate fi acută sau cronică în natură, prin urmare, regimul de tratament va fi diferit. Perioada de incubație durează 1 - 2 săptămâni.

 • Forma acută are loc în termen de 5 - 7 zile și necesită tratament imediat, și este de dorit să o facă în spital, sub supraveghere medicală, pentru a preveni reapariția bolii și trecerea la forma cronică.
 • Forma cronică este mijloace periodice manifestare a simptomelor de giardioza - un timp în care parazit intra in organism, creste, se multiplică și formează un chist, gata să invadeze. Această perioadă, boala durează o medie de aproximativ 4 săptămâni.

giardiaza cronică tratament trebuie să fie treptată și complexă. După detectarea chisturi de Giardia in fecale copil, tratamentul ar trebui să înceapă imediat.

Întregul complex poate fi împărțită în 3 etape și să fie reprezentate sub forma unei diagrame:

 • Faza pregătitoare. care include o dietă cu o utilizare limitată de carbohidrați, proteine ​​creșterea aportului alimentar coleretice, antihistaminice, menite să creeze condiții agraveze reproducerea patogen. Este nevoie de aproximativ 1 - 2 săptămâni.
 • Terapie de droguri. Această perioadă implică, de asemenea, utilizarea ehnterosorbentov, antihistaminice pentru ameliorarea reacțiilor alergice, împreună cu intoxicație Makmiror, tinidazol, etc. Pasul ocupă 5 -. 10 zile.
 • Etapa finală este îndreptată spre stimularea și îmbunătățirea mecanismelor de apărare ale sistemului imunitar, stabilizarea microflorei intestinale, normalizarea metabolismului. În această etapă, folosit, de asemenea, o dieta care include fructe proaspete și coapte și legume, produse lactate, diferite tipuri de cereale. Aceasta dieta are ca scop îmbunătățirea proceselor de motilitate și recuperare intestinale. De asemenea, utilizarea pro și prebiotice. Este nevoie de 2 - 3 săptămâni.

Tratamentul în remedii populare pentru copii Giardia

 • Tratamentul de remedii populare de giardioza la copii implică nutriție adecvată și utilizarea prescripțiilor medicina tradițională pentru starea generală de sănătate.
 • Este necesar să se limiteze consumul de dulciuri, o cantitate mare de glucide promovează creșterea a formei active a parazitului care crește numărul de persoane.
 • Acesta ar trebui să ofere o creștere a produselor dietetice care conțin cât mai mult posibil de proteine ​​- este de produse lactate, legume și fructe terci, deoarece dieta proteine ​​inhiba functiile vitale si giardia de reproducere.

În plus față de normalizarea puterii, puteți folosi remediile tradiționale dovedite. Se tratează Giardia în rândul copiilor este întotdeauna dificil. Dar puteți utiliza produsele preferate pentru copii și nu au nici o problemă.

 • Rețeta mijloacelor naționale de semințe de in și cuișoare ajuta la curatarea organismului si restabilirea microflorei intestinale la copii. Pentru aceste seminte zdrobite in și garoafă într-un raport de 10 la 1 într-un mixer (o râșniță de cafea) la o masă omogenă. Acest amestec poate fi adăugat la alimente și pot fi utilizate în formă pură într-o linguriță pe zi, cel puțin o lună. Semințele de in învălui mucoasa intestinală, inhibă procesele inflamatorii și contribuie la normalizarea microflorei.
 • Nu remediu popular este mai puțin eficace de lapte de usturoi. Aceasta reteta este foarte simplu și relevant, în cazul în care pentru tratarea acestei boli la copii. Usturoi, se taie și se adaugă la un pahar de lapte cald, pentru a-și apăra timp de 10 minute, bea. După aceea, este de dorit să se întindă timp de cel puțin o oră, cel mai bine este de a utiliza pe timp de noapte. Astfel de activități pot fi realizate la fiecare 2 - 3 zile.

Medicamente pentru tratamentul Giardia la copii

Tratamentul Giardia este efectuată cu precauție, deoarece multe medicamente nu sunt potrivite pentru utilizarea de către copii.

Decizia de a lua sau nu de a lua medicamente de medicamente depinde întotdeauna de eficiența și disponibilitatea de efecte secundare, precum și capacitatea de a primi copii. În acest sens, soluția cea mai rentabilă poate fi numit Makmiror (nifuratel) - se aplică nu numai la giardia, dar, de asemenea, asupra infecțiilor bacteriene intestinale, ciuperci din genul Candida.

Excretată de rinichi și nu are nici un efect asupra ficatului. Efectele secundare pot fi descrise doar ca o erupție pe piele, greață și amărăciune în gură, în unele cazuri. În plus, medicamentul poate fi administrat la copii sub un an.