Grădină casă de vacanță cu propriile lor mâini - o fotografie, instrucțiuni, și etapele de construcție, mâinile - cum

Grădină casă de vacanță cu propriile lor mâini - o fotografie, instrucțiuni, și etapele de construcție, mâinile - cum
Proiectarea și construcția acestei case de vacanță este foarte simplu. Acest proiect este ușor de modificat și de a se adapta la nevoile dumneavoastra. De exemplu, pentru a crește lățimea sa, suficientă pentru a stabili pilon intermediar suplimentar. De asemenea, un proiect similar și un exemplu de construcție, am luat în considerare în această înregistrare.Cu toate etapele de construcție a unui astfel de casă este ușor să facă față cu propriile lor mâini, chiar și un om bun novice - în partea de jos a articolului căptușită cu editare foto etapă a desenelor și modelelor sale - le vezi veți înțelege că nu este nimic complicat despre el, iar clădirea a fost destul de ieftine, care, fără îndoială, este o altă importantă avantajele unui astfel de proiect.

Miezul multi-strat de casa noastră de grădină constă dintr-un decalaj, bare de sprijin, OSB si izolare. Pentru rezultatul dorit este foarte importantă secvență exactă a operațiilor. Deci, recuzită și latină colectate mai întâi într-o singură structură, și numai apoi instalate în găuri și betonate. Acest lucru face posibil să se alinieze automat înălțimea de bază și să respecte „liniile roșii“.

Locuința este o structură antretoaze, captusite pe ambele fețe cu un strat de izolație în mijloc. Pentru învelire utilizate panouri exterioare și interioare OSB (oriented strand board) de 15 mm grosime. Pentru casa a fost potrivit nu numai pentru o resedinta de vara, este bine izolat. Suprafața podelei unde izolația trebuie să fie impermeabil și rezistent la compresiune, polistiren extrudat utilizat.

Veți avea nevoie de următoarele instrumente pentru instalare

polizor unghiular

baterie de foraj alimentat și (sau) șurubelniță

Grinzi, grinzi, placi groase si subtiri, stinghie, benzi - toate au nevoie pentru grădina noastră acasă.

Pentru construirea am ales zada, care este deja colorarea este foarte rezistent la intemperii. Elemente de structură, ceea ce este important pentru stabilitatea dimensională (de exemplu, bușteni), realizate din placaj.

Ferestrele și ușile comandate de dimensiunile individuale din atelier. Acesta costa un pic mai scump, dar a eliminat necesitatea de a adapta designul nostru la dimensiunea standard a. Pentru a construi panourile de perete vor avea nevoie de o suprafață relativ mare plană.

În cazul în care aceste site-uri nu au la dispoziție, cel mai bine este să stoc capre.

Proiectare si desen al casei noastre gradina (pentru un clic imagine mai mare pe el)

Grădină casă de vacanță cu propriile lor mâini - o fotografie, instrucțiuni, și etapele de construcție, mâinile - cum

Etapa 1 de construcție: Construirea fundației

În primul rând decide, la locul de desfășurare. Pentru casa (cu terasa viitoare) este necesară suprafață plană de 4 x 4 m. De la o platformă de a elimina resturile uproot arbuști, dacă este necesar. Numai atunci puteți trece la fundație. Pentru fundație groapă săpat 70 cm gropi adânci ar trebui să fie suficient de largi. - 30 x 30 cm - la stivuite pe partea de sus a grinzilor nu este blocat accesul la ele, și nu interferează cu turnarea betonului.

 1. Cu marginile inferioare ale lag teșit la o grindă a căzut de pe placa de bază și întreaga suprafață a sarcinii casei este distribuită uniform.
 2. joists stabilite (grinzi de bază) în suport, fixate cu șuruburi la cap mare, nu cerând o șaibă specială.
 3. Suport instalat exact în centrul gropilor de fundație. le betonate, astfel încât placa de bază are un cuplu de centimetri deasupra suprafeței de beton.
 4. Pentru partea de jos a lag înșurubate tijele de lungime corespunzătoare. Acestea servesc drept suport pentru OSB, care este așezat un strat de izolație.
 5. grinzi externe Bară de susținere este fixat cu o singură latură interioară. Prin fasciculul central de bare de susținere sunt fixate pe ambele părți.
 6. La intersecția casei cu un pridvor grinzi conectat patru șuruburi lungi. Suprafețele ambelor grinzi trebuie să fie la același nivel.
 7. Pe plăcile OSB bare de susținere prevăzute, napilennye strict dimensiune (distanța dintre grinzi). Placă înșurubate la șuruburile de învelire.
 8. Locațiile Polonezilor din plăcile OSB au tăiat degajari pentru o fixare precisă. Este mai ușor de făcut în avans puzzle. număr de înmatriculare de ultima lungime aripi.

etapa a 2-a construcției: Încălzirea prin pardoseală

 1. Placi din polistiren extrudat retezate și a pus între grinzi de podea.
 2. Am pus pe partea de sus a barierei de vapori. Atașați-l la capsator grinzi, scotch cu bandă adezivă cusături.
 3. scînduri stabile Laid conectarea secvențial șanțuri și creste. le Secure cu șuruburi.
 4. Retezate de pe ultima lățime de bord la dimensiunea dorită. La prima placa îndepărtată pieptenele.

Etapa 3: erecte pereți cu propriile sale mâini viitorul casei grădină


Pentru peretele din lemn selectat secțiunea 6 x 12 cm. În primul rând, este capabil să reziste la o greutate suficient de mare viitor acoperiș verde, care va fi de cel puțin 90 kg per mp. m. În al doilea rând, cu o astfel de grosime este suficient spațiu pentru izolarea interioară (6 cm). In al treilea rand, o astfel de lemn oferă un suport fiabil pentru placare grosime duplex de 12 cm.

Pereții constau dintr-un cadru, film izolarea și căptușeala interioară. Pelicule de izolare de aburi trebuie neapărat să fie plasate pe interiorul izolației termice, pentru a evita efectul de seră. Pentru a accelera construcția panourilor de perete cu toate straturile lor ar trebui să fie colectate în prealabil - în formă finită acestea sunt mai ușor de instalat și de a alinia. La conectarea diferitelor straturi ale peretelui, este important să se facă totul la milimetru, deoarece pereții trebuie să fie strict dreptunghiular. Cu toate acestea, din cauza mare format, tăiate strict la unghiuri drepte față de alinierea plăcilor OSB nu este dificil. Grosimea totală peretelui este de 9 cm, acesta va fi adăugat ulterior sipca și astereală.

Design-ul dispozitivului și podeaua și pereții casei

Grădină casă de vacanță cu propriile lor mâini - o fotografie, instrucțiuni, și etapele de construcție, mâinile - cum

Structura rigidă a pereții casei

În structura noastră nu conferă rigiditatea longitudinală a lonjeroanelor. Această caracteristică ia pe plăci OSB de format mare. Prin urmare, construcția ar trebui să fie calculată astfel încât să se utilizeze întreaga planseului, nu pe capacitatea lor de a tăierii.

Instalarea casei este mai convenabil pentru a începe cu peretele longitudinal posterior. Struts, înșurubate pe podea și perete, se va menține în poziție verticală. Ferestrele sunt introduse în peretele lateral pentru montarea peretelui frontal longitudinal. Peretele frontal va fi pus responsabil de pereții laterali ai fund și să dea o la fereastra prin raftul din față.

Pereți este cel mai convenabil pentru a colecta într-o poziție orizontală. Acest lucru va permite să se deplaseze cadrul și plăci OSB cu o precizie milimetrică și de a gestiona, în același timp, fără un sprijin suplimentar și de fixare.

 1. Cadru fabricat. Pentru a capsator ei atașat de film. Efectuat OSB astereală.
 2. Am stabilit prima bretele pentru perete, asigurând un capăt al bazei.
 3. Stabilit primul perete, aliniați-l pe verticală. După aceea ne-am înșurubează de-al doilea capăt al ei fiecărei bretele.
 4. Atașați perete la podea prin înșurubarea ei peste pragul. Găuri pentru șuruburi 180mm forate în prealabil.
 5. Am eliminat o acoladă și set de perete transversal. Înșurubați-l pe perete longitudinal, apoi la podea peste prag.
 6. Cutie cu fereastră înșurubate la posturile și traverselor prin. Ei forate gauri pentru acest lucru în avans.
 7. Am pus în fereastra. alinierea la același nivel cu marginea exterioară a raftului. Înșurubați cu trei șuruburi de-a lungul longitudinale și cele două șuruburi de pe laturile scurte.
 8. fereastră verticală montat înainte de a monta al doilea perete longitudinal - este posibil să-l șurub pe suportul frontal.
 9. După instalarea pereților contravântuiri transversale îndepărtate. perete longitudinal doar plasat o culoare la stâlpii pereților transversali și șuruburi filetate.
 10. Grinzile a făcut săpături în rosturile cu montanți. Ei au folosit un ferăstrău pentru a tăia și dalta restrictive pentru craituire.
 11. Ajustați căpriori laterale. Găurile peste pre adâncită degajări 20 mm. Nu uita, de asemenea, pentru a face de-a treia crestătura de pe raftul din mijloc.
 12. fundație robustă și fiabilă pentru acoperiș este gata! Rămâne de a efectua lay termice si hidroizolatii si de acoperire selectat.

Etapa 4: Auto-asamblarea grădina de pe acoperiș la domiciliu

Un simplu șoproane acoperișul casei este format din șapte căpriori, în repaus direct pe pereții longitudinali față și spate. Deoarece acoperișul este de așteptat plantat mai târziu, design-ul ar trebui să fie rezistente.

Pentru a renunța la ferme de deflexie mari, ar trebui să fie să crească grosimea de până la 16 cm, sau pentru a reduce spațiul dintre ele. Am mers pe a doua cale și instalate căpriori convenționale 6 x 12 cm, cu intervale de 57 de cm.

 1. Se calculează distanța dintre căpriori, măsurând marginea superioară a doi pereți longitudinali, pornind de la peretele lateral. căpriori cutate.
 2. Pentru căpriori externe nu picătură, au înregistrat colțurile lor de oțel. căpriori medii sunt fixate căptușeală.
 3. Atașat sub pelicula izolatoare cu abur: întins transversal pe direcția de grinzi, fiecare 15 cm capsator fix.
 4. De-a lungul perimetrului de ture generoase lăsate în jos pe perete. Odată finalizat căptușeală, filmul a fost tăiat exact de-a lungul perimetrului.
 5. plăci OSB pentru care se confruntă partea de dedesubt a retezate la dimensiuni. piese recoltate si tavanul invelite pereți.
 6. Laid izolație între căpriori, apoi siderat scanduri stabile prin înșurubarea lor la fiecare căprior cu două șuruburi. Gata!

Izolație acoperiș:

Pentru casa pot fi utilizate nu numai în timpul verii, ar trebui să fie cald. Un important pas - izolarea termică a acoperișului. Izolația, care este plasat între căpriori, tăiate la dimensiune, egală cu distanța între căpriori, plus 1 cm. Această alocație ar „potrivi“ banda de vată minerală între căpriori vraspor.

Acest lucru este important, astfel încât nici o lacune.

Pe partea de sus a izolației este pus tesatura Trussed, protejează izolația de penetrarea umezelii de mai sus.

pânze suprapuse transversal grinzi, la îmbinările realizate se suprapune peste cel puțin 10 cm. Pânza este atașat la capsatorul căpriori.

Înșurubate pe fiecare grindă cu zăbrele bord căprior va stabili pânză și de a crea un spațiu de ventilație.

Faza de 5 instalare: Casa de gradina fațadă

Deși punct de vedere tehnic foarte greu de depasit placi de OSB, finisaje arata neatractive. Am decis să arma pereții cofrajului. Casa va arata mai frumos, și spațiul aerian al carcasei oferă uscarea constantă a pereților.

scanduri stabile - o soluție bună pentru piele exterior! În primul rând, combinația de „nut si feder“ va proteja credibil casa de vânt și umiditate, care nu își pot permite OSB matisare. În al doilea rând, structura de scanduri elegant striate vizual da o mai mare armonie acasă. În al treilea rând, o astfel de suprafață este mai ușor de vopsea.

Pardoseala trebuie să fie plasate în afara strict verticală, deoarece sunt mai puțin disponibile pentru introducerea și stocarea lor în apa de ploaie rosturile verticale. Dacă preferați o tapiterie orizontală, asigurați-vă că fantele de bord sunt orientate în jos, astfel încât acestea să nu se acumuleze apa.

Protecția nu este necesară pentru laricele, dar suprafața cea mai nevopsită repede te plictisesti. Doar o singură soluție - pentru a picta casa! Pentru a acoperi cele mai bune vopsele de fațadă de cumparare - structura lor elastică rezistă căldura verii. Pentru gudron de lemn nu a stat prin intermediul bord vopsea mai întâi grunduite și apoi acoperite cu strat de acoperire. Astfel, umed-vopsea-cum ar fi casa de jucărie este gata să primească oaspeți! Acum puteți face un aranjament intern.

 1. Kontrobreshetku instalat orizontal, cu incremente de 65 cm.
 2. Am stabilit prima placa de mantale, retezate off de la canelură ei.
 3. Înșurubați toate placa combina in mod constant si creste caneluri.
 4. deschideri de ferestre Zona avansa retezate de pe dimensiunea bord.

Fotografii și etapele de construire a unei case de țară cu mâinile lor

Mai jos celelalte intrări pe tema „Cum de a face propriile mâini - gospodarului!“

Cu mâinile lor> Construcție> casă de țară în grădină cu propriile mâini - o fotografie, instrucțiuni, și etapele de construcție