Grija pentru o geaca de piele la domiciliu decât produsele prelucrate

norme fundamentale

Astfel, eticheta studiate au o idee clară despre dacă este util sau nu pielea este expusă la anumite tipuri de curățare, de călcat și uscare. Mai mult, ar trebui să meargă la cerințele elementare pentru depozitarea unor astfel de lucruri.Înainte de utilizare, trebuie să trateze spray hidrofuge speciale geaca de piele sau lotiune. Instrumentul formează un strat ușor și discret de protecție pe suprafața de îmbrăcăminte și îl protejează absoarbe umezeala și umed. Pe vreme umedă și umedă este necesar să se ocupe de jacheta de 2-3 ori pe saptamana, cu frecvente-l poartă. În plus față de emulsia impermeabil la apă, este necesar să se utilizeze creme și spray-uri concepute pentru a hrăni pielea. Aceste substante nutritive sunt capabili de a hidrata pielea și pentru a preveni apariția de fisuri pe ea și escoriații premature.

zona gâtului prelucrate primar, manșete și buzunarele de jos jacheta. Aceste locuri sunt adesea supuse la frecare, atât în ​​corp și a obiectelor din jur. Pentru a se implica în astfel de nutrienți nu înseamnă încă în valoare de ea, pentru că puteți îmbibat cu apă vizibil de material, iar pielea devine mult mai întunecată în locuri în care fondurile depozitate. Este demn de remarcat faptul că procesul de jachetă de piele, aceasta înseamnă suficient 1 dată pe săptămână. Alegerea produselor de îngrijire trebuie să fie exclusiv cele utilizate pentru haine. Dar există unele abateri de la regulile. De exemplu, uleiul de ricin hrănește și dă articole din piele aspect lucios.

Curățarea regulată de haine va ajuta pentru a evita problemele cu reproducere lungă durată Pete. Pentru a șterge produsul din piele de murdărie, ar trebui să utilizeze mai întâi o cârpă uscată și moale. Se pune contaminarea șterge și îndepărta urmele. Dacă trebuie să curățați cu o cârpă umedă, este necesar să se testeze inițial modul în care pielea reactioneaza la umiditate. De exemplu, acest tip de piele ca husky, foarte blând și nu tolerează excesul de umiditate. Produsele din Huskies sunt proiectate pentru vreme uscată și caldă. Ei în contact cu apa apar pete intunecate care sunt greu pentru a scăpa de. Sa uscat curat numai, la fel ca în cazul murdăririi grele dau curatatorii chimice. Pentru a avea grijă de o jachetă de piele, precum și utilizarea unei anumite metode pentru aceasta constă în a lua în considerare tipul de piele.

Există anumite reguli pentru prepararea de stocare pe termen lung a lucrurilor, și anume, pentru a trata sezon, mantaua trebuie să fie curățate de contaminanți. Pentru a face acest lucru este mai întâi șters cu o cârpă moale, uscată. După aceea, în cazul în care este permis, apoi o cârpă umedă este necesar să se meargă pe suprafața lucrurilor. Pentru articole de îmbrăcăminte uscate atârnă într-o zonă de uscat și bine ventilat și asigurați-vă că pentru a trempel. În garderoba ei deja atârnă într-un capac special realizat din material natural, în care puteți plasa plicuri cu o aromă plăcută de insecte dăunătoare și paraziții. Cazuri pentru depozitarea hainelor este recomandat pentru a preveni deteriorarea fizică și pătrunderea luminii solare.

Grija pentru o geaca de piele la domiciliu decât produsele prelucrate

Purtati haine realizate din materiale naturale plasate în condițiile meteorologice corespunzătoare, de exemplu, nu purta o jacheta din piele moale și subțire, într-o zi ploioasă sau cu zăpadă. Trebuie amintit faptul că un astfel de material delicat nu tolerează îngheț. umiditate excesivă poate deteriora produsul și strica forma.Uscarea și produse de curățat

Dacă se întâmplă să cadă în vreme rea, iar mantaua a fost înmuiate prin intermediul și prin, adică, un set de reguli care trebuie respectate într-o situație similară:

 1. 1 Deci, mai întâi trebuie să ștergeți cu o cârpă uscată pentru a îndepărta excesul de umiditate de suprafață. Mantaua trebuie extins la o suprafață rigidă, sub prosop și se împrăștie curățate ușor, fără a tensiune. Prosopul trebuie înlocuit periodic să se usuce și schimba poziția jachetei periodic.
 2. 2 lucru pe care trebuie să stea pe un umeraș și loc într-o zonă uscată, ventilat. Pentru a forma manșoanele nu sa schimbat și nu este dependent pânză, prosop mic rulată într-un tub și filetate în mâneci.
 3. 3 După uscare completă trebuie să fie tratate geaca de piele hidratant.
 4. 4 Dacă un produs rămâne o mare cutele și se pliază, ei pot încerca să netezi cu ajutorul fierului. Pentru a face acest lucru, folosiți o cârpă groasă, care include între fier și piele, și cu atenție calcate. Înainte de a începe masă ar trebui să efectueze testul pe partea interioară a mantalei, modul de pe dispozitiv pentru a selecta un nivel minim.

Grija pentru o geaca de piele la domiciliu decât produsele prelucrate

Sfaturi pentru piele de căprioară

Îmbrăcăminte Suede necesită o îngrijire specială și delicată. îngrijire caracteristică este în curățarea uscată corectă și prelucrarea regulată a mijloacelor speciale. Pentru a avea grijă de o jachetă din piele intoarsa va avea nevoie de:

Grija pentru o geaca de piele la domiciliu decât produsele prelucrate

 1. 1 impregnare universal pentru un anumit tip de piele, care va fi protejat de umiditate și murdărie. Aceste mijloace acoperă suprafața neclară și previne pătrunderea prafului și a altor contaminanți să pătrundă adânc în materialul. Aceste fonduri de curățare rapidă și ușoară.
 2. 2 gumă de șters și o perie specială. Reziduuri de praf și murdărie îndepărtat de pe piele numai după uscarea acestuia. Cu ajutorul unei perii cu murdaria peri moi îndepărtate de pe suprafață, racla este în aceeași direcție, mai degrabă decât frecarea într-un singur loc. Apoi radiera este în valoare de o plimbare pe suprafața care urmează să fie curățat. Cu ajutorul unui burete elastic sau gramada perie pe hainele raspushivayut și să-l ceară aceeași direcție.

Pentru a elimina grăsime și poate fi folosit gras, locuri vechi obosit pe piele de căprioară:

 1. 1 Amoniac, 250 ml de apă ia aproximativ 10 picături de alcool. Această soluție șterge pata. După tratament, materialul este curățat cu o cârpă umedă și uscată lucru. Uscarea trebuie să fie într-o cameră uscată, departe de radiatoare.
 2. Tabelul oțet 2 este, de asemenea, capabil de curățare a pielii împotriva petelor grase. Otetul diluat cu apă în proporție de 250 ml de apă, 15 ml de otet. La această soluție a fost scufundată tampon de bumbac și ștergeți zonele lor murdare. Rămășițe sunt îndepărtate cu o cârpă umedă curată.
 3. 3 Peroxidul de hidrogen se dizolvă în apă și frecat cu o manta cu soluția. Peroxidul a fost adăugat la 0,5 pahar de apă de 1 h. L.

Se întâmplă ca contaminarea este destul de dificil, iar aceste mijloace și metode nu sunt în măsură să facă față cu ei. În acest caz, nu este necesar să se prelucreze din piele în propria lor casă, iar cea mai bună soluție este de a oferi haine pentru curatatorii chimice.

Dacă au existat cute în geaca de piele, acestea pot fi îndepărtate cu ajutorul aburului. Pentru acest câștig în baia de apă caldă, iar pentru 10 - 15 minute posta peste mantaua de apă. De asemenea, modul pereche perfect verticală pe fier, principalul lucru pentru a calcula distanța și temperatura dispozitivului.

Este important să ne amintim că înainte de a efectua orice articol de îmbrăcăminte din piele măsuri de curățare ar trebui să le încercați inițial în interiorul produsului, ascuns de ochii.

În dumneavoastră paraziți corp viu?

Prinderea pe treburile casnice și de curățenie atât de ușor „pick up“ parazit, deoarece contactul cu ei doar inevitabil, mai ales dacă aveți animale de companie.

Simptomele apariția paraziților în organism poate fi:

 • boli frecvente răceli, infecții respiratorii acute, dureri în gât, tuse
 • in curs de desfasurare curge nasul alergic, ochii roșii
 • alergii ale pielii, mâncărimi, eczeme
 • negi și papiloame
 • dureri de cap și diverse dureri și crampe la nivelul organelor interne