hanorac femei are selecția și combinația de reguli cu alte articole de îmbrăcăminte

Hoodie pentru femei - un fel de îmbrăcăminte care nu atât de mult timp în urmă a apărut pe rafturile de dulapuri și rafturi de fete moderne, dar rapid câștigat popularitate și dragoste. Numele vine de la cuvântul englezesc hotei, care se traduce ca „capota“.jachetă neobișnuită cu o glugă iubit de multe femei de moda, și de la îmbrăcăminte sport a devenit o zi cu zi.

Înainte de a cumpăra un hanorac, este important să se înțeleagă nu numai modul de a alege și de ce să poarte, dar, de asemenea, să știe unde a existat astfel de haine care există specii de astăzi. În mod corespunzător elementul selectat se va adăuga un dulap și curge armonios în stilul general al fetei de orice vârstă. Prin urmare, achiziția ar trebui să se pregătească cu atenție hanorace.

Istoria apariției și popularizare hoodies

hanorac femei are selecția și combinația de reguli cu alte articole de îmbrăcăminte

Doar câteva decenii în urmă haine hanorac tineri au fost luate în considerare, preferă stilul hip-hop.

Prin urmare, mantaua izolată cu un hanorac fermoar cu gluga, guler ridicat și buzunare pentru mâini perfecte pentru băieți și fete care petrec mult timp pe stradă.

Pentru hanorace presupune doar o singură combinație - blugi și adidași. Imaginându-o astfel de imagine cei mai mulți oameni asociază aceste hanorace cu grupuri de huligani, care acoperă capul și fața, în scopul de a se ascunde.

Punctul de cotitură al istoriei modei a venit atunci când pe hanorace observat designeri eminenți. Inițial, colecții de modă în jurul acestei imagini au fost create Ralfa Lorena si Tommy Hilfiger, urmat de multe alte trendsetteri au folosit această tendință. Ei furnizează multe femei se uita la hanorac femei complet diferite, încercați-le pe la imagini și bucurați-vă garderoba extinse.

Până în prezent, numărul și diversitatea hanorac femeilor lovește orice imaginație, cum ar fi haine, care se pot combina acest sacou cu un fermoar, buzunare și capota. Cele mai multe se potrivesc armonios într-un astfel de stil casual, hanorac, combinate cu jambiere sau blugi, pantofi confortabile și un rucsac. Dar fetele curajosi care nu sunt experimente frică, uzura hanorace și alte articole de îmbrăcăminte, de a crea propriile imagini personalizate.

Diversitatea hanorac femeii moderne

Lungimea materialului de fabricație, culorile, prezența unor elemente suplimentare, cum ar fi fulgerul - acești factori creează o mare varietate de hanorac femei moderne, care permite fiecare fashionistas să aleagă cea mai potrivită opțiune.

Datorită acestui interval poate fi dificil de a alege doar una sau două lucruri, pentru că toate acestea arata original și elegant. Dar avantajul este că acestea sunt versatile, astfel încât aceeași versiune a hoodies poate fi abordată dintr-o ușor diferite imagini. Este necesar doar pentru a decide ce fel să cumpere.variante de culori

Versiunea originală a hoodies stradă a apărut în negru sau gri inchis, hanorace poate fi purtat pentru o lungă perioadă de timp, ei aproape nu se murdărește și nu uza. Excepție de la această regulă au fost hanorac alb care părea original și aproape solemn. Dar, odată cu dezvoltarea modei și popularizarea acestui tip de haine o varietate de culori a afectat toate culorile curcubeului.

Stilul de sport cu glugă sugerează posibilitatea chiar și cele mai vii culori, cum ar fi verde portocaliu sau lumină. Singura excepție de la hanorace zip este un amestec pestriț de culori, hanorace, de obicei - jacheta-o singură culoare.

Lungimea și mărimea hanorac femeilor

Spre deosebire de majoritatea lungimii tolstovok care se termină chiar sub centura, hoodies pot fi de dimensiuni diferite, până la tunici variație. Această caracteristică atrage fetele care iubesc sa poarte jambiere și dresuri - femei hanorac poate fi purtat pe partea de sus - și imaginea elegantă gata. Deși, în versiunea fusta extins nu va funcționa, avem nevoie de o lungime clasică a centurii.

În ceea ce privește mărimea, există o fată poate merge pe un mic truc. uzura casual, precum și lucruri în stil casual poate ascunde defectele figura în utilizarea supradimensionat. Este un hanorac liber dobândit de una sau două dimensiuni mai mari, dă impresia că figura de mai jos este mult mai subțiri.

În această chestiune, de asemenea, trebuie să știe când să se oprească și să cumpere un sacou hanorace prea mare, se va arata ridicol. Un oversayz moderat pare atractiv și dă fată încrederea în sine.

Finisaje și elemente suplimentare de îmbrăcăminte

În ciuda diversității și a gamei de hanorac femeilor moderne, există câteva elemente care au mai rămas din imaginea originală și nu se schimbă zeci de ani mai târziu.

Aceste tipuri clasice de finisare sunt:

hanorac femei are selecția și combinația de reguli cu alte articole de îmbrăcăminte

  • capota și a ridicat guler anorak, care protejează împotriva vântului și a vremii;
  • karman- "Kengurushka". în cazul în care această opțiune fără fulgere;
  • Două buzunare mari pe partea laterală a unui sacou cu fermoar;
  • frânghii pentru legarea sau cheotoare pe guler sau sub perimetrul marginii de jos.

Astfel de elemente pot completa hanorace femeilor toate împreună sau separat, în funcție de stilul și variațiile de pulovere calde. Uneori, pe partea din spate sau din față, o inscripție sau sigla producătorului.

Cumpărarea o astfel de opțiune, este important să se înțeleagă că cele mai renumite companii producătoare de articole de marcă, plasați logo-ul lor numai pe etichetele interne. Excepția este branduri de sport, cum ar fi Nike sau Colambia.

O variantă poate fi cardigane KAPUCNIS fără mâneci, făcută de tip vestei (probabil cu un fermoar), dar cu o capota si un guler ridicat.

Pentru a efectua corect această variantă, este mai bine să-l încerce, în blugi și adidași, pentru a vedea imaginea de ansamblu.

O varietate de hanorac femei permite fiecărui fashioniste pentru a găsi imaginea perfectă, în care ea se va simți confortabil și aspect atractiv. Și dacă există o îndoială ce versiune de a cumpăra, cum ar fi atunci când câteva jachete calde, puteți lua în condiții de siguranță.

Din ceea ce sa poarte hanorace: Sfaturi stiliști

Înainte de a vă decide să cumpere hanorace, este important să se înțeleagă regulile simple și logice de haine poartă. Oricare ar fi la modă și frumos poate fi lucrul în sine, mai important, modul în care se va potrivi perfect în imaginea de sex feminin și să completeze garderoba. Hanorac - o jachetă specială, care nu este potrivit pentru toate hainele.

Prin urmare, alegerea unei opțiuni hanorace, trebuie să-și amintească recomandările stiliști:

opțiuni pentru hanorace pentru femei Având în vedere, fashionistas adevărat va dori să aibă un astfel de lucru cu o capota si un fermoar in garderoba ei.

Dar alegerea cea mai bună pentru el însuși imaginea și conștient de regulile, poti sa te uiti mereu elegant și atractiv.