iconițe Mirotochenie - de ce pictograma sângerare

Aproape fiecare turist și pelerin, chiar în timp ce într-o anumită mănăstire, călugării se vor întreba cu siguranță: ce minuni ai venit aici? Și, de obicei, aud ca răspuns: „Nu avem nevoie de miracole, și noi atât de profund credem în Mântuitorul. Miracolele sunt necesare în lume, acolo pentru a întări credința. " Una dintre minunile pe care Domnul este pentru noi - mirotochenie icoane.Miro - ulei parfumat. Pe pictograma, apare sub formă de picături uleioase emanând parfum. Uneori, smirnă vorbește atât de abundent încât să poată fi colectate. În alte biserici, icoanele nu emană un unguent parfumat, și lacrimi, și chiar picături de sânge. Analiza chimică a arătat că lacrimi și sânge - reale!

Aceste fenomene minunate au fost observate și observate în alte eparhii din România. Înregistrate în documentele de imagini mirotocheniya probelor nu este de ajuns pentru un fapt solid.

Cum de a câștiga credința lor

Au existat, desigur, cazuri de fraudă credincioși. Sovereign Peter am încercat să dețină. Într-una dintre catedrale „plânge“ icoana Fecioarei. Preoții au spus că se plânge vechea ordine, care a distrus noul suveran. Peter A. cumva a crezut în miracol. Iată cum acest episod este descris de unul dintre secretari regelui.

„Majestatea Sa este găsit în curând în fața imaginii găuri aproape imperceptibil. El bord cifra de afaceri, rupt salariu și rupe în jos pereklad sau o legătură, care este de obicei cazul cu imaginile de pe cealaltă parte, spre deliciul fierastrau validitatea conjecturilor sale: în consiliul împotriva ochiului din imagine au fost fără sâmburi, în care a pus-o anumită cantitate de ulei de lemn, și că perekladom spate închis. „Aceasta este sursa minunata de lacrimi!“ - a spus Împăratul. Apoi, un monarh înțelept interpretat altora, ca închis îngroșa uleiul într-un loc rece, ar putea atât de mult timp pentru a rămâne, și cum este să ne amintim găurile din partea din față a imaginii curgeau ca lacrimile, topit de căldură, atunci când locul pe care-l pune, încălzit de lumânări, lumini mult înainte. "Petru a ordonat templele să se extindă decretul, care a fost scris în stilul țarului reformator: „Eu comand de acum înainte ca Fecioara nu a plânge. Dacă Fecioara plâng de ulei, a preoților posterioare plâng de sânge. " După cum raportează împăratul cazuri mirotocheniya oprit. Deși este puțin probabil. Doar frică să raporteze.

Poate că acum există preoți magicieni. Dar de ce? În timpul nostru, acestea sunt ușor de a expune, iar apoi a înregistrat un număr foarte mare mirotocheniya care cred în fraudă, în toate cazurile - este de a ignora logica elementară.

Mai ales o mulțime de icoane în temple mirotochit eparhii românești în anticiparea nenorocirilor.

Când streaming de icoane smirnă

Au existat mai multe semne ale Domnului în fața adversității. Și este greu să numesc situații neprevăzute. Înainte de invazia Rusiei mongolilor, care a avut loc în 1237, toate principatele române a fost un val de cutremure, care, în aceste zone nu a avut loc fie înainte, fie în următoarele secole până în prezent. Vladimir în Biserica Maicii Domnului în timpul serviciului a variat bolți, a început lămpi și lumânări se deschid larg. În Kiev-Pechersk trapeza a căzut din pietre de tavan și mâncăruri gătite acoperite. În Pereyaslavl-rusă în biserica Sf Mihail rupt în jumătate dom. În acest acoperiș căzut, presărat cu pictograme. Și așa mai departe. Referindu-se la secolul al 20-lea.

Mulți Leningrad văzut pe cer deasupra pătrat Ostrovski cruce strălucitoare în fața Marelui Război pentru Apărarea Patriei. Mai multe „ideologic Savvy“, a decis că este de acord nori bizare. O minoritate a fenomenului ca un semn al lui Dumnezeu, care este, desigur, apoi liniște. Dar ceea ce este interesant: atât cei care și alții au luat crucea în cer un semn de necazuri. Trei luni au trecut, și a început asediul Leningradului.

Următoarele semne, după standardele istorice, a avut loc astăzi. În anul de la începutul războiului afgan se pe foc icoana a Maicii Domnului „gata să piară“. Pictograma nu este ars - foc al feței umflat al Fecioarei.

Astfel de miracole trebuie să ia inima și nu mintea. Devenind un martor ocular la aceste evenimente, vă puteți simți doar acut ceea ce incomprehensibilitatea a voinței divine.