În mod independent, pentru a promova site-ul în motoarele de căutare

Ce este acolo, în SERP

În mod independent, pentru a promova site-ul în motoarele de căutare

eliberarea naturală

În continuare în rezultatele căutării există o unitate naturală de problemă - aici vin site-urile prin SEO-promovare. Link-uri distribuite pe baza preferințelor motorului de căutare, format ca urmare a mai mult de o mie de algoritmi. Algoritmii sunt în mod constant actualizate și modificate, dar există câteva reguli de bază care sunt întotdeauna relevante, vom vorbi despre ele în continuare.În mod independent, pentru a promova site-ul în motoarele de căutare

Vă rugăm să rețineți că pe același Google și Yandex căutare pot produce diferite site-uri într-o ordine diferită. Acest lucru se datorează diferențelor în algoritmii de ierarhizare a celor două motoare de căutare, din cauza care metode de promovare, de asemenea, diferă oarecum.

În mod independent, pentru a promova site-ul în motoarele de căutare

Cum se ajunge la problema naturale

Publicarea site-ul dvs.

Dacă ați creat un site la serviciul de 1C-UMI, apoi imediat după înființarea, acesta este disponibil doar pentru tine. Chiar și robotul de căutare nu a putut accesa. Primul pas pentru a intra în rezultatele de căutare va fi publicarea site-ului.

În mod independent, pentru a promova site-ul în motoarele de căutare

Confirmați calitatea de proprietar al site-ului

Pentru a verifica dacă dețineți un site, trebuie să:

Puteți utiliza instrucțiunile detaliate pe site-ul umi.ru.

tranzacție realizată va accelera indexarea site-ului dvs. în două sau de trei ori: în cazul Google robot al unui motor de căutare va privire la site-ul dvs. în timpul săptămânii, în cazul Yandex - un pic mai târziu.

Asigurați-un site de bază semantică

Un instrument excelent pentru selectarea celor mai populare căutări - Yandex Wordstat.

În mod independent, pentru a promova site-ul în motoarele de căutare


Tastați fraza care descrie activitatea, apoi vezi ce interogărilor pe care le puteți căuta clienți. Yandex Wordstat prezinta cereri de regiune, în funcție de tipul de dispozitiv, precum și de timp. Acest lucru vă permite să prezicem vânzările de vârf și o scădere a activității, precum și un moment bun pentru a promova anumite cuvinte.

În mod independent, pentru a promova site-ul în motoarele de căutare

La elaborarea cererii de promovare este important de a alege să vândă interogări care sunt mai susceptibile de a veni să cumpere, nu doar pentru a vedea (de exemplu, la cerere „cumpără Nijni Novgorod trandafiri“, mai degrabă decât „trandafiri roșii“).

Folosește texte unice

Înainte de a plasa orice text pe site-ul, verificați pentru plagiat. Există o serie de servicii pentru acest scop, de exemplu text.ru. Acesta vă permite să verificați unicitatea textului, spammed, și în același timp pentru verificarea erorilor și erorile de scriere.

În mod independent, pentru a promova site-ul în motoarele de căutare

Stai cu ochii pe procentajul zaspamlennye - numărul de cuvinte cheie în text: acestea ar trebui să fie suficient pentru a face textul a fost considerat o cerere relevantă, dar nu mai mult de 60% din întregul text, în caz contrar căutătorii suspecta înșelăciune și va reduce pozițiile în căutare.

Vă recomandăm să verificați unicitatea textului pe mai multe resurse, deoarece rezultatele nu coincid întotdeauna. În astfel de cazuri, este mai bine să ai încredere un procent mai mic de unicitatea - pentru fiabilitate.

Confirmați originalitatea textelor sale

Pentru a nu cădea într-o astfel de situație, confirmă originalitatea textelor lor în avans. Pentru a face acest lucru, utilizați textele originale ale Yandex.Webmaster. Postează textul și faceți clic pe „Trimite“ - din acest punct de pe Yandex va lua dvs. textul.

Umple meta tag-uri

Motorul de căutare vede site-ul nu este așa, ca și noi, examinează paginile de cod, în funcție de ceea ce face din conținutul concluziilor. Completarea meta tag-uri - informațiile cheie despre pagina - vă ajută robot de căutare pentru a înțelege ce este și modul în care aceste informații sunt relevante pentru interogările lor de căutare.

Există 4 tipuri de tag-uri meta:

În mod independent, pentru a promova site-ul în motoarele de căutare

Meta-tag-urile sunt, de asemenea, reflectate în pagina cu rezultatele căutării, unde pot vedea clienții potențiali:

Recomandări pentru utilizarea meta tag-uri:

  • completați în meta tag-uri de pe toate paginile;
  • Textele nu trebuie repetate meta tag-uri pe diferite pagini;
  • Adresa URL trebuie să conțină cererea cheie, scrisă cu litere latine;
  • mai bine să nu facă Titlu și Descriere 100-150 de caractere.

Ridicati site-ul TCI

Acum povestea plasarea de link-uri externe nu este atât de popular, dar motoarele de căutare au învățat să recunoască site-uri care cumpara link-uri către site-ul dvs. în număr mare, și de a le exclude de la extrădare. Cu toate acestea, plasarea moderată și atentă a link-urilor externe pot afecta în mod pozitiv poziția site-ului dvs. în SERP.