În vis, ține brațele copilului ei


În vis, ține brațele copilului ei

În vis, ține brațele copilului ei

În vis, ține brațele copilului ei

De ce vis de un copil într-un vis? Spre deliciul și mari perspective. Multi copii - interpretare depinde de starea ta de spirit: un vis ca - va scălda în plăcere; iritată - o serie de evenimente importante vor cere atenția, în același timp.Care copil ea a fost într-un vis și ceea ce a făcut

copil frumos - bucurie și fericire.

Malyshok Naked - la prima vedere de proiect benefic poate deveni destul de plăti. Cu toate acestea, veți avea nevoie de o investiție semnificativă de efort, timp și bani. Mladenchik în scutece (mai ales dacă este strâns roll up) - vis spune despre complexitatea care împiedică încercarea de a profita de o oportunitate tentantă.

Cineva a avut altcineva un copil - martor succesul altora. Păstrați-l la îndemână - pentru a atribui lauri altcuiva.

Kid cu - ceva care anterior părea foarte profitabilă și foarte accesibile, dintr-o dată va provoca probleme.

Zambetul pentru copii (rade) vise - toate pe care le au în minte - vin să treacă de bine. Plansul copil (plânge copil) - planuri pluck, dar numai pentru că nu va fi mai interesant.

Somn pentru copii (somn) înseamnă că nu vedeți tidbit care se află direct în fața nasului. Fii mai atent, nu „ratat“ ea.

Pentru a vis, ca suge copilul - ideea ta devine mai probabil în ceea ce privește punerea în aplicare. Acum este momentul potrivit pentru începerea programată.

Vorbind Pat (vorbind) este interpretat ca o veste bună.

Crap cuiva copil pantaloni (crap de pantaloni cuiva) pe Interpretare vis - posibilitatea de a primi bani buni, avem nevoie de a face doar niște eforturi. El descrie copilul (pentru a scrie) - un eveniment va înveseli munca monotonă, de zi cu zi mai ușoară. Ți-am descris - chiar și de relief și de vin, dar bucuria aceasta, nu se simt deosebit, mai degrabă unele iritare.

„Ceea ce băiatul copilul să vadă (altcineva e), care sunt descrise.“ Tu acum nu este ușor, dar în curând va exista o oportunitate pe care promite un profit considerabil.

Pacientul a avut un copil - obstacole neașteptate. copil mort vis despre - ceea ce ar fi fost un viraj bucurie în necazuri mari. Copilul era mort (moarte) - prăbușirea planurilor și speranțe mari. Înmormântarea a copilului - un ultim bun rămas la vise. Cu toate acestea, este întotdeauna un vis poartă o conotație negativă, uneori trebuie să renunțe la unele obiective nerealiste, pentru a ne stabili altele noi.Pentru a vis de o păpușă în formă de mladenchika - ceva ce pare foarte atractiv, de fapt, un fals. Fii vigilent și mai puțin de încredere.

Foundling copil - vei primi ceea ce alții nu pot veni la îndemână. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că sunt oferite rău persoanele mai puțin luminați, mai degrabă subestimate.

În apă, copilul - vis valoare de carte Magin - o nouă relație, care ar putea transforma într-un termen lung și mai aproape.

Cărucior cu mladenchikom - pentru întreprinderile care au nevoie de ajutor din exterior.

Visat de copii în maternitate - înseamnă că, în scopul de a obține ceva frumos, este necesar să se înceapă pentru a rezolva problemele în ei înșiși. Nu da-te pentru a fi fericit, gândindu-se că pentru toată bucuria vieții este necesară pentru a plăti scump.

Ce faci în somn

Mladenchika da naștere - muncesc din greu pentru a obține noroc. A se vedea nașterea copilului (care a dat naștere altcineva) - martor succesul altora. A dat naștere la tine - „Trofeul“ va prezenta, va trebui doar să dispună de minte.

Țineți copilul în mâinile unui vis - pentru a avea noroc de coadă. În cazul în care fata copil în brațe - va fi surprins norocul. Ai băiat în piept în brațe - un început promițător să conteze. Picătură copil - dor de o șansă.

Kill - provoca prăbușirea tot felul de speranțe pentru totdeauna. Salvați copilul (pentru a salva) - fapte nobile vor fi răsplătiți, desigur.

Găsiți mladenchika într-un vis - pentru a găsi posibilitatea de dreptul de a pune în aplicare idei.

Interpretare vis privind hrănirea copilului - acțiunile tale vor duce la un rezultat excelent, mutați în aceeași direcție. Pentru a vis de hrănire un băiat - probabil, vorbim despre perspectivele de afaceri. Nurse fată mladenchika - neașteptat de afaceri promițătoare pic vine vorba de relații și conexiuni. În vis să alăpteze copilul (lapte matern de alimentare) - cu cât încerci, cu atât mai mare va fi rezultatele.

„Care este sensul visului cărți, pentru a vedea fata pentru copii și ei alăptează?“ Șansă neașteptată de a stabili o relație sau o conexiune. Nu cruța efortul și vei fi răsplătit cu generozitate.

Sărută - se bucură de pori favorabil pe cât de mult posibil.

Imbaiati copilul (spălare) într-un vis - pentru a monitoriza realizarea obiectivelor, folosesc orice oportunitate o șansă.

Dădacă - voluntar altruist va aduce nu numai satisfacție morală, ci și binele personal.

Rochie - investească într-o societate interesantă. Înfășa - în încercarea de a face bine, te-te asocia cu obligațiile inutile care devin obstacole în calea succesului.

Pat leagăn (piatra) - Uneori, pentru a realiza dorit, ar trebui să trezească vigilența altora. Nu împărtășesc planurile sale, deși mai rămân în întuneric. Și ei sunt mai calme și mai ușor pentru tine.

articol Ponderea în Soc. rețele:


În vis, ține brațele copilului ei

În vis, ține brațele copilului ei

În vis, ține brațele copilului ei

În vis, ține brațele copilului ei

În vis, ține brațele copilului ei

În vis, ține brațele copilului ei