Îndepărtarea papiloamelor la domiciliu și moderne metode vechi

Îndepărtarea papiloamelor la domiciliu și moderne metode vechi
Uneori, pe corp în care apar creșteri inestetice: unele veruci luminoase ca și pe alte puncte de pe picioare. Ele apar de nicăieri și de multe ori dispar fără nici un tratament. Aceste structuri sunt numite piele agent de papiloma cauzal - papilomavirus uman (c ANG -. Papilomavirusul uman) - ingerat din exterior. papilomavirus uman extrem de răspândită - până la 80% din oamenii de pe planeta sunt un vorbitor nativ! Acest procent ridicat de incidență cauzată de faptul că infecția se produce în contact tactil aproape, cu toate acestea restrânge virusul de transfer este practic imposibil. Nu toată lumea este un purtător al virusului acordă o importanță bolii și consultați medicul dumneavoastră, astfel încât eliminarea negilor la domiciliu este foarte important.natura papilomavirus

Virusul insidioasa poate fi plasat oriunde: în gât, axile, sub sani, pleoape, abdomen si organele genitale. În cele mai multe cazuri, HPV - benigne, dar depinde în cazul în care, este situat în stratul epitelial bazal. În cazul în care virusul nu se ridica cromozomi de celule, este benignă, și este integrat în nucleul celulei devine formă malignă.

Tratamentul trebuie să înceapă cu o vizită la medic pentru a afla natura papiloame, și apoi puteți decide - face uz de servicii medicale, sau pentru a face indepartarea negilor la domiciliu.

Cine este în pericol

Nu este întotdeauna viața curge lin și fără nori. Dimpotrivă, omul modern, urmărind stres cronic, boli, și, uneori, - obiceiuri proaste. În astfel de situații dificile pentru sistemul organismului imunitar nu reușește, deschide larg porțile la diverse infecții, iar papilomavirus trădătoare este gata de atac! Premiza de bază pentru îmbunătățirea activității virusului includ de obicei:

 • stres sever;
 • sarcinii;
 • boală severă pierdem;
 • luați în mod continuu medicamente;
 • limită de vârstă;
 • beriberi;
 • obiceiuri proaste: fumatul, consumul de alcool;
 • activitate sexuală ridicată fără contracepție.

În cazul în care cel puțin unul dintre simptomele pe care le pot referi la contul dvs., este probabil ca exacerbare a papilomavirus și apariția creșteri neașteptate ale pielii.

Îndepărtarea papiloamelor la domiciliu și moderne metode vechi

Moduri de papilomavirus infecție

Infectate cu un virus, așa cum sa menționat mai devreme, oricine poate. Dar sunt factori în care infecția este aproape inevitabilă, de exemplu:

 • transmiterea virusului de la o mama infectata la nou-născut;
 • contact sexual neprotejat cu un purtător al virusului;
 • contactul tactil cu papilomavirus pacientului;
 • infecție atunci când schimbul de aparate de uz casnic;
 • piscina;
 • pătrunderea virusului prin răni pe piele.

O persoană poate trăi în pace și de ani de zile nu a suspecta că el este un purtător de HPV, introspecție vine de obicei cu slăbirea imunității. Apoi virusul, pentru timpul moțăia în stratul bazal al epiteliului pielii, este selectată pe suprafață și ia forma de veruci genitale sau plachete aplatizate. Trăiește cu negii incomode și inestetice.

Cel mai eficient tratament de papiloame - eliminare. Dar acest lucru ar trebui să se facă în conformitate cu normele, dar nu oricum. Absolut nepermis să taie picioarele de papiloame sau să încerce să le rupă. Aceste acțiuni pot da un impuls pentru creșterea rapidă a papiloame, ei pot începe să se multiplice și chiar să conducă la degenerarea unei tumori maligne papilloma destul de inofensiv.Cu greu au fost mai întâi papiloma ar trebui să ia măsuri pentru a scăpa de ele - să consulte un dermatolog sau încercați îndepărtarea verucilor la domiciliu.

retete de casa pentru indepartarea negilor

Puteți elimina cu succes papiloame cutanate în sine, dar noi trebuie să înțelegem că nu sunt îndepărtate de bază papilom, ci numai partea superficială. Pentru distrugerea completă a virusului trebuie să urmeze un tratament de un dermatolog. Mai jos veti gasi cele mai populare metode de origine pentru îndepărtarea negilor:

 1. 1. Iarbă rostopasca. Usturător suc ca multe plante cauterizarea negilor. Puteți face, de asemenea, cu papiloma. Există două moduri de a folosi rostopasca: rip o foaie de rostopască și lubrifiați sucul a fost făcută de papilom. Tencuiala sigila. Lubrifiate din nou la fiecare două zile, și după un papilom în timp ce se usuca si cad. A doua metodă este de a face un „cocktail“ de rostopască, ciuperci și serii. Îngheață-l în forme de gheață și a pus la papiloma de trei ori timp de cateva minute pe zi.
 2. 2. veruci la bune să șteargă acasă este planta ca Kalanchoe penat. Se taie pe lungime, aplicat papilomavirus, cravată un bandaj și se lasă peste noapte.
 3. 3. „mujdei“. Pentru fabricarea unguentelor necesare pentru a presa usturoiul, iar masa este amestecată cu orice cremă în cea raportată la două. apoi a pus pe o bucată de bandaj și se aplică papilom, sigiliu tencuiala. Lasă timp de trei ore, apoi asigurați-vă că pentru a spăla cu apă și săpun.
 4. 4. Un mijloc plăcut de îndepărtare a papiloamelor sunt baia de vindecare. Aceasta va dura aproximativ o jumătate de găleată de frunze de castan verzi, acestea trebuie să se umple cu apă clocotită, apoi a adus aproape la fierbere. Perfuzați douăsprezece ore. Din supa rezultată pentru a prepara o baie, adăugarea de apă la o temperatură confortabilă. Pentru tratament va avea nevoie de două săptămâni de la rata de șapte tratamente la două zile.
 5. 5. Eliminarea papiloamelor la domiciliu, cu ajutorul coaja de ceapa. pleavă uscat in mix oala cu otet. Banca pergament cravată sau o cârpă respirabil. Păstrați temnote2 săptămână. În prezent, pielițele și se usucă. Pentru tratamentul de a se lega coaja de ceapa pregatita sa papilom peste noapte. În dimineața elimina bandaj și înmoaie pielea cu crema de grăsime.
 6. 6. colecție de flori: o parte din panseluță, o parte plante medicinale pelin și trei bucăți de pătlagină, două din flori de trifoi, sunătoare, dulce rădăcină de pavilion și semințe de fenicul. Se toarnă apă clocotită peste colectare pentru a obține pe una din colecția de șapte bucăți de apă fiartă. Insista zi, apoi se strecoara. Perfuzia trebuie să ia o linguriță de trei ori pe zi.
 7. 7. flori de papadie. Koln Strâns umple sticla de sticla de capete de păpădie. Se toarnă înapoi triplu Koln și se lasă la întuneric două săptămâni. Apoi se strecoara infuzia intr-un flacon de sticlă de culoare închisă, a pus într-un loc întunecos și rece. Ungeți papilomavirus perfuzie de 4-5 ori pe zi, până când acestea dispar.

Puteți încerca să lubrifia papilomavirus albus de ou, dar nu de nimeni, ci numai acea parte care, după turnarea ouăle rămân pe pereții mantalei. Se colectează o bucată de bandaj și aplicat la papilom.

Îndepărtarea papiloamelor la domiciliu și moderne metode vechi

Metodele vechi de veruci îndepărtarea

Există, de asemenea podea metode mistice antice pentru a elimina negii la domiciliu, dintre care detaliile au supraviețuit până în ziua de azi. Cele mai interesante dintre ele:

 1. 1. noduri Tie pe condiloame cu fir de mătase, firul este înnodat băț în cartof tăiat și ascunde în cazul în care nimeni nu va găsi. După un timp, putregai de cartofi și papiloma dispar?!
 2. 2. Papiloma freca cartoful tăiat în jumătate, în primul rând o jumătate, apoi - altceva. Apoi, ori jumătățile împreună și pune cartofii într-un loc întunecos. Încearcă să uiți asta. Din nou, atunci când putregai cartof, papilom dispar.
 3. 3. Și cel mai romantic îndepărtarea de papiloame - în lumina lunii. În lumina lunii în scădere seara târziu este necesar pentru a freca suprafața papiloma, luminat de lumina lunii moale, și se lasă papiloma.

O astfel de neobișnuit la prima vedere, metodele de tratament practicate de vindecători în cele mai vechi timpuri, și-au dat efecte pozitive, rezolvă mai multe recidive.

Astăzi, mass-media papilomavirusul mai multe medicamente disponibile metode pentru tratarea sau îndepărtarea verucilor la domiciliu, cu ajutorul unor infuzii, decocturi și ierburi suc. Dacă alegeți orice metodă de combatere a formării pielii, în primul rând, se recomandă să se consulte un medic.

Papiloame pe locuri speciale la femei se pot răspândi la nivelul colului uterin si provoca stare precanceroasă. locuri intime pielea este subțire, rănite în timpul actului sexual, riscul de propagare a virusului este foarte mare. Și se încordează creșteri, standuri ichor, e prea rău.

Virusul se transmite cel mai adesea de la un partener infectat, atunci când în contact, cel puțin prin spălătorie sau feluri de mâncare. Propria lor să se mute în alte locuri în intim puțin probabil.

Diagnostica și medicul poate vindeca boli numai. Extern ușor confundat cu alte răni.

Dacă aveți un partener de echilibru, ar trebui să fie examinate și tratate împreună, unul este inutil. Auto-medicament este periculos, se poate răni. Singurul lucru care este acceptabil pentru a face cel mai mult - pentru a încerca să consolideze sistemul imunitar. Acest lucru va ajuta la evitarea exacerbări repetate.

Organul sexual nu este Papilloma si negi, du-te la boli venerice.