Îndepărtarea părului la domiciliu toate modurile

Din cele mai vechi timpuri, îndepărtarea părului la domiciliu este cel mai popular mod. Locuitorii Romei antice și Egiptul antic a crezut că dacă o femeie sau fată are exces de vegetație de pe corpul tau, este foarte la modă și popular. În cazul în care organismul a avut doar o pereche de fire de păr - este considerată ca făcând parte din cel mai mic casta. Această credință se aplică atât pentru femei cât și bărbați.În prezent, oamenii nu pot înțelege cum poți tolera astfel de proceduri, dar încă trimite femei delat.Epilyatsiya cu mâinile lor - nu e foarte frumos și destul de o procedură dureroasă, dar fără ea nu se poate face în viața modernă, este suficient să știe cum să facă mai ușor îndepărtarea părului acasă.

Această metodă presupune scutirea de la scalp, cu excepția eliminarea foliculi de par. Când ceruire elimină doar firul de par, care este deasupra pielii.

Fiecare fată știe că cea mai cunoscută metodă de depilare este de ras. Dar, chiar și cu o mare popularitate de ras - nu este faptul că o metodă ușoară de a scăpa de păr, deoarece oferă un efect de scurtă durată, cu fiecare fir de păr de ras ulterior sunt din ce în ce mai rigide. De asemenea, după ras iritație nu sunt excluse, în special pe pielea sensibilă.

Dar atunci ce este preferința în rândul femeilor acest tip de îndepărtare a părului? Poate că, la urma urmei, motivul este viteza si nedureros.

epilat chimice

Este, de asemenea, o metoda destul de comune de îndepărtare a părului este depilare chimic. adică utilizarea unor creme specifice, geluri, loțiuni, tuburi speciale cu rola pivotantă circular.

Îndepărtarea părului la domiciliu toate modurile

depilare chimice - realizate folosind cremă care conține materialul sub influența care părul ușor de spart și îndepărtat.

Această metodă implică îndepărtarea firului de par, situat deasupra pielii, prin intermediul chimiei. observate frecvent efect de iritare și firele de păr crescute sub piele, care aduce un disconfort. Potrivit sondajelor, cele mai multe femei preferă să-și petreacă îndepărtarea părului lor permanent în casă, mai degrabă decât să recurgă la serviciile unui specialist în salon. Mulți oameni folosesc adesea zone chimice bikini îndepărtarea părului cu crema depilatoare speciale. Cumpăra un astfel de fonduri nu este dificil, pentru că în magazinele de cosmetice o mulțime de ei. Produsele chimice continute in crema distruge structura de filamente. Cremă pentru a supraviețui în organism pentru timpul specificat în instrucțiunile, și apoi scoateți lopata specială. Dupa procedura, parul va fi absent pentru mai multe zile pe corp, uneori chiar de mai multe săptămâni. epilat chimică este contraindicat la femeile cu piele sensibilă.

Ceruit și shugaring

Metoda destul de eficientă, fără durere ies în afară de ceară (biologice) și epilarea de zahăr, cu alte cuvinte, „epilare cu ceara“ și „shugaring“. Ceruire implică utilizarea unei ceară specifice. Când epilirovanii ceara este aplicat un strat gros de regiunea periere de păr, pe partea de sus impune o pânză specială, după ceva timp a îndepărtat brusc.

Îndepărtarea părului la domiciliu toate modurile

Și shugaring, și au nevoie să crească ceara firele de păr nu sunt mai mici de 5 mm, de preferință 7 sau 8.

Comparativ cu ceara cu pasta de zahăr ar trebui să îngroșa în echilibru, numai în cazul în care este îndepărtat, eliminarea scalpului.Ambele metode de îndepărtare a părului este efectuată atât acasă, cât și în salonul de înfrumusețare. Pentru fotografice, îndepărtarea părului cu laser electrice și necesită echipament specific. Astăzi, există dispozitive care permit să efectueze procedura de la domiciliu. O astfel de metodă nu este ieftin, deoarece cele mai multe dintre fete efectua îndepărtarea părului la domiciliu.

Waxing (ceruire) are avantajele sale:

  • efectul lipsei de păr durează cel puțin trei săptămâni sau chiar luni de zile;
  • absența peri incarnate;
  • fără inflamație;
  • lipsa de iritare a pielii.

Casa este permis să efectueze îndepărtarea părului folosind un cartuș de ceară cu role înguste. Această metodă este ideală pentru „bikini adânc“, care permite ceara lubrefiant zone îndepărtate acasă. Pentru a încălzi ceara, puteți recurge la echipamentul sau de a folosi o baie de apă și cuptor cu microunde. După încălzirea ceara este aplicat pe piele și lăsat să se solidifice, după care acesta trebuie să fie îndepărtat cu ajutorul unei benzi specifice. Datorită faptului că, în acest domeniu delicat terminații nervoase multiple localizate apoi să fie cu acuratețe a efectua depilare. Pentru nedureroase aplicată setului de însoțire benzi nețesut. Dupa depilare aplicat în mod necesar liniștitor balsam pentru prevenirea iritație și părul încarnate.

epilare cu ceară de zahăr

îndepărtarea părului de zahăr - nu este la fel de bine-cunoscut fel de îndepărtare a părului, dar cel mai simplu. La fabricarea compoziției epilarea un zahăr, suc de lamaie, miere, tinctura de mușețel, coji de nuci. De obicei, amestecat zece linguri de zahăr, sucul de la o jumatate de lamaie si o lingura de apa. Acest amestec se încălzește la foc mic și se agită până atâta timp cât nu va avea o stare omogenă. amestec Gata ar trebui să rândul său, de culoare maro, cu o nuanță aurie. După fierbere, amestecul se răcește. Pasta finit este aplicat un strat subțire în direcția de creștere a părului, se aplică banda din pânză, lăsând o margine liberă. Odată ce materialul este lipit de piele, este necesar să se elimine ascuțite împotriva creșterii părului.

Avantajele îndepărtarea părului de zahăr:

  • procedură simplă și necostisitoare;
  • a permis pentru acele fete care au pielea sensibilă;
  • incluse în ingrediente naturale care nu dăunează sănătății;
  • excluse vasodilatație și arsuri;
  • posibila contaminare a infecției;
  • Acesta este utilizat pentru fiecare parte a corpului.

Trebuie remarcat faptul că îndepărtarea părului de zahăr este contraindicat la persoanele care au diabet zaharat, pentru ca un amestec mic trece prin porii din sânge, care pot fi periculoase pentru sănătate.

Cu fiecare desfășurarea ulterioară a procedurii de firele de păr devin mai moi și mai slabe. În magazinele de vânzare cosmetice pasta gata făcute pentru îndepărtarea părului de zahăr. Aceste componente sunt unele dintre componentele care pot duce la iritații pe piele. Deci, este cel mai bun paste de casă nu am găsit.

cremă de îndepărtare a părului intimă

Zona intimă este considerată a fi cea mai problematică din domeniul de îndepărtare a părului, deoarece este deosebit de sensibil. Cea mai comună metodă este utilizarea de creme. Asigurați-vă că pentru a învăța cum să se aplice crema, aceasta ar trebui să fie făcut cu un strat subțire, astfel încât să nu provoca iritații. Inmuierea crema de piele este permis nu mai mult de șapte minute. Nerespectarea acestor reguli poate obține ars din cauza acidului disponibil în cremă. Efecte vizibile ne va incanta timp de două săptămâni.

Îndepărtarea părului la domiciliu toate modurile

cremele depilatoare sunt principala substanță activă - alcaline, care înmoaie structura părului și asigură îndepărtarea ușoară.

Cea mai eficientă cremă este atunci când elimină nu numai firele de păr superficiale, dar sunt la o adâncime de un milimetru. În acest caz, firele de păr cresc și mai mult mai subțire, mai ușor și mai moale.

După îndepărtarea părului peroxid

Pentru o lungă perioadă de timp, peroxid de hidrogen este considerat a fi o metodă excelentă de îndepărtare a părului nedorit, sau mai degrabă - modificări de culoare, ca o îndepărtare radicală a părului cu ea este imposibil. Suficient pentru a cumpăra în container farmacie cu peroxid de hidrogen, ud un tampon de bumbac sau stick-ul ei ureche și se aplică în zona dorită a corpului. Cu cât este mai des aplicată corpului de peroxid, parul mai repede luminat. Pe măsură ce devin mai fine și cresc mai lent.

Există un mod eficient cunoscut, care cuprinde un amestec de peroxid și amoniac. Singurul dezavantaj nu apare miros foarte plăcut de amoniac. Se prepară un amestec ușor la domiciliu: se iau 50 ml de peroxid de hidrogen și se adaugă 5 picături de amoniac. In acest amestec interferează crema de ras până la omogenizare. Se aplică în zona dorită a pielii și se păstrează timp de 20 de minute. După spălat cu apă caldă. Se repetă în fiecare zi, timp de o săptămână.

Rețineți că nu există nici un universal rețete, piele și păr structura fiecărei doamne individuale, în cazul în care primele experimente de epilare nu funcționează, cel mai bine este să nu-l risc și să se întoarcă la cosmetologi.